Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tecky draga, aici se zice sa scoti copilul la soare daca are icter, ca ajuta la vindecat ... poate nu ar fi rau sa incerci.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bai m-a invatat Mada la un moment dat cum se face capitol nou, dar omului prost degeaba ii explici, zau Ne scoate si pe noi cineva din foame:) si ne face capitol? Pliiiz

Misha stii cum e faza cu nashii...n-or s-o tina in brate toti 3..nici macar 2 ci doar unu...Si atunci nu vad rostul. Pt ca daca sunt un cuplu, unul tine lumanarea si celalalt copilul si gata. Incearca sa le explici cumva si poate inteleg. Adica mi se pare stupid asa sa nu dai un telefon toata sarcina si acum brusc trimiti niste hainute si ai pretentia sa fii nas. Eu vad asta cu nasul unui copil mai altfel, trebuie sa fie o persoana (sau o familie) foarte atasata de copil, sa-l protejeze si sa-l invete lucruri...nu stiu, pana la urma e parintele lui spiritual!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna, dragele mele,
Sa va traiasca noii pepenashi, iaca ca incepura sa curga, ca tot veni uichendu'...
Lupa e ceva mai bine, a papat un pic si a baut apa, ceea ce mi se pare excelent. Umflata ca o minge...dar...curajoasa. Shoseata daca a vazut ca se simte mai bine, i-a furat o ciozvarta, a mancat-o, apoi a venit spasit iar la capu' ei si a inceput sa planga... Vaaaai, ce hotz!
Fetelor, REFUZ sa fac parte din clubul NO SEX! Pai, mai fetelor, chiar asa pedeapsa????? Marturisesc ca eu intr-o criza de isterie am incercat sa il corup pe putzica al meu umblator, dar a refuzat, ca ii facem rau lu' bebe. Noroc cu el, e drept, ca la ce stare aveam.....nu mai tineam cont de nimic. Cine zicea ca barbatii se gandesc mai mult la sex???Mai fetelor, daca ma intrebati pe mine...eu ma gandesc la sex cat douaj' de barbati acum....Azi saracu' al meu mi-a zis "hai, iubita, ca mai e putin"...Mai e putin pana mai e mult? Inca putin pana cand o sa mai stam putin....Lasa-ma, nene!!!! N-oi fi nici io din piatra, frate! si cand ma gandesc ca unele fete de aici nu numai ca au nascut.....dar au si liber la sex.. Pai e corect?
Oricum, am decretat, odata cu implinirea frumoasei varste de 38 de saptamani, nu mai scapa...Am citeva zile de rasfatz, apoi intru iar la clubul ala nashpa!
Sor-mia Diarux, nu-ti face griji, nu nasc io inainte de jumatea lui Augustusu'... Nenea doc mi-a zis ca se asteapta mai devrme de 40 dar nu cu mult, asa ca tot colege de luna vom fi, stai linistita....Pana atunci, sa tot am grija de cateva sute de caini si pisici.... Fii-mea cred ca ii stie pe nume deja, iese din cocon cu simpatii sau antipatii...
Noroc ca am mai dat din ei, aveam 9 la un moment dat... Cum nu am vrut sa ii azvarl pe strada....a durat pana le-am gastit case unde sa fie iubiti...Acum e mai bine....Asa ca Diarux, fara grija...unde am avut grija de 9.....6 sunt ca in vacanta, mai ales ca i-am dat pe aia mai dificili...
Uf, abia astept sa nasc...sa ma mai relaxez. Haaaaaaaa, ha, haaaaaaaaaaa, ce glume bune fac!!!!

33+
carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Poftiti la capitolul 109!

Mergi la inceput