problema cu topicurile din arhiva?

problema cu topicurile din arhiva? | Autor: White Pisana

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca s-a mai pus aceasta intrebare, am dat cautare dar nu reusesc sa gasesc nimic.

Am o problema cu unele subiecte arhivate. De exemplu am cautat in arhiva de la Zona artelor povestirea lui Danitin "Noiembrie, ultimul bal". Desi pe pagina unde sunt listate topicurile, cel pe care il cautam eu apare ca avand 11 pagini, in momentul cand il deschid nu apare decat prima postare a lui Danitin. Nimic din raspunsurile de pe prima pagina a topicului, nimic pe paginile urmatoare. Si nu este singurul topic ccc care are asemenea problema. Sper ca se intelege ceva din ce am explicat aici...

Este vreo problema cu calculatorul meu?

As fi vrut atat de mult sa salvez respectiva povestire intr-un folder pe calculatorul meu si sa o citesc de cate ori vreau. Pur si simplu "condeiul" lui Danitin are asa o nostalgie dulce-amaruie...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
citat din mesajul lui White Pisana

Este vreo problema cu calculatorul meu?

Nu, nu e de la calculatorul tau.
Foarte multe din subiectele arhivate au aceasta problema, e vizibila numai prima postare.
Din pacate.

Nu stiu explicatia.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

In urma cu ceva vreme scriptul de arhivare avea un bug si arhiva numai prima pagina. Imi pare rau de acest lucru.

Numai bine

Mergi la inceput