Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
citat din mesajul lui Donia
Hai mai asiza, nu stii sa faci umbra de caine pe perete? Ca eu doar atat stiu, e cea mai usoara... poate facem un schimb de experienta
Fii'a... tii palma pe orizontala, cu degetul mare orientat in sus. Buuun, ai reusit? Asa, acum degetele 2 si 3 raman lipite, iar degetele 4 si 5, lipite si ele, le misti in jos si sus, jos si sus... astea reprezinta gura.
Sau mai simplu, lipesti 2,3,4 si 5, iar apoi misti 5 in jos si asta reprezinta gura.
Ei, merge?
Acum preda-mi tu rata!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

...esti mareeee figura...am exersat si iese ...heeei, io n-am zis ca stiu rata, ci doar ciocul de rata..deci...tine pumnul inchis, desfa degetul mare si aratatorul si aseaza-le paralel, apoi misca-le in sus si-n jos si din gura faci "mac/mac"...got it?? ...

M-ai innebunit de un an de zile cu Marinelandu' ala, dom'le...promit ca la prima vizita in Canada, acolo ma duc de indata ce aterizez ...

Dia, minunate pozele din Turcia...tare rau imi pare ca avurati ghinionul sa va imbolnaviti dupa cateva zile si acum sigur nu mai pastrati amintiri asa frumoase de acolo...Oricum, resortul era minunat, plaja la fel, ordine si curatenie, iar mancarea turceasca stiu din experienta ca e foarteee buna...
Chris, bine ai revenit! Felicitari pentru licenta! Vrem poze cu pisi...
Dianocica, mersi ...mai zi de David cate una alta!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Buna seara, buna seara

Am venit cu povesteala
Si cu POZE proaspete,
Bucurosi de oaspete?
Pe scurt despre noi: suntem foarte bine, burtoiu in continua expansiune , bebe misca de numa, numa, eu inca ma pot misca, ridica, apleca, , fara sa gafai o ora dupa...deci suntem bine din toate punctele de vedere
Despre Alessia ce sa va spun...e atat de dragalasa si de smechera...exact asa cum mi/am dorit sa fie. referitor la vorba ceea " ai grija ce/ti doresti ca s/ar putea sa ti se indeplineasca", cam asa ceva am patit eu cu printesuca mea: imi doream o fetita blonda cu ochii mari si albastri, cu gene lungi si negre, ca mine, cu gropitele mele si curu' lu' tati ( ca e bombat si sexi)...pana aici totul s/a indeplinit, mai putin gropitele...mi/am dorit sa fie pedanta, sa/i placa sa se imbrace in haine frumoase, chiar daca mai scumpe, sa se parfumeze cu parfumuri fine, chiar daca asta insemna sa/mi iau eu 1 si ei 3 ( deocamdata se intampla invers )...cu alte cuvinte sa fie cocheta, curata, etc...toate astea mi le doream atunci cand ea va avea o varsta mai...nu la 1 an jumate sa faca mofturi...azi dimineata ii dau pe ea o rochita ( era f frumoasa, ca doar nu are rochite urate)...o tine pe ea 2 secunde, dupa care se uita la mine, se stramba si zice " mami, nu pace!" pe un ton calm...explic ca rochita e frumoasa, bla, bla...tipa " nu pace!...atu ( adica alta)"...zic: mama alta nu are, si plec la bucatarie...vine dupa mine, se prinde cu mainile de rochita si tipa " mai, nu pace!" ...Fetelor, mi/a fost atat de draga...am deschis dulapul ei de haine, si/a ales o rochita, i/am dat/o pe ea, fericita zice " moasa, pusi mami" si ma pupa...Am fetita mare si motata si e tot ce mi/am dorit...Si daca va intrebati cum o sa fie mai tarziu, daca de pe acum face asa, eu nu ma ingrijorez...sper doar sa/mi pot permite
Tot de/ale printesucii: saptamana trecuta am fost 4 seri la rand la un restaurant foarte frumos, de la Giroc, langa TM...noi stam la masa, iar ea se joaca cuminte cu copiii cu care mergem sau cu cei de pe acolo...nu se indeparteaza de noi, iar daca vrea sa plece undeva vine si ne ia de mana, si ne zice " aide mami..."...bun...de obicei e cea mai mica de pe/acolo, si in primele 2 seri, ca sa nu faca si ea ce fac cei mari, strigam la ea, cu moaca serioasa, ii aratam aratatorul si ziceam " nu, nu', asa de la departare...in a treia seara vad ca cei mari aleraga printre mese, strig la ea...ea se intoarce serioasa, imi arata degetul aratator si zice " nu, nu" la fel de serioasa ca si mine...am ramas serioasa pana s/a intors cu spatele, apoi am inceput sa radem, toti...acum trebuie doar sa ma uit la ea si imi arata aratatorul...
In rest e foarte cuminte...ne intelegem...isi aduna singura jucariile, le pune de fiecare data la locul lor, imi spune ce vrea sa manance si aia primeste... e mare deja si se vede si se simte...vorbim toata ziua de EMU ( emma), imi spune ca emu e mica, papa tzitzi, mama sheaca emu male ( mama o scoate pe emma din burta cand e mare), suca batze, pusi emu...pupa burtica in fiecare dimineata si seara si ii zice " teiu, emu" ( asa ne spunem eu si Nicu, de la te iubesc, si ea ii zice la fel la Nicu " teiu, tati meu" iar Nicu moaaareeeeee!!!!)...Cand il sun pe Nicu, inainte de a pleca de la lucru, ia telefonul si vorbeste cu el: " tati cumpa cioca, nino, late ( adica sa cumpere ciocolata, danonino si lapte)
Cam atat despre printesuca mea...
Voi ma innebuniti cu pozele voastre din concediu...care mai de care mai bronzate, slabe si frumoase...de copii ce sa mai zic, sunt superbi...Noi se pare ca sarim anul asta peste concediu, din cauza lucrarilor la casa, pe care o sa le incepem, sper, la sf lui iulie incep lui august...din cauza asta suntem putin stresati, agitati, ingandurati...dar trece si mai maine nu/i 26 octombrie
Na ca m/am intins mai mult decat mie/ patul, dar asa de dor mi/a fost de voi...va tzuc pe toate si pe toti fulguletii...
Si ca sa inchei in acelasi ritm:
Noapte buna, somn usor,
Sapte pureci pi/un picior,
Si unu dupa ureche,
Ca sa fie cu pereche

22+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DONIA-curios dar nu ma mai ataca nimic,ma amuzaaa comentariile ! le privesc cumva din afara,parca nu mi le-ar spune mie. m-am tabacit.

cearsafurile,ba daaaa,cu elastic sunt,dar el se rasuceste cum nu iti inchipui si reuseste sa il scoata de pe coltul saltelei numai in dreptul lui . domleeee,asa se frichine catai dulaul !!
dar acu stau si ma gandesc,de la tine nu se misca,nu cumva ti-au facut-o si tie cu cearsaful???

CRIStINA74-ma bucur ca ne mai scrii,ca nu ne-ai uitat,ca sunteti bine,fericiti,ca va sarbatoriti ..La multi ani !!de pe acum.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, dragele mele!
Hop si eu la ceas tarziu de noapte, cum v-ati obisnuit deja.
Am fost o saptamana la bunica mea la tara, apoi n-am avut net cateva zile, de-asta am lipsit atat. Noi suntem bine, sanatosi cu totii… crestem, invatam cate ceva in fiecare zi. De o luna Alexia nu-si mai suge degetelul ca sa adoarma (de cand l-a avut bandajat o saptamana, ca facuse bubita). Face o multime de pozne, nu sta o clipa locului…

Offf, cati copilasi bolnaviori! Imi pare tare rau! Sanatate multa, multa le doresc si mamicilor multa putere!

Am vazut o multime de poze absolute superbe cu copilasi deliciosi si mamici si tatici tineri si frumosi!

Ruxandra De 2,5 luni e Matei la regim?! Mama mia! Sa dea DD sa scapati cat mai repede de belelele cu burticile de boieri!
La multi ani pentru frumoasa Maria lui Acs! Chiar daca e cu intarziere, e din tot sufletul!
Acs, condoleante pentru bunica ta! Dumnezeu s-o ierte!
Danutz, felicitari pentru noul job! M-a impresionat tare mult povestea ta.
Aelita
Dandusa, Aka, la multi ani fericiti de casnicie! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti la fel de mult ca acum!
Asiza, la multi ani sotului tau! Si Alexia s-a speriat rau de umbra ei acum vreo 4-5 luni. Eu nu imi dadeam seama de ce plange si imi arata inspre hol, ca acolo era umbra ei proiectata pe perete. Cand am realizat ce o speria de fapt i-am explicat ce si cum, am facut tot felul de figurine cu mainile, ca sa vada ca de fapt e doar umbra mainilor mele. N-a prea tinut povestea, ca i-a fost teama in continuare, s-a mai speriat de cateva ori… Dar se pare ca a trecut de la sine teama asta si destul de repede, ca n-am mai avut probleme de cateva luni, iar seara ii place sa aprindem veioza si sa ne jucam cu umbrele mainilor pe tavan .
Leyla
Danita
Chris, Cristina

Felicitari tuturor fulguletilor care au inceput sa faca pipi/kk la olita sau wc! Bravo!

Olita: stie la ce foloseste, pentru ca se aseaza pe ea, imbracata fiind, si spune “Caca!” Daca o dezbrac si o pun pe olita, se ridica dupa 5 secunde si, eventual, face pipi cativa pasi mai incolo. La tara am lasat-o destul de mult fara pampers, doar in chilotei, pentru ca m-am gandit ca, simtindu-se uda, o sa revina la sentimente mai bune fata de olita. Fara succes. Nu e pregatita, mai asteptam.
Cereale: si pentru bebei si pentru copii mai mari de la Nestle.
Asteapta/Imediat: Pe “asteapta” il intelege, dar nu il respecta intotdeauna. De felul ei este tare nerabdatoare. Nu stiu daca cunoaste sensul lui “imediat”. Uneori am impresia ca da, dar cine stie?
TV: La televizor o intereseaza doar posturile de muzica, Animal Planet sau unele reclame. Cand sunt doar eu cu ea acasa televizorul e inchis, merge doar radio. La calculator ii place sa asculte muzica si se se uite la desene animate (Cei 3 purcelusi si Alba ca zapada), dar nu mai mult de 15 minute, ca-si pierde rabdarea.
Vecini: n-am avut niciodata probleme, oricat zgomot si galagie a facut Alexia. Din fericire, vecinii de sus sunt de treaba, iar cei de jos s-au mutat la noi in bloc de vreo doua luni si nici nu stim cum arata.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!

Imi recomandati si mie niste site-uri bune de unde pot face cumparaturi pentru Denisache? Sar'na

Asadar, Teutz, si voi ati avut probleme cu umbrele...inca isi manifesta spaima, cu toate ca am incercat si cu jocuri de umbre, dar nu si nu...se dispera rau cand vede umbre...poate va trece cu timpul!

O duminica frumoasa sa aveti!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna fetele!
mi-am revenit si eu din oboseala,incep ritmul normal al vietii mele,prea scurta a fost vacanta!A fost tare frumos,pt Ale excelent,ia priit de minune.Drumul a fost ok,prima zi acolo de acomodare,cam nasol,m-a stors de puteri cat a urlat,din cauza oboselii si agitatiei,dar asta doar in prima zi,apoi totul a decurs mai bine decat ma asteptam.In fiecare dimineata la 6 desteptarea,la 6,30 pe plaja,pt aerosoli,imi placeau la nebunie diminetile,apoi la masa,inapoi pe plaja,somn de voie,Ale bineinteles,timp in care am profitat cat am putut de soare.Atat de bine doarmea ale in bataia brizei,cate 2-3 ore o data,si doarmea de 2 ori pe zi.In camera am stat prea putin,noaptea la somn,in rest plaja era a noastra,desi a fost f cald,Ale dormea f bine la umbra pe malul marii,briza era ca un drog pt ea,o fura somnul rapid.I-a placut f mult in apa,daca o lasam intra singura in mare,nu avea nici o teama.Dupaamiezile mergeam si la piscina,dar mai rar.Si acolo era turbata de fericire,ce mult ii place,am dat-o si pe topogane,era in delir!F fain a fost.Cu mancare cam slabut,dar am lasat-o in pace,a papat cat a vrut la masa,adica mai deloc,mai cate un borcanas,lapte cat cuprinde,am scos-o noi la capat cumva.Recuperam acum.In fiecare seara ne plibam pana adormea in carucior,apoi mutarea in camera in pat,si tot asa!Am fost o gasca mare,12 adulti si 6 copii,a fost plin tot timpul,nu ne-am plictisit deloc!
ASIZA,crocsii i-s luat Dorin din Germania,nu stiu de unde!Ii sunt putin mari,dar sunt ok

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am vazut pozele frumoaselor "turcoaice" ,bine ati venit,dar v-ati distrat nu gluma !! as fi vrut si eu,cand vad ce poze misto,dar nu am pasaport pt Andrés,vrebuie sa umblam multe zile la cozi sa incepem sa i le facem,intai certificatulde nastere...si apoi dupa ceva zile pierdute ramane sa asteptam si cu ceva noroc avem actele la toamna...

abia de saptamana ce vine ne puvem ocupa de asta,cand poate sa mearga barbatu-meu sa stea diminetile (mai bine zis noptile,ca se duce de la 4-5 si poate cu noroc intra la 9 cand deschid ,pana la 14.) Iti trebuie sa pierzi asa cateva zile numai sa soliciti...si sa iei nu stiuc e hartii de peste tot...asa ca pana acum nu avea cine,eu cu 2 copii nu pot sa merg sa stau noaptea la cozi.
mai rau ca pe vremuri la carne..

Flore-am vazut si pozele voastre,ai burtica super,si frumoasa Alessia e mortala cum o pupa !!! maie un pic si vine surioara Emma ! are Alessia niste ochi si un par frumos !

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Bai fetelor, multumesc din suflet pt felicitarile pt job...Stai ca inca ma mai lupt inca cu cel vechi...si inca ce ma mai lupt.
Ktrinela, nu am cum sa sparg usa la 5... da' la 6 sigur o sa o sparg!!!
Chris, bine ai revenit...ne-a fost dor de voi! Ceva poze nu ne pui?
Adina, bine v-ati intors...chiar ca a fost frumos. Si se vede ca lui Ale i-a priit!
Dia, foarte frumoase pozele...unele chiar artistice!
Lucia, ce frumos suna 'mami'!!!
Asiza, singurul site pe care l-am frecventat era bebelusul...Crocs-i de la Stone creek...tre sa fie si in Cluj!
Teme:
Olita...nu si iar nu...vehement!
Laptele...Parmalat Junior, sau Humana Junior, fara nici un moft!
Cereale, de bebe cateodata, in fiecare dimineata ' servim amandoi un borcan mare de iaurt cu cereale Nestle normale...si ce ne mai place!!! O lingura mami, o lingura bebe!
.
Noutati.
Urla non stop, cand ceva nu-i convine, cand nu-l lasi sa faca ce vrea el, cand nu-i dai ce vrea el. Daca suntem pe afara, se pune in fund si urlaaaaaa...Am cam epuizat metodele de disimulare a atentiei!
Nu mai doarme ziua mai deloc. Azi, de exp, doar o ora...ajunge sa fie extrem de obosit si urla si mai rau...Am cam epuizat medodele de a-l convinge sa doarma...Ultimele nopti le-a dormit calare pe mine, patutzul a devenit cah...oricum ne gandeam sa-l schimbam!
Suntem si noi in greva foamei...papa doar lapte, iaurt cu cereale si ceva fructe...Asta este, speram sa treaca greva asta mai repede...
Azi a venit tac-su, dupa 4 zile de absenta in care l-a strigat incontinuu. Eu speram sa se mai potoleasca...da' de unde, a urlat si mai rau...
Suspectez si un molar ceva...da' nu ma lasa deloc sa ma apropii de cavitatea lui bucala. Ah...si inca are muci pana in barba...si nu ma lasa sa ma apropii nici de nas...Daca l-ati vedea cum arata!!!
Slab ca un tzar, mucios, urlator si argint viu...Energia mea e pe duca, sper sa treaca repede perioada asta...
Din cate observati sunt cam stoarsa de oboseala si fara rabdare...va salut si sper la zile mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

alllllo povestile cu printesuci s-au oprit mai demult .......si iaka am vazut azi 2 domnisoare superbe dar SU PER BE !!! Alexandra si Alesuca :) Sa traiti sa fiti sanatoase !

vecini : nu avem treaba, ne povestim peste gard :) . intr-o zi l-am innebunit pe vecinu tot strigand la el si el trebuia sa ne raspunda.
olita : sometimes

pupici la toata gasca !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Chris80, eu am crezut ca e o greseala si vizionez pozele altcuiva ...de la alt topic cu copii mai mari...pai ce mare e Pisi !! nu arata a fetita de 1 jumate si un pic...ptiuuu!!

am mai facut si noi niste poze aici..adica de aici, incepand.

ieri a plecat mama, maine revine barbatul...o fi de bine, o fi de ..mai putin bine...om trai s-om vedea.

asiza, se pare ca noi am previzionat episodul cu frica de umbre, tocmai prezentandu=i=le inainte de a i se face frica...in joaca, i-am aratat si nu ii este frica...cand vreau sa mergem mai repede pe strada sau sa ii distrag atentia ii spun : hai sa prindem umbra...si alergam dupa ea..

Mergi la inceput