*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Otilia felicitari pentru fetita!!!
Voi vorbiti deja de al treilea ca sa va iasa un baiat, iar eu visez la al treilea, poate imi iese o fetita! Cumpar retzeta, platesc bine

EDIT: m-am gandit, fac schimb de retzete...care vreti baieti, ca ne pricepem deja

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 23+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Haha...Dan zicea la fel, ca trebuie schimbat tatal sau mama..la care asistenta lui Iosup a zis ca "nu mama ca e frumoasa" (desigur, era intuneric in cabinet sau din solidaritate feminina a zis-o) dar pe mine m-a distrat asa de tare!
Amalia iti dai seama la adolescenta cind vor vrea baietii sa iasa la film, la terasa, etc, in fiecare zi cu alta fata...hi hi...trebuie sa pregatiti pusculita pentru micii cavaleri!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia- felicitari pt printesa!
Diana- presupun ca nu stii cum sa pui link-ul, nu? Cel mai simplu este, dupa ce iti creezi tickerul, sa dai quote la un mesaj de al meu si o sa vezi cum se pune link-ul.

==========
Corina 19+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Deocamdata sa se nasca bb2 sanatos si eu sa scap cu bine dupa nastere si mai vedem noi.
Sotul si Ana numai fetita visau, asa ca li s-a indeplinit dorinta. Insa exista oaresce presiune in familie ca ar trebui sa avem si noi un baietel. Si cum suntem tineri, implinim 30 de ani amandoi, mai avem timp sa ne mobilizam.
Oricum, daca seamana cu Ana este de bine, ca fac fete frumoase .

Mi-a zis doctorita Steriu ca nu ar trebui sa ne dam cu crema pe burtica cu 3 saptamani inainte de ecografie.

Mi-a zis ca ar trebui sa fac un TT cu masuratorile de astazi, dar nu stiu daca sa ma mai duc iar la intepat ca de abia ieri ce am fost la intepat. Sau poate as merge la ei sa pun pe fisa de ieri masuratorile noi, nu stiu deloc ce sa fac.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

[ url= "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mihaela&year=2008&month=11&day=21&babycount=1" ]Gargarita lui mami[ /url ]
Diana pt tine asa arata la mine link-ul. Fa codul la tiker pe site-ul lor dupa care urmareste sa pastrezi exact cat e la mine. Daca vrei si o denumire ceva, la mine scrie gargarita mea si il transforma in link. Sa nu pui spatii cum am pus eu acum ca sa se vada codul. Vezi poate merge acum. Bafta
Otilia felicitari pt fetita sanatatoasa!!!

Mihaela 20+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Felicitari pt. fetita Otilia, sa cresteti sanatoase si sa ajungeti cu bine la termen .Dupa ce am venit de la eco si am aflat ca avem fetita si sotul a inceput de zor sa caute nume pe net ..era asa de entuziasmat

Criss 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

La crema Mustella chiar scrie ca poate fi folosita si inainte de ecografie......3 saptamani???????.......pai....vergeturile?...hidratare???.....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 21+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
otilia felicitari pentru fetitza sa cresteti mari si sanatoase...hehe se pare ca nu raman flacaii nostri fara domnitze
ralucalexa felicitari si tie pentru rezultatele bune de la echo asteptam acum si restul povestii tale
diana am o intrebare te lasa la Medlife la echo si cu sotul? ca nu vreau sa fiu singura
dea...na poate nu prinsai tu ce spui ca faci?
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Otilia, felicitari pt. fetita!!! Bravoooo, sunt super fericita ca e totul ok cu colul! Ma bucur!

Ce ti-a mai zis Steriu? Cum ti s-a parut? Cat are bebe? Hai, scrie, scrie mai mult ca sunt curioasa!

Mamiseli, multumesc frumos, dar tot nu merge! O sa caut alt site pt. ticker!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

..am vazut ca ai scris de Mustela tocmai ce m-am termint de "uns" si eu folosesc si pt. corp pt. vergeturi si pt. bust .Am folosit crema cu 1 zi inainte de ecografie si nu a avut nimic , s-a vazut tot f. bine ...dar sa nu te dai cu 3 saptamani innainte !!! cam ciudat , la ecografie nu mergi lunar? asta inseamna ca te poti da 1 singura sapt. pe luna cu crema ?!

Criss 19+

Mergi la inceput