cum pot sa pun gratii la geam?

cum pot sa pun gratii la geam? | Autor: andira

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am si eu o intrebare: a pus cineva gratii la geam? Cum si de unde?

Imi trebuie la apt, stau la et.6, si nu e de frica hotilor, ci pentru ca fetita mea cea mare (3 ani) cum prinde momentul se cocoata pe scaunelul ei sa se uite pe fereastra. Prefer sa ma uit printre gratii si sa ma simt in siguranta...
Deci vreau unele zdravene, nu ma intereseaza modelul :)

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu vreau sa fac acelasi lucru, si chiar ma intrebam cine pune gratii. Poate aflam totusi.

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Crinuta, daca aflu iti spun...

Serios acum, am intrebat si prin prieteni, chiar mi s-a spus de cineva, numai ca ramane sa aflu daca se cocoata pana la mine... Si daca e disponibil si te intereseaza, iti dau PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

nu stiu exact,dar o solutie ar fi sa mergeti undeva unde se lucreaza cu fier, de exemplu fier forjat si dupa sa vorbiti cu o firma de constructii pentru montaj

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

eu,cand fetita mea mica,nu am pus gratii la geam insa i-am explicat oridecate ori am putut ca e periculos sa se aplece peste geam iar ca masura de siguranta am pus lant la geam,ceva de genul cum exista pentru usa,iar vara lasam doar atat geamul deschis la camera ei,plus ca aveam rolete.

Mergi la inceput