Cine a nascut de curand la Elena Doamna-Iasi
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 31 de saptamani si voi naste la Elena Doamna, Iasi,cu dna doctor Pavaleanu.M-ar interesa preturi practicate la aceasta maternitate ptr. cezariana, conditii ptr. mama si copil.,etc, tot ce tine de sederea in spital. Va multumesc mult, mi-ati fi de mare ajutor, caci nu stiu pe nimeni din Iasi, eu fiind din Suceava!
Raspunsuri
RalucaAlexa spune:
Nu iti pot povesti din experienta mea, nu e cazul, dar am o prietena care a nascut la Elena Doamna anul trecut. Trebuie in primul rand sa vorbesti cu doctorita ta despre anestezist, sa vezi ce te sfatuieste - nu de alta da nu-i bine sa intri pe mana cui e "pe tura"! Mie personal nu mi-a placut maternitatea, copii si mamicile sunt tinuti separat, iar conditiile nu sunt din cele mai grozave!
Sfatul meu e, sincer, daca poti, sa nasti la Cuza Voda. Conditiile sunt mult mai bune atat pt tine cat si pt bebe! Daca vrei mai multe info poti sa intri pe mamici si gravidute de Iasi din sectiunea - Sarcina, poate stiu ele sa-ti spuna mai multe! Aveti grija de voi!!
14+ cu Matei Teodor
galmita mea
roxannes spune:
Multumesc frumos pentru raspuns! Ma mai gandesc ce voi face, insa am mare incredere in dna doctor Pavaleanu. Sper sa fie ok pana la urma!
maitreyi spune:
am dat 300 euro dr insa pretul practicat in maternitate e de 5 mil cica...2 mil am dat la anestezist, 1,5 mil la neonatolog, 300 de mii rezerva cu plata unde stai cu bb.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063
mimaro_04 spune:
Si eu trebuie sa nasc in septembrie la Elena Doamna, cu Dr.Socolov. va rog nu speriati...daca puteti spune mai multe despre acest subiect....sa fiu in tema pt.atunci...
maitreyi spune:
am mai scris pe undeva cuma decurs la mine. eu am nascut cu dr crauciuc. eram speriat ca de bombe de maternitate...nu stiam cum va fi, ce va fi...toata lumea merge la cuza-voda...mai dotata, mai curata, etc...bine a zis o asisenta de acolo ca dr din elena doamna pierd f mult datorita cladirii
pot sa iti spun ca personalul e superb, oameni frumosi care te asculta si te ajuta. conditiile nu sunt extraordinare pt ca nu exista investitii insa conteaza mult prea putin. cei acre trebuie sa se ocupe de tine si de bebe se ocupa bine, frumos si fara atentii. cel putin in cazul meu. eu am mers cu putina teama...acum insa pot spune ca desi urmeaza sa ma mut in bucuresti tare as veni sa nasc si urmatorul bebeu' la elena doamna. am numai amintiri frumoase din perioada de spitalizare (aproape 2 saptamani) si asta conteaza f mult. m-am simtit ca intr-o familie.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne
Pozele Alexandrei
mimaro_04 spune:
Am nascut la Elena Doamna....foarte bine m-am simtit in acest spital,cu toate ca eram foarte speriata de el.Personalul a fost ok, s-au purtat frumos ,chiar fara atentii.Am o experienta si de la Cuza Voda, si vreau sa spun ca nu se compara.Prefer Elena Doamna.Se poata sta si impreuna cu copilul.Conditiile sunt bune.
Recomand!