Puiuti de Randunici 2008!! (52)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Pucca ce dlaguta e Bia!
Vad ca-si tine piciorusele la fel ca Sanziana - degetele stranse si incordate
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Vai, ce dulce e Biencuta!! Si ce grasunica e!
Kya, ce ma bucur ca a fost ok la munte! Bebeilor la place aerul curat!! Si nici n-a racit, nu?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Moamaaa,Cuscra, pe unde ati fost!!!Ce curaj pe voi!Super peisaj!Ce marfa pe acolo!Eu m-am gandit la voi,mi-era frica sa nu ramaneti pe acolo!
Ramo,bine ca v-ati distrat.Wau,800 ml??Cum reusesti sa scoti atat?Eu tare ma mir cand aud cat laptic scoateti,ca eu abia reusesc sa scot 50 odata si ma simt epuizata..Te admir pt asa rabdare..Andreiutul stelist e delicios!!
Valentina,ce frumos e balansoarul!!Mey,dar ce mare e bb tau si precoce,smotoceste renul!!Teo nu atinge nicio jucarie.Incep sa ma ingrijorez..
Naty,ce tare ai fost cu parcarea..Uite de aia mi-e teama mie sa ies,de frik parcarii,in primul rand!!
La fel zic si eu Valentina,vezi mai intai daca nu e mai usor de mers cu metroul fiindca sofatul a cam devenit groaznic in Buc.
Bey,Ariel buhuhu,chiar bre,cum se descurcau oare femeile alea cu 7 copii,cand eu abia fac fata la unul?Si raportez ca de la o vreme tare ciudat ma port,parca nu ma mai tine memoria,fac niste gafeee,apoi, parca m-am mai prostit,si 3.sunt intr-o continua
oboseala..Ofof..sper sa-mi revin ca altfel ...
.Si cand ma gandesc la sormea care are o mica terorista de 2,5 ani si e iar gravida!!!
Bravo ei!!
Si,bre,stii ce zic eu?Sa nu te mai stresi,in primul rand cu alaptarea,tu bea de toate acolo,si ce-o fi o fi..La mine uite asa merge,vad..Eu las sa fie cum o fi,dar beau licori non stop.Si laptic tot vine,cand mai mult cand mai putin...Ia vezi,bre,n-oi avea dreptate,chiar daca-s mai mica??Calmo mama..
Mihutza,imi pare rau de stare!Sanatate!
Kya,ma bucur ca a fost frumos la munte!Daca-i asa,mergem si noi cat mai repede,ca vad ca face bine bblui!!Am si eu inf urinara,inca de la cezariana,si cu toate antibioticele,nu a trecut inca.Merg acum iar la analiza.Dar,mie mi-a dat dr antibiotice safe in alaptare.
Aoleu,pucca,imi pare rau.Sanatate.Mi-ar fi placut sa vii.
Luny,ce super ca plecati la mare!Sper sa fie benefica pt Mufa!!Mi-ar placea sa veniti maine!!Bine ar fi sa vina si randunoiul sa aiba si al meu baieti de conversat!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Ce dulce e bebelina,pucca!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mimonix spune:
Buna dimineata si La revedere
Daca ma vede careva ce fac cheama salvarea aia de nebuni, ca noi plecam la ora 15 si eu mai am inca rufe de calcat, ca deh...nu o sa ne aratam la parlamentul european botiti sa stricam imaginea Romaniei!
Am citit si eu repejor de ieri cand nu stiu ce naiba am facut ca de vazut nu se vede nimic, si zic asa:Felicitari dnul Lunyabsolventul! Ma ce nota mare, mi-e rau! Nici nu va zic ce nota am luat eu la stat
dar oricum n-a contat!
Natyesti obosita, te cred! Ce bine ca ai schimbat suzeta si sper sa gasesc cand vin o Iulie maie-maie si mumoasa!
Tuchiumblasi tu tu pantofi masura 41 cum umblu eu dupa haine XL, asa de bine te-nteleg!
Sovi si Arieldin cand in cand nu strica cate o abatere de la Monti, nu de alta dar daca va gasesc fotomodele o sa crap de ciuda!
Simon-am avut vreme de poze desi chiar mi-e ciuda ca inteleg ca sunt deosebite..dar vin eu inapoi si atunci sa vezi!
Nu stiu cui mai aveam de zis ceva, multora desigur,dar neuronul meu e solicitat la maxim si vrea in vacantaAoleooo si ce draguta e Ursulica, da, si mie mi se parea ca seamana cu o actrita dar nu-i stiam numele! Si ce vacanta nene, asa da!
Asadar....in cateva ore ma voi alatura fetelor din strainatate, wow...dar daca nu ma misc mai repede s-ar putea sa raman acasa!
Sa-mi tineti pumnii sa ajung cu bine si sa ma si intorc cu toate si cu toti inapoi acasa, sa nu ma verifice astia la "laptele praf" crezand ca-i cocaina, sa nu faca Vladut kk in avion si sa ne dea aia jos
si tot asa....Mor de frica si ma gandesc cine m-o fi pus dar acum e prea tarziu si trebuie sa plec, asta e!
Sa nu uit: Bubupina vin, sa fie casa luna!
Geckopupici speciali! Si Delphin,Simonetteje vien aproape de voi, o sa-mi simtiti rasuflarea in ceafa
Stelaam pus haine groase si umbrele pe undeva pe aici, sper sa nu le uit acasa!Sa-i spui Teodorei ca daca nu-i cuminte o tanti mare si grasa o sa o pape cand se intoarce acasa!
Papapaappapapapapppapa la toate toate randunelele....Daca nu apar pe 22 sa sunati repede la OTV
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
pucca spune:
Kya, Stela, Luny
Si mie imi pare rau ca nu va pot vedea, dar urmatoarea ocazie nu o voi rata. Va promit!
Stela, referitor la cei 50ml. Eu scoteam pe zi, aproximativ 150 ml in ultima saptamana, inainte sa o intarc. Si pediatra mi-a spus ca daca nu scot minim 200 ml/zi, sa nu ma mai chinui, pentru ca e prea putin si copilul nu asimileaza nimic din cei dau.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Ioana evident ca nu a racit
Dar m-am intalnit cu o matusa in Brasov care m-a intrebat cum de nu are copila nici o caciulita pe cap...! Am mai linistit-o cand i-am spus ca seara, totusi, ii pun ceva pe cap, pentru ca la 10 grade ca e prea frig.
Stela eu am luat Ciprofloxacin. Si sper ca i-am dat in cap
Tot mesteresc la pozele de la munte. Pana atunci, am mai pus aici unele noi.
http://family.webshots.com/album/563167542AICVcV?start=24
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
pucca spune:
Kya ce scumpica e Sanziana! Super tare poza cand doarme pe piciorul lui tati!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
numeioana spune:
Am vazut-o pe adorabila Sanziana! Kya, fac si eu ca Naty, de ce trebuie sa te justifici cum o imbraci pe fata?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.