Informatii utile Constanta 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria08

Buna fetelor,
Ce liniste e aici.......
Mari lolutza: Sa inteleg ca vei face FIV la MNL , iar dr. Lutescu se va ocupa de echografiile necesare?? Iti doresc ca prima incercare sa fie si o reusita!!!
Cris: Am pumnii stransi si pentru tine!!!!!
Eu nu am nimic nou.....sunt in perioada fertila( desi am tinut postul si ieri ne-am impartasit) am zis sa nu pierdem luna...sper sa ne ierte Dumnezeu ca e intr-un scop nobil!!
Ieri am ajuns si la Manastirea Celic Dere si m-am rugat la icoana facatoare de minuni sa ne daruiasca tuturor bb-ei!!
Numai bine!!

daca e in scop nobil d-zeu ne iarta....preotul mi-a zis asta caci si eu am ramas insarcinata cu darius in postul mare .iar nasul meu, care e tot preot mi-a zis k daca s-ar tine posturile asa cum trebuie atunci nu s-ar mai naste nimeni in lunile aug-sept si nov-dec adica la fiecare 9 luni dupa cele doua posturi mari ale anului

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

fetelor, sa stiti ca nu mai am PREGNYL, am dat deja toate dozele....

crisis, FIV3 a fost cu noroc, asa-i?

29+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Sper ca ati votat petitia si incercati sa faceti rost de cat mai multe semnaturi (soti, parinti, prieteni), sa faceti cunoscuta petitia mai departe pe mess, mail. Va multumesc tuturor!
Si ca sa fiu si on topic, sa va spun despre consultul la dr. Dantes.
Am pus cateva preturi si pe prima pagina (ce am tinut minte)si am aflat ca face si dr. Dantes inseminari artificiale.
Impresii pozitive: preturile ok (ma asteptam sa fie mai mari, sunt cam ca la clinica Lutescu de acum 2 ani), clinica e f. primitoare, asistenta la fel, se respecta programarile , am intrat la cca 5 min de la ora programarii, Impresii negative: dr. mi s-a parut cam grabit, desi nu era f. multa lume, inca vreo doua persoane asteptau, echo a durat f putin, consultatia la fel, cred ca totul a durat 10 minute.
Ideea e ca dupa ce am tot fost la dr. meu din Ungaria -dr. Zadori - para n-as mai merge la altcineva, deci nu se compara cu nimeni de aici..in primul rand cat de atent era la echo (si nu doar in timpul tratamentului pt fiv, la prima consultatie de, ex, a fost foarte atent si s-a uitat f. bine, a durat echo f. mult).
Dar sa revenim la dr. nostri..
Ce mi-a zis dr. Dantes in urma echo -ca am un folicul mare de 27 mm, ca nu am altceva (chisturi), dar nu mi-a zis de emndometru (mi-am dat seama cand am plecat, ca uitasem si eu sa intreb -eu de fapt m-am dus sa vad dc nu am chisturi, ceva, dupa fiv, n-am pus accent pe partea de monitorizare, dar nu strica sa intreb..asta e..)iar in urma consultului- ca ar fi o inflamatie, probabil din cauza vreunei bai mai reci si pt asta mi-a dat tratament.
In fine, sunt multumita ca n-am nici un chist, ca ovulez (oricum aveam simptomele obisnuite de ovulatie -pe care am inceput sa le simt mai bine dupa fiv-uri) si pe viitor o sa ma bazez si pe simptomele mele , poate imi iau si teste de ovulatie, sa nu ratam momentul. Oricum e greu sa il ratam

Va las, ca m-am lungit destul! pe toate!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav
crisis, FIV3 a fost cu noroc, asa-i?

Cris, ai vreo surpriza pentru noi? Eu credeam ca inca nici nu ai inceput fiv-ul. Iti tin pumnii stransi si sper sa ne dai numai vesti bune!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Sunt la Szeged (Ungaria) si in curand voi incepe si FIV3!

Va multumesc pentru sustinere !!!!
Va doresc exact ce-mi doresc si mie: cea mai mare dorinta sa vi se implineasca.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

...avand in vedere ca mesajul era din 07.08 si azi a dat petrecere, acasa, intre fete... ma gandeam ca poate are motive sa sarbatoreasca (desi e inca devreme)...? tare m-as bucura....

29+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mav, iubita, tare mult mi-as fi dorit sa fie asa. Din pacate la Szeged eram doar la control, tratamentul i-l incep pe data de 21. N-am dat petrecere ca nu am motive, dar si daca o sa am...... chiar ca va fi petrecere mare.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
MARIA08 LA MULTI ANI!
Sa ai parte numai de bucurii si fericire si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

La multi ani tuturor Mariilor!

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

maria08: scuze pentru intarzierea urarilor, dar de cand e darius acasa nu mai am timp de forumit. iti doresc din tot sufletul k dorinta cea mare sa se implineasca cat mai repede posibil!
Ioana: ma bucur k rezultatele sunt bune si k macar nu ai ramas cu chisturi sau alte tampenii. profita de foliculu cel mare..nu-l lasa sa scape!

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ioana, Madaluta: Multumesc din suflet!! Sa dea Dumnezeu ca urarile sa se implineasca!!!
Crisis: Ne-ai dus in eroare.....si eu credeam ca ai inceput deja!!! Oricum stau cu pumnii stransi!!!!!Asteptam petrecerea!!!
Noi am fost plecati la Moldova si ne-am intors aseara......Azi e o zi supernaspa pentru mine...nu ma simt bine, mi-e greata si rau.....nu stiu cine m-a pus sa mananc ieri ceva de la petrom.....
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput