Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)
Raspunsuri - Pagina 14
Banu2268 spune:
ti-am luat nr de tel
nu stiu cand ma duc
dar atunci de unde sa fac comanda?
eu sunt pe acasa rcs
Banu
23+
Salih
ClaudiaH spune:
Banu, eu zic sa comanzi linistita de pe site-uri intenationale; nu-ti trage nimeni teapa. In afara de mancare si haine majoritatea chestiior le luam de pe net si n-am avut niciodata probleme. Iar daca ceva nu-mi place pot sa trimit inapoi fara sa pierd nimic in afara de transport. De la anumite sume in sus transportul e gratuit si deci nu platesti nimic pret de vreo 3 returnari sau cam asa ceva. Si asta scuteste tare mult timp. Singura chestie e ca nu poti plati de oriunde cu orice tip de card pe net. Mi se pare ca din Romania merge numai visa dar nu stiu exact... celelalte fete iti pot spune mai bine sau cei de la banca unde ai contul. Tu faci cum crezi... sunt banii tai in final
. Pe net multe lucruri sunt mai ieftine pentru ca nu se regaseste in pretul lor nici chiria magazinului, nici salariul vanzatoarei, nici multe alte cheltuieli specifice unui magazin clasic.
Apropos de magazine on-line i-am gasit pe cei de la Quelle care au pagina si "filiala" in Romania si pot sa platesc de aici si sa-mi livreze acolo. Inca nu mi-e clar daca trimit factura la mine sau la destinatie. Cand si unde o sa reusesc va anunt. Pupici, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu
Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2
gargaritza85 spune:
ratonelu esti o scumpa, multumesc....m-ai facut sa zambesc...nu are 20 de ani...are 23...ca si mine...deci...ce sa pun piciorul in prag ca nu am cu cine...de la un timp se poarta exact ca un copil razgaiat, si eu parca sunt mama lui cu care se lupta sa-si afirme orgoliul...off vai de mine...ce sa mai..numai eu stiu prin ce trec...
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
Banu2268 spune:
claudia mersi
dar eu n-am inteles exact care e problema de care zici tu cd27 daca e sigur site-ul unde imi las nr de cont?
sau daca e sigura reteaua asta cu netu sau ce?
Banu
23+
Salih
laureta spune:
Ancule incearca sa vorbeste cu mamica de iulie-august Gini75 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123842&whichpage=6
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
CD27 spune:
gargaritza ce mai stai, fa-ti bagajul, fa o rezervare de bilet al tren, sa fii sigura ca gasesti loc si pleaca de maine ca poate e mai liber. Imi pare rau ca sotul tau nu e alaturi de tine tocmai acum cand ai mai multa nevoie
, o sa ii para si lui rau si o sa vina vremea cand o sa vrea sa aiba grija de tine...si atunci n-o s mai ai nevoie ca o sa fii cu Ariana in brate
.hai mami fugi la mare ca parintii n-or sa lucreze non stop, nici cunostintele si o sa mai vezi fete cunoscute
28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Boo spune:
Ma apuca nervii cei mai mari 

Cum va spuneam ca astept comanda de la Baby Comfort .. nici azi nu mai vin !! De 2 zile stau dupa ei in casa. Acum mi-au promis ca vin maine pana in 10. Cred ca daca nu vin fac scandal mare ca mi se pare bataie de joc. Oare pot sa-i amenint cu OPC-ul ? Merge oare ?
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
gargaritza85 spune:
CD ai dreptate...imi voi face rezervare la tren...si poate calatoria asta ma ajuta sa ma mai relaxez putin si sa scap de toata durerea asta din mine...
multumesc mult
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
anca81 spune:
Laureta, tocmai i-am citit povestea si i-am trimis un privat.
mamica scumpa si grijulie! Am luat legatura si cu Boticelina si Mikicris, sper sa-mi raspunda.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
laureta spune:
Anca cred ca am scris in acelasi timp :)
Am vazut acum ca Gini nu are activat PM. Poate te pun in leg fetele cu un nr de tel
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)