Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, mi-am adus aminte ce ziceai cu decalotare, eu am patit asa la dr. Marcu, cand am fost la vaccin, il tineam pe Ghighi in brate cu fata la ea sa-l consulte si ea incepea sa-l decaloteze, m-am ratoit la ea ca de ce nu intreaba inainte, a ramas tablou, ca de ce, ca asa e normal....a fost prima si ultima oara cand am fost la ea.
Cu abonamentul, daca nu ai platit integral poti sa nu mai platesti ultima rata si se reziliaza automat, si poti sa faci in alta parte. Parca si tu ziceai ca-i cunosti pe astia de la Medlife ?

Ce mai face atomica, cum mai inoata ?
Cu statul pe varfuri sa nu-ti faci probleme, si al meu are mobilitate foarte mare la talpi, suceste degetutele , sta si pe virfuri si in degete ( in poante ) . Si cand ii dau biscuti sunt sigura ca sta in pozitie normala in carucior, altfel....vai de cocoasa mea....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Sim, barbatul meu avea un obicei foarte frumos: in fiecare dimineata ( el si Ghighi sunt foarte matinali, spre deosebire de mine ) venea in camera noastra, eu eram mai mult adormita si el il schimba pe Ghighi, ii dadea cu ulei peste tot, cu crema la fundulet, se alintau....era dimineata baietilor, cand eu rupta de somn, mai furam 10 minute de la mos ene....
intr-o dimineata, cand deja Ghighi statea in fundulet, vine barbatul meu la noi si Ghighi statea langa mine in pat in fundulet si se juca cu o soseta pe care si-o scosese singur din picior....o rasucea pe toate partile si gangurea incet, eu, motaiam, cu ochii semiinchisi...si se uita, si se iuta incremenit la Ghighi si nu zicea nimic si la un moment dat deschid si eu ochii sa vad ce e, de ce nu a purces la ritualul zilnic, el era asa impresionat, si zice ' doamne, ce baiat frumos si cuminte are tata, uite cum se joaca el singurel cu o carpa, in liniste, sa n-o trezeasca pe mami'...era foarte tulburat....
pana aici mi-a fost, de-atunci nu-l mai schimba nici dimineata, si asa mult imi placea faza asta....
bibe n-a facut niciodata, nici n-a incercat.
nu ma plang de el,face multe altele, numai el aproape face aprovizionarea cu tot ce ne trebuie-n casa, incepand cu mancarea pentru toti pana la parfumuri , cateodata face si mancare seara ( ei, o friptura, o salata, cartofi prajiti, apogeul a fost la snitele, dar erau f. groase, sa nu-l trezeasca pe Ghighi ), ne plimba peste tot cand nu e la serviciu, ne rasfata pe amandoi, dar sunt uimita ca se poate cu si mai mult ajutor la prichindei.
cand or pleca amandoi la plimbare , fac o mare cinste !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Melania, Bee multa sanatate puiutilorAndries noi avem 10 luni si nici un dinte. Si la mine cea mare s-a dezvoltat ca la carte.Sabina imi pare rau de problemele avute in concediu. Probabil din cauza asta a tot amanat si sotul vacanta noastra. Dar luna asta nu mai scapa. Deci... eu sunt cam inceata la minte si nu am inteles DE CE AI REGRETAT CA I_AI DAT BIBE SOFIEI? Mai explica odata pleaseeee.Eu nu vreau sa o intarc, dar as vrea sa bea si lapte praf din doua motive, se trezeste noaptea din ora in ora si chiar nu mai rezist al doilea fiind faptul ca nu mai creste deloc de pe la sapte luni desi suge toata noaptea si ziua si pot spune ca si mananca, nu prea mult dar mananca si ii pun cereale in toate felurile de mancare, nu accepta de nici o culoare lapte cu cereale, am incercat mai multe.Apropo de bucatele cu lingurita nu accepta in mancare dar daca ii dau in gurita mesteca cu placere, deci mai nou vrea sa manance paine cu unt dimineata, biscuitii nu ii plac ca doar sunt dulci, in schimb vrea pufuleti.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

ah si cele care mai alaptati luati ceva vitamine, ca eu am mai luat calciu dar tot ma simt taaare vlaguita?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de la noi!

Sabina, bine ati revenit!

Bee, multa sanatate lui Razvan!

Andries, felicitari pentru schimbarea jobului!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Marunzika

'neata!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

hey, ce faceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Myral, eu mai iau niste Calciu sandoz sau vit C in perioada menstruatiei sau cand simt ca ma lasa puterile.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Melania, e bine sa mergeti la dr. Sigur poate fi roseola si nu poti stii pana nu apare eruptia, dar poate fi orice altceva, acum nu putem da vina pe roseola pentru orice. Multa sanatate lui Tudor!

Andries, cum asa schimbari de job?Zau daca ma asteptam. Iaca mult succes atunci in noul job si la mai mare. Cand am citit de reorganizare sa stii ca pentru o secunda te-am suspectat ca lucrezi la mine. Ca si la noi sunt reorganizari, si eu ma astept la surprize, sper macar sa se lase cu salarii compensatorii. Cat despre tratamentul angajatilor noi versus cei vechi, asa era la vechiul meu loc de munca. O fost colega se reintorsese cu salariu aproape dublu fata de al meu care ramasesem. Se practica si chestia asta. Pleci un an maxim si revii cu super pretentii care iti sunt si satisfacute.

Papanash, felicitari nepoatei!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bee, chiar ca horror enteroviroza la Razvan, sanatate multa si sa nu mai treceti prin asa ceva!

Myral, wooow, deja paine cu unt? ia sa incerc si eu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput