Informatii utile Constanta 15
Raspunsuri - Pagina 17
madaluta spune:
criss: bravooo

felicitari, sarcina usoara si bb(i) sanatos(i)

doamne doamne sa fie alaturi de voi in continuare si sa va aiba in paza....
te asteptam dincolo acum.....la odisee....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mav spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 Eu una nu indraznesc sa sper si de aceea nu am imprastiat "vestile". Am un test pozitiv cu un Beta mic, asa ca astept ziua de miercuri ca sa vedem daca este ok si apoi voi indrazni sa sper.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze... |

Cat ma bucur!!!!!!
Doamne ajuta!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!!!!!!!
....De cand te asteptam la odisee!!!!!!!!!!!!!!

34+Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maria08 spune:
Crisis81: De dimineata am intrat la toate subiectele pe unde stiu ca mai scrii....am stat cu sufletul la gura....am vazut imediat vestea , dar nu am indraznit sa te felicit, asteptam sa scrii tu.....
FELICITARII!!!!Bunul Dumnezeu sa aiba grija de voi!!!!
Mav: Ce repede ai trecut timpul....ai deja 34 saptamani!! Iti doresc ca totul sa fie bine pana la final si o nastere usoara!
crisis81 spune:

Scuze ca nu am scris azi si aici!
deci:
SUNT GRAVIDA!!!!!!!
Si va multumesc tuturor pentru ca sunteti aici pentru a imparti bucuria cu mine.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
jojo_miha spune:
Crisis81 felicitari! Sa ai o sarcina usoara si plina de bucurii!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 Madaluta: Am sunat, dar mi s-a spus ca nu mai primeste decat noi nascuti.... ![]() Fetelor, cine imi poate recomanda un dr. de familie bun??? Astept pm!! Crisis81: Eu am tras cu ochiul la un alt subiect si astept sa dai si aici vesti!!!!! |
In acelasi cabinet cu dr Sima mai este un alt cabinet cu un medic de familie si perete in perete cu dansa inca alti doi...Deci 4 intr-o scara...Dintre acestia de d-na Blacioti am auzit lucruri bune..poti incerca...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
maria08 spune:
Madaluta: In sfarsit......tot tu imi intinzi mana!!
Sa vad daca reusesc sa gasesc vreun nr. de telefon sau poate ajung acolo. 
Crisis81, Cris2081, Mary -Lolutza, Dear-bambie: Voi la ce medic mergeti? Inteleg ca nu ar fi de recomandat?
O zi buna!!
crisis81 spune:
Eu merg la Scortia Silvia. Este adepta antibioticelor astfel ca eu daca racesc nu mai raspund la absolut nimic, nici unul nu-si mai face efectul si pentru o infectie in gat eu trebuie sa ajung direct in spital internata si pe perfuzii. Pe de alta parte este serviabila si draguta. Are cabinet la "pod la butelii".
Va pup pe toate si va multumesc!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Eu una nu indraznesc sa sper si de aceea nu am imprastiat "vestile". Am un test pozitiv cu un Beta mic, asa ca astept ziua de miercuri ca sa vedem daca este ok si apoi voi indrazni sa sper.