Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 9
Dia1609 spune:
am pierdut un mesaj urias 
nici macar nu stiu cum...nu mai am rabdare sa reiau
madaluta, fff frumoasa esti, briana e o scumpa, sa va fie de bine increstinarea ei!
leyla, la anu' ma gandesc ca mergem in mauritius sau ceva de genul, macar sa stim de-o treaba
... ca asa, cu o caruta de bani dati pe un concediu si ne-am intros varza toti, nu prea merita... plus ca anul asta m-au dezamagit rau serviciile din turcia. da' rau!
ktrinel, zi si mie cum de sta julia cu codite in cap???? ca eu pe oana nu reusesc s-o fac sa tina macar o agrafa 
cereale: oana mananca din alea de la milupa cu bucati, in special alea cu bucati de mere si vanilie... mai rontaie din a;lea de la nestle de la noi ( in special chocapic dc prinde
) dar alea numaid e rontait, nu le vrea in lapte sau iaurt, in nici o forma ce presupune mancatul cu lingura ![]()
acs, si mie mi-a placut poza aia in care esti cu toti 3 bursucii... sunteti o familie minunata 
problema mare si urgenta, solicit rezolvare ![]()
de cand ne-am intors de la mare (aproape 1 luna) oana e constipata ingroztor si nu reusim sa iesim la liman. si ea n-a mai fost constipata de cand avea vreo luna...da' rau de tot, face kk cel mai rpd o data la 2 zile si atunci cu dureri ingrozitoare si cu plansete si chinuiala. si kk iese ca piatra
. de vreo 3 ori i-am pus supozitor cu glicerina ca se chinuia ingrozitor. o data i-am pus seara si kk a reusit sa faca doar a doua zi, deci dupa vreo 10 ore de cand i-am pus supozitorul
... efectiv nu stiu ce sa mai fac, se chinuie ingrozzitor... am eliminat din alimentatie tot ce ar putea s-o constipe: banane, orez, morcov, biscuiti, pufuleti, cartofi, etc. ii dau zilnic cereale cu grau, fructe cat mai multe, ceai pt bblusi pt reglarea digestiei care e pt constipati, uneori o pacalesc sa bea si sucul de la o portocala. degeaba
. poate stiti voi alte remedii mai eficiente, ceva ceai mai bun???? pliiiz help. a, exclus borcanel cu para, ca nu mananca fructe cu lingurita, doar bucati din mana. merci anticipat
acs spune:
Madaluta, felicitari pentru botezul printesei! Briana e o frumusica si chiar ca arata ca o printesa la botez, iar Darius un cavaler pe masura!
Distractie placuta la mare!
Dia, am avut si noi ceva probleme cu constipatia la Ioana. Doctorita ne-a spus sa-i dam multe fructe: pere, prune sau sa incercam cu lactuloza (dar n-am testat-o). I-am dat si miere; am citit ca ar trebui o lingurita dimineata inainte de masa. Plus iaurt.
Tin pumnii sa scape repede Oana de probleme!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
deja ma enervez: am pierdut al treilea mesaj 
deci, pe scurt: absentez motivat, iar ne cautam casa
... ieri am vazut 30 case, cu oana dupa noi... am un super copil, n-a zis nici car ca am carat-o dupa noi, chiar i-a placut pe santier ![]()
vreau sa-i cumpar oanei pat de copil. am ochit unul de la neoset care are un sertar cu inca o saltea, care mi-a mi-a placut, in sensul ca pot sta cu ea pe a doua saltea, pana adoarme, sau pot dormi la ea cand e bolnava.
... problema e ca costa doar 20 milioane
(si cred ca fara saltele are pretul asta miraculos). intrebare: ati mai vazut pe undeva genul asta de pat, la alta firma, unde sa nu coste atata??? ca 20 mil chiar nu vreau sa dau ep el. plus ca nu vreau sa iau de le neoset ca sunt niste nesimtite de vanzatoare acolo (pe scurt, au program de la 10 si am fost acolo intr-o zi la 10:40 si in alta zi la 11 si era inchis
... am ami mers odata pe la 11 si am intrebat de la ce ora au program, ca eu am fost la 10:40 si era inchis, si a ridicat din umeri si n-a catadicsit sa-mi raspunda
)
Dia1609 spune:
acs, iaurt ii dau zilnic, cel putin unul... de miere nici nu poate fi vorba, am incercat dar o scuipa, ea nu suporta dulcele. o sa intreb si eu pediatra de lactuloza, merci mult de idee 
dianocica spune:
dia apa, felii de pepene verde, galben, rosu, para , prune uscate. pat la comanda :)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
leyla spune:
Dia, pai daca ii dai para, piersica, pruna bucati nu merge nici asa? Sau daca pui ulei sau unt in legumele sau piureul de pranz? Eu stiu ca si uleiul face minuni. Si Kaan a fost constipat cam o luna jumate cand era mic, de la 3 la 4 luni jumate a facut numai cu supozitor. Asta pana intr-o zi cand avea tati grija de el si eu gateam. Si dintr-o data a facut nene de i-a iesit prin haine. Si ma minunam ca nu stiam ce s-a intamplat iar sotul mi-a spus asa nevinovat ca i-a bagat suzeta in uleiul de masline ce se afla pe masa ca aveam eu nevoie la gatit. M-am facut foc si para ca avea cupilu doar 4 luni jumate dar pe de alta parte eram si bucuroasa ca a facut. Si dupa aceea s-a reglat. Succes in continuare la vanatoarea de case.
Madaluta, sa-i fie de bine crestinarea Brianei. Deci, am ramas muta. Esti superba din cap pana-n picioare. Cu totii sunteti superbi, decorul a fost superb....ce mai, n-am cuvinte.
Ktrinel, vai ce m-am distrat cu pozele Juliei, mortala cu galeata, matura cu ditamai coada si suzeta-n gura. E asa de scumpa!
Dianocica, pentru plozii nostri tre sa se inventeze un recipient inteligent care sa se inchida singur in momentul in care l-a luat de la gura![]()
Acs, felicitari pentru proaspatul cuvant
.
iulia-stefy spune:
Adina, sa va fie de bine concediul. Dupa poze zic ca a fost super.
Chris, felicitari pentru licenta si pentru ca ai fost prevazatoare si ai salvat pozele.
Pe Stefy am dus-o prima data la circ la 9 luni si ceva, cu fina noastra care e mai mare cu un an decat ea. A fost super. Nici eu n-am crezut ca o sa stea. A stat la mine in brate, sprijinita in picioruse si se uita si aplauda cu palmutele... a fost... n-am crezut c-o sa stea nici 5 minute, dar m-am inselat.
Donia, asiza, multumim pentru explicatiile cu figurile ....umbre.... Sora mea se pricepe, ea i-a aratat Stefaniei si asa s-a distrat....
Dia, minunate pozele din Turcia.
Flore,
domnisoara pretentioasa….si iubareata. Cum iubeste ea pe Emu…. Citind, ma gandeam la Stefy, ca asa am patit si eu cu ea intr-o zi cu rochitele.
Danutz, mie pediatra mi-a zis ca acum de cand cu caldurile astea e normal sa manance mai putin. M-a intrebat daca eu mai pot manca pe caldura asta arne… si raspunsul a fost evident .. nu. Deci nici ei nu pot sa-i cer. La pranz nu manaca decat ciorbita, mai concentrate si cu carnita toccata…si un fruct. Si eventual cate un snitel furat pe care eu intentionat i le las la indemana.
Leyla, explicat…aratat, dar nimic. Cand punem apa pe cap, chiar sin partea din spate… e jale. In rest striga baie-baie de cum vede apa. In week-end, la pensiunea la care am stat aveau si piscine, si greu am mai luat-o de acolo, ca mereu striga baie-baie.
Stefy da biberon la toate papusile, maimutoii cu gura si acum umple si formele de nisip. Stoarce bibi in ele si apoi pe ea….
Ma bucur ca ati scapat de roseola.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Madaluta, sa va fie de bine increstinarea Brianei.
Cat m-am chinuit eu sa aflu ce inseamna la Stefy “cuca-lale”…Eu cand o dau in leagan ii cantam uta-uta-cu –ca-ru-ta si ea zice cuca-lale-cuca-lale…..dar mi-a luat muuuult sa pricep.
Dia, si noi ne confruntam cu aceeasi problema. In perioada asta se rezolva cu prune, rosie si pepene galben sau caise, dar pe iarna… apelam la compot din mar, para si gutuie. Daca-mi mai aduc aminte si altceva mai scriu.
Leyla, la uleiul de masline nu ma gandisem, mersi.
Fetele multumim pentru raspunsuri…
Legat de “mami”, Stefy e o smechera. De obicei zice mama, dar cand vrea ceva….e clar mami. Si daca a zis mami stiu sigur ca vrea ceva. Oare noi tot asa smecheri eram cand eram mici?
Pe drum desi am reusit sa-i pun scutec, cu mentiunea ca e chilotel…stiind ca are chilotel, tot drumul n-a facut nimic in el. A cerut olita de vreo patru ori, ca a baut foarte mult compot si apa. Nu mi-a venit sac red… si la intoarcere la fel. Cerea pi-pi si arata olita, pe care am pus-o jos intre banchete sa stie ca e acolo. Si tati opera numai sa aruncam continutul. A cerut-o si de cateva ori degeaba, dar de facut pipi n-a facut decat in olita. Si azi la fel. Cere si plange daca n-o pui. Daca nu esti pe faza sa-I scoti chiloteii se aseaza cu ei pe olita…. Cred ca aici e de vina tati, ca i-a facut un plici pe fund vineri seara ca a facut pe covor. Vina e a lui ca a last-o singura si n-a avut cine sa-i dea olita, nu a ei.
La pensiune aveau un ogar… cred si il chema Max. Ea il striga Maaaac. Dup ace ne-am prapadit de ras acolo, a urmat faza a doua aseara, cand am ajuns acasa si a luat in brate catelul ei, care e cat ea (la primit la un an) si i-a zis Maaaaaaaaac si asa a ramas. De acum as ail cheama, ca si azi i-a zis la fel.
Si ea a inceput cu desurubatul…. Si sunt disperata, ca ea desurubeaza cu precadere tot ce inseamna tub cu crema, pasta de dinti si le insira toata casa. Strang tot, dar are ea grija sa mai gaseasca ceva. Si acum daca le pun mai sus trage scaunul, se urca si i-a…..
Gata, inchei, poze n-am reusit sa pun…. Poate mai incolo, ca s-a trezit domnisoara… si a inceput pi-piiiiiii si apoi mergem la masa.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
Dia, deci nu-s singura care a pierdut mesajele. Acum m-am enervat si le-am scris in Word.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
mamaana spune:
bine v-am regasit
am avut un weekend minunat, cu iesiri in natura... viitorul o sa fie mai mult pe avion...
madaluta felicitari pentru micuta crestina
dianocica eu am doua, nu trei feluri de cani pentru fete www.playtexbaby.com/Products/ProductDetails.aspx?id=1031" target="_blank">asa, www.playtexbaby.com/Products/ProductDetails.aspx?id=1036" target="_blank">asa si unele normare cu capac din care curge apa cum le intorc; dar primele doua le folosesc foarte bine
ieri seara in gradina, tudor le tragea pe fete cu patura si ele evident ca erau foarte fericite; la un moment dat se aseaza tudor pe patura si stephani eincearca sa-l traga; tudor ii zice: du-te si ia-o si pe isabelle, sa trageti amandoua; se duce la ea "aaa"; isabelle raspunde "aaaaaaaaa" si vin amandoua in fuga la tudor sa-l traga cu patura![]()