Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetelor.

Dupa 8 zile de stat in spital, am ajuns si noi ieri dupaamiaza acasa. Fetita nu a stat cu mine in salon, ci la prematuri, asa ca acum incercam sa ne acomodam.
Nu am reusit inca sa citesc nimic din urma, dar voi recupera.
Va multumesc din suflet pentru rugile si gandurile voastre bune, care mi-au fost transmise prin Sursula si Caprioara.
O sa va sciu mai multe cand o sa prin un moment mai liber.
Fetita este bine, cel putin asa ni s-a spus, dar va fi tinuta sub supraveghere. Am vorbit cu medicul neonatolog care a aspirat-o si mi-a spus ca arata ca un copil de 35 saptamani, iar eu aveam aproape 38. Capul a iesit intr-adevar un picut mai mic la masuratori, dar se pare ca in limitele normalului. Am inteles de la medicul obstetrician ca avea o pozitie mai ciudata, care i-ar fi deformat un pic caputul, dar isi revine. De asemenea, datorita pozitiei, i s-a strambat si nasucul. Am trecut prin niste momente extrem de stresante, probabil ca de asta am si nascut mai repede. Ce sa va zic, pe 1 dimineata mi s-a rupt apa, iar eu nu stiam unde o sa nasc, si asta pentru ca toata lumea cu care am vorbit cu o zi inainte, inclusiv medici, m-a sfatuit ca pentru copil sa merg la Polizu.
Am avut un mare noroc, m-a ajutat o persoana minunata, LAURA (SunSmile), careia nici nu am cuvinte sa-i multumesc.
Ma voi ruga toata viata pentru ea si fetita ei si sper sa aiba parte numai e lucruri bune si sa fie sanatoase.

Pentru listuta de pepenasi, pe fetita o cheama Ana Irina, a avut 2,350 kg, scor 8. Initial alesesem sa o cheme doar Irina, dar dupa toate emotiile prin care am trecut, i-am pus si un nume de sfant.

Va las acum, citesc din urma si revin.
Inca o data, va multumesc din suflet.

Gini, mamica de Ana Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

gini bine ati venit acasa!
tocmai ce ma intrebam cum sunteti
ma bucur ca fetita este bine!Dumnezeu e mare!
asteptam poze!

M.A. 33s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

cristina nici dr meu nu a zis nik pana acum de asa ceva..ma credeam scapata
capri ce-mi place ce zici tu acolo cu baia! si pe mine ma tenteaza..aa..linku' ala mai pune-l odata plizz ca zice ca-i reclama si nu merge; noi o sa mergem (asa imi planuiesc) in ungaria la inot cu bb..la vreo 50km este bazin pt bebelusi, bagami-as picioru' ca la noi e un kakat; mey dar ai si tu un eagle...io nu le inteleg pe femeile astea!!!! no..rezolva cu socru daca e mai ok! nu te dor deja piciorele?
bujolino valeu...scotem fete agitate pt Filip!?
diana am notat retzeta pt depresie!!!! ma bucur ca esti in forma
anca din pacate nu stiu sa-ti raspund...dar ff probabil Carla e doar mai firava putin!
tuchi nu cred ca e cazul sa te ingrijorzi, vorba lu' Bujo, exista diferente de masuratori si la acelasi dr..apoi la dr diferiti! pliul nucal de 1mm e superrrr ok!
turtu cin' sa te uite!? noi!??? I don't think so! pupici...si..asteptam duminica-lunea sa revii in forta!
merg acu' sa adaug datele la gallyb si gini!
dana nu cred ca bb sufera...cred ca suntem noi tot mai stresate si la fiecare chestie tresarim..
gini bine ati revenit! ce ma bucur ca totul e bine pana la urma! multi pupici si sanatate muuulta Irinei!

Oana
33+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gini, felicitari pentru micuta Irina! Ti-am trimis un mesaj privat, daca ai timp te rog mult sa-mi raspunzi.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana, ce sa zic...sper sa scap...

Gini, bine ati revenit!!! MA bucur pentru Irinuca si pentru tine ca ati trecut de ce era mai greu..

Dana, eu nu am inteles ce fel de miscari descrie bebelina ta...Adica in afara de sughitat, bebe al meu tot incearca saracu sa se mai dezamorteasca ...

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 39 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Stiti ca va intrebam eu acum cateva zile daca dopul gelatinos poate fi galbui la culoare, fara firisoare de sange, ca imi aparuse ceva de genul asta (dar foarte putin cantitativ) -eh, de atunci s-a mai intamplat de cateva ori, iar mai inainte am fost la baie si am descoperit o bucatica de dimesiunea unei unghii de la degetul mare, cam asa. Acum e clar ca e dopul... Ce m-as distra sa ajung la spital mai repede de maine dimineata...

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 1 ZI
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

GINI bine ai revenit acasa , ma bucur ca suntei bine si tu si fetita si cunt convinsa ca va fi bine si in continuare.

40+AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Gini bine ai venit acasa! Sa dea DD sa fiti sanatoase amandoua, si tu si Irinuca! Vrem si noi poze...

Anna 39+ cu Ioana Maria
AMR 1 ZI
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele nu bagati inca nici o agitata, s-au mai rarit ceva contractiile. Daca e ceva va anunt io.
Anna asa si la mine, dopu fara firisoare, de culoarea alb-galbui. Si de ieri se tot desprinde cate-o bucata.
Gini bine ai revenit. Mare bucurie ca e bine fetitza.
Am atipit vreo ora si n-am mai monitorizat, dar am simtit vreo cateva contractii si prin somn. Daca mi se pare ca se impute treaba ma pun iar pe cronometrat. Poate ies la vreo plimbare sa vad daca se schimba ceva ca ma enerveaza sa nu stiu daca e alba sau neagra.

bujo 38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Bujo stiu ca tu te plangeai de dureri de degete; si eu am aceeasi problema de cateva luni bune, doar ca de vreo 2 saptamani ma dor si incheieturile mainilor, nu numai degetele; dar ma dor tare, adica nici nu le pot misca - daca stau 10 minute cu mainile nemiscate, gata si durerea. La tine au aparut durerile astea?

Anna 39+ cu Ioana Maria
AMR 1 ZI
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput