Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

danucu
unde ai facut testul ala sau de fapt in ce consta si cat costa????????//

dupa ce mi-a zis ca colul e scurt am fost trecuta in calculator cu pericol de avort.....

dar la eco mi-a zis ca conform masuratorilor e bine e lung.
si cu diabetul cred ca m-a intrebat din cauza corpilor cetonici din urina.//....

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

voi poftiti la snitele....eu la vinete cu maioneza....si cred ca i-au directia bucatariei

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

si luna a 6a adica saptamana 24 sau? 26?

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Banulas' ca trece, si dupa nastere vin grijile si tot asa...
Danucufericito!Cu 5 kg puse...bravo!!Eu de cand am trecut de 20 nici nu ma mai cantaresc!In Belgica ai 3 luni concediu dupa nastere?
Eu saptamana asta am fost asa chinuita la munca, nimic nu mai imi placea, nici un scaun nu era destul de bun, ba prea cald, ba prea frig...ca in ultima saptamana...simteam ca se apropie plecarea!!

32+LUCAS
AMR 8 saptamani!!! 8saptamani!!!!

Mergi la inceput

da bitza mersi mult

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Onutzu, contractiile nedureroase sunt normale!Ieri moasa...mai bine zis mosul(ca era barbat) mi-a zis ca daca intarirea burticii nu dispare in momentul in care ma intind sa ma ingrijorez..si ca trebuie sa simt copilul de 10 ori/zi.
Si eu, Onutzu, am ovulat la o luna dupa menstruatie, dar la mine varsta gestationala e cea determinata la eco din sapt 6.Si la fiecare eco ce a urmat s-a confirmat aceasta varsta!

32+LUCAS
AMR 8 saptamani!!! 8saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui danucu

Piolica, si noi vom face botezul mai tarziu, in primavara, cred. Inca nu am discutat serios despre asta. Initial voiam de Craciun dar cred ca nu se va putea. Voi tot catolic o botezati, asa e? Din cate m-am documentat totusi e bine sa botezi bebele cat mai repede, in cazul in care se intampla ceva sa fie botezat (sa fie copilul Domnului). E adevarat ca eu am un fix cu asta si m-as simti mai linistita dupa ce bebe va fi botezat dar tot un pic mai tarziu vom face botezul.

da, o sa o botezam la catolici.

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

A! Vroiam sa zic si eu de botezul bebelui...
Si noi il vom face tot de Craciun (a doua zi dupa Craciun, de fapt); mi s-a parut super ideea asta dupa ce auzisem pe cineva ca a facut atunci. Am intrebat chiar si preotul si ne-a zis ca nu e nici o problema, se poate ...

Pupici!
Oana

in cu
GA 26+

29+ dupa UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Bitza mi-a placut tare faza cu moasa care era de fapt mos ...
Si la mine tot asa, bebe are o evolutie constanta cu fiecare ecografie, de asta si cred ca nu e o problema. Iar burtica se relaxeaza foarte bine cand ma intind in pat. Problema este scaunul de la serviciu care nu prea e pe placul burticii !

Oana

in cu
GA 26+

29+ dupa UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui Boo

quote:
citat din mesajul lui nushulica

boo tu ai comandat la mothercare si ti-au livrat in ro? ca eu citisem pe aici ca nu livreaza in ro

Da, mi-au livrat pachetul direct la usa casei. E perfect !

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

vai ce veste buna mi-ai dat poti sa-mi spui te rog cat a costat transportul, in cat timp ai primit comanda si cu ce a venit?curier?posta?
merci mult

25+ DAVID

Mergi la inceput