Informatii utile Constanta 15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dragele mele!!!

Maria, La multi ani!!! Va doresc din suflet, sa fiti fericiti impreuna mereu si sa va iubiti mult, iar la aniversarea de 5 ani sa fiti alaturi de bebelusul vostru!!!

Va imbratisez pe toate cu mare drag!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Dear bambie:Multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Buna , fetelor!
Ioana, Madaluta: Multumesc pentru gandurile bune!!
Azi e o zi importanta pentru noi....4 ani de casnicie!! Motiv de sarbatoare, dar si de tristete......4 ani de incercari in scopul de a deveni parinti.......nu stiu cat de mult ma voi putea bucura......
Si ca sa fie plin paharul, aseara ( ziua 23 de CM )ma pomenesc cu o durere de burta brusca si .... se instaleaza CM-ul!!!! Nu pot sa cred......pana la 30 de ani nu mi s-a mai intamplat!!!
O zi buna va doresc!!

la multi ani impreun! .. sa fiti sanatosi in primul rand si in al doilea sa vi se implineasca visul...Si eu la a 4-a aniversare eram dezamagita k si tine..chiar si la a 5....dar pana sa o implinim pe a 6...visul nostru se apropia de realitate....La a 7 deja se mai implinea si al doilea vis...Asa sa va ajute dumnezeu si voua pe viitor!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Madaluta: Ce n-as da sa fie la fel si la noi.....dar nu se stie.....Dumnezeu are un plan pentru fiecare !!!
Doar ca....offf... e tot mai grea asteptarea, pe zi ce trece suntem mai pustii si casa noastra la fel...Fug ca ma apuca si plansu'.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Maria08 felicitari pentru frumoasa aniversare!
nu te intrista, gandeste-te ca acum 4 ani a fost cea mai frumoasa zi din viata ta, fa in asa fel incat sa retraiti bucuria acelei zile, vizionati caseta de la nunta numai voi doi, sau nu stiu o cina romantica, oricum e o zi prea importanta pentru voi doi ca sa lasi alte ganduri sa patrunda in mintea ta.
Ai incredere in Bunul Dumnezeu ca totul o sa fie bine.

Ioana am semnat si eu petitia!

va pup si va doresc o zi frumoasa

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Criss 2081: Multumesc!! Ai mare dreptate, dar nu poti uita de cea mai arzatoare dorinta......poate reusim in seara ast asa iesim in oras si sa ne deconectam...
Poate sa-mi spuna cineva, care ar putea fi cauza pentru care un CM de 27-28 zile ar veni la 23-24 zile??? E lipsa de progesteron???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Poate sa-mi spuna cineva, care ar putea fi cauza pentru care un CM de 27-28 zile ar veni la 23-24 zile??? E lipsa de progesteron???

nu stiu ce sa zic si cu progesteronul asta..eu tot timpul am avut un CM dereglat, dar il aveam intotdeauna peste 32 de zile..si tot de insuficiena progesteronica era vorba. Acum daca la tine a venit mai devreme, nu stiu daca tot de asta poate fi vorba.?!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

MARIA 08, eu m-am confruntat cu aceeasi problema. In urma stimularii cu gonal din luna mai, ciclul mi-a intirziat 4 zile, in iunie mi-a venit la 28 de zile, in iulie la 25, iar in august nu-mi venise nici la 31 de zile. In zilele 29 si 30 am luat cite 2 utrogestan vaginal si in z 32 mi-a venit. Eu aveam ciclul regulat la 28 de zile. In ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul, m-a durut burta ca de obicei, dar ciclu ioc, asa ca am luat utrogestan si gata.
Banuiesc ca a fost vorba de o insuficienta de progesteron.

Mergi la inceput

Mari, Madaluta: Nu stiu ce-o fi, dar sper sa nu fie ceva prea grav....aseara m-am speriat destul de rau cand am vazut ca s-a instalat brusc.....

Mergi la inceput

Crisis 81: Stiu ca azi incepi tratamnetul......Iti doresc sa fie o reusita!!!!!

Mergi la inceput