Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

A_deju, felicitari! Arata foarte bine casa!

Lacramioara, din pacate peste tot sunt vecini din astia!

Yagmur, multa sanatate tatalui tau! Of!

Dianocica, ti-am trimis pm cu numarul de telefon, in caz ca n-aveti altceva de facut duminica.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Laura.... e plina lumea de din astia....Si cum spune si dianocica, asa si-au crescut copii lor , si ai lor copii isi cresc copii la fel..... Eu nu pot sa concep asa ceva. Nu stiu cum am sa reactionez cand mi-o iesi in cale, ca la pranz STfey a plans in somn de mama focului.

dianocica, eu zic ca la faza cu scarpinatul , cel putin acum, sunt solutii, pentru a ameliora mancarimea.... dar pentru prostie....inca nu s-a gasit o solutie. Stiu ca ai dreptate in ce spui.... dar mai stiu si ca nu vom reusi sa-i schimbam pe oamenii astia... ca nu vor. Eu am incercat sa-i explic in multe randuri, ca e copil si ca trebuie sa zburde.... dar nu pricepe. Si nu zburda la ore tarzii. Aseara era ora 7 cand se juca ea prin casa.

Deea, sa va fie de bine la noul "acasa". S-o stapaniti sanatosi, ca rata tare bine. Ma bucur pentru voi.

asiza, nu ramane treaba neterminata cu vecina, am eu grija, dar azi cand am ajuns in fata blocului si a vazut-o Stefy a inceput sa planga si n-am avut ocazia sa dau ochii cu ea, dar .... am eu grija. Pleaca sotul doua zile si o sa vada ea.... ca sotul e mai ...calm si o lasa in banii ei, dar eu... cand e vorba de Stefy... nu cred ca o las, ca nu vreau sa se mai repete povestea si a doua oara. Cred ca asa cum a sugerat si Deea, am sa ii spun sa-si vada de ale ei, ca data viitoare ii chem politia....

Yagmur, imi pare rau pentru tatal tau. Multa sanatate. Sa dea DD sa fie bine pina la urma.

Dia, cat a putut sa sufere Oana, vai Doamne cat chin pe bietul copil. Bine ca s-a terminat. Sper sa fie bine de aici incolo. Multa sanatate.

eu am intrat pe mess mai devreme si am intrebat.. si mi-a raspuns sotul Dianei si mi-a spus ca azi i-a adus acasa. Mai multe nu stiu. Dar sper ca sunt bine.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

A_deju, felicitari pentru casuta! E foarte frumoasa! Sa fie intr-un ceas bun!
Yagmur, sper ca tatal tau e mai bine! Multa, multa sanatate!
Bebinuta, multumesc pentru sfat! Am intrat azi cu ea pe saltea, dar eu doar m-am plimbat pe acolo, n-am sarit, ca-si pierdea Alexia echilibrul. Eu mai mult am supravegheat-o indeaproape. A fost super! Dupa ce am scos-o pe ea si a preluat-o tati, am incercat si eu cateva sarituri, ca sa vad cum e. M-am simtit ca o pustoaica!
Dia, ma bucur ca Oana a reusit sa faca kk si n-a fost nevoie sa mergeti la spital!
Chinico, cand voi incepe serviciul Alexia va sta acasa cu mama mea. De gradinite ne vom interesa peste vreo doi ani.
Iulia, spune-i si din partea mea cateva vorbe de dulce dobitoacei de sub tine!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Beeey, nu face nimeni capitol nou sa pot si eu sa scriu?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hai ca am 30 de minute, fac eu capitol nou.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Ne revedem la capitolul 184!

Mergi la inceput