Puiuti de Randunici 2008!! (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Neata randunici!

Ne-am intors aseara de la munte. De la 3 zile planificate s-au facut vreo 5. Ca taaaare frumos a mai fost, si Sanziana s-a comportat impecabil. Na, sa-mi mai spuna cineva ca n-am copil cuminte A mancat, a dormit pana n-a mai putut, a vorbit, a cantat (ca avem niste sunete noi in repertoriu... ). Cei de la hotel ne intrebau daca avem copilul cu noi doar ziua, ca noaptea nu se aude nici pas de la ea .
A dormit frumos si in masina, in toate plimbarile in care am dus-o. Ce sa mai, i-a placut! Iar aerul de munte i-a facut o pofta de mancare si somn... mama, mama!

Acum randunoiul zice ca urmatorul drum cu ea va fi la mare. Sa vedem.

Am facut o multime de poze. Dupa ce postez, ma duc sa le descarc.

N-am apucat sa citesc decat capitolul asta, dar recuperez. Tuchi ti-am trimis un PM.

Acum am de trecut un hop, sa vedem daca-mi iese. Saptamana trecuta am facut o infectie urinara care a cerut antibiotic. Evident am intrerupt alaptarea (aia asa putina cat era ea). Acum am terminat tratamentul, si vad ca inca nu s-au uscat de tot sanii! Incerc sa pun copilul la masa cand s-o trezi, sa vad daca mai vrea tzitzi. Doamne ajuta!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Vad ca e o intalnire in Carol maine la 6?
Poate ajungem si noi.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata tuturor!!

Valentina, e super leganutul! Sa-l folositi sanatosi! Imi pare rau ca nu i-am luat si eu lui David, ca ar fi meritat... Cat ai dat pe el?

Simo, ce frumos e in varful muntelui!! Sunt curioasa sa vad cu ce ati fost anul trecut

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata!
Kya, bun venit! Ma bucur mult ca ati avut o excursie frumoasa si ca i-a priit Sanzienei. Vezi?-de fapt nu tu,ci cine te descuraja. Eheei, e mare distanta intre tonul tau de acum si cel al Kyei proaspat intoarsa de la maternitate care plangea amar pe forum, disperata ca-i moare copilul de foame si colici.... Asteptam poze. Si, da, hai in Carol maine la 6!
Ariel, mami, esti in dilema, ai de ales-Monti sau alaptat...Crede-ma, nu te invidiez! Si, da, vad si eu ca dimensiunea conteaza Si succes cu teroristii tai scumpi!
Am terminat si eu de papat si acum imi savurez cu voi cafeaua, dupa duelul la biberon de dimineata . Geckooooo, pe unde esti??

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza fetelor!
Naty din pacate nu ne mai putem vedea maine, pentru ca am racit rau , si nu vreau, doamne fereste sa transmit microbul mai departe. Asa ca eu din pacate o sa va vad altadata!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Pucca, imi pare rau,chiar vroiam sa te cunosc, refaceam gasca fetelor care au stat la pat , doar Simo lipsea...Nu-i nimic, pune mana si fa-te bine si ne mai vedem noi.
Cum a mancat Biencuta?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

A, sa nu uit! Pucca si Vali, eu v-am batut niste apropo-uri, daca nu ma luati in seama sa nu va mai plangeti apoi ca va raman copiii necuplati!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty ieri si azi noapte Bianca a mancat foarte bine. Uimitor!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata, ciripitorelor!
merge cineva acum dimineata in Tineretului sau Carol?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Pucca felicitari Biancai pentru papica! Si mie imi pare rau ca nu ne cunoastem maine! Sanatate multa, si fa-te bine repede.

Naty chiar ma gandeam zilele trecute cat de mult s-a schimbat Sanziana, dar mai ales eu. Nu mai sunt stressata mereu ca "aoleu copilul, aoleu copilul". Trecand pein experienta asta de mamicit inveti foarte multe, si evoluezi. Si cu cat sunt eu mai "zen" e si copilul fericit si linistit.
Iar cu sanul am reusit. A papat ca pana acum "niste" laptic de la mine, apoi biberon. Deci mergem in continuare asa.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput