Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mihuta, tocmai ca la copiii alaptati se face si mai greu diversificarea..cel putin asa vad eu la noi. Iardr. trec de la "alaptat exclusiv la cerere pana la 6 luni" ca asa zic normele...la diversificare cu program strict...pai copilu obisnuit la cerere...o sa pape asa repede la program? si neaparat anumite mancari la anumite ore?

De ex azi, s-a trezit la 7 a supt putin , la 9 am fost la eco, am venit pe la 10 fara putin, ea obosita..i-am dat tzatzi si a adormit. S-a trezit acum...i-am facut mar cu banana si biscuite...nu vrea, ce ii fac? o las sa flamanzeasca? ..nu cred...o sa incerc peste putin timp cu iaurt cred, ca de legume n-am timp...alea o sa i le dau pe la 3. Gresesc?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

quote:
citat din mesajul lui mihuta
Creem, stai linistita ca nu esti singura fara program. Sincer eu am o parere foarte proasta despre majoritatea pediatrilor in ceea ce priveste puericultura (cresterea copiilor). Au un curs de un an super invechit si merg cu ala inainte pana la moarte. Cand e copilul bolnav, da, sigur au o parere avizata, dar in legatura cu cresterea copiilor, sa ia o pauza, in special cand e vorba de copii alaptati.

Si nu-i anunta nimeni ca acel curs s-a mai innoit,s-a mai retiparit,reeditat...

Mihutule,ce faceti voi,stati ascunse? Eu stiu ca sunteti niste nestemate ,scumpe la vedere,dar chiar asa?

Azi dis de dimineata am facut (din nou ) o sedinta foto cu ai mei copilasi. Incepand de aici puteti vedea si voi cum a iesit.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ce bine seamana fratiorii... ca doua picaturi... poza cu momentul de tandrete e super...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

noua mea achizitie...

Eric, ingerasul mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui uberbax

buna ziua din nou fetelor!
Sper ca toata lumea e bine eu nu am reusit sa mai intru deloc ......sunt tare stresata cu problema mea de sanatate .......
In rest Maria e bine se apropie si ea de 7 luni ,mananca bine si nu mai sta in loc o clipa!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

sanatate multa! ce probleme ai?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Ce il iubeste Amira pe frate-su!

Cristina, celelalte inca nu le-am incercat..dar nu e timpul pierdut!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

quote:
citat din mesajul lui mihuta
Creem, stai linistita ca nu esti singura fara program. Sincer eu am o parere foarte proasta despre majoritatea pediatrilor in ceea ce priveste puericultura (cresterea copiilor). Au un curs de un an super invechit si merg cu ala inainte pana la moarte. Cand e copilul bolnav, da, sigur au o parere avizata, dar in legatura cu cresterea copiilor, sa ia o pauza, in special cand e vorba de copii alaptati.

Si nu-i anunta nimeni ca acel curs s-a mai innoit,s-a mai retiparit,reeditat...

Mihutule,ce faceti voi,stati ascunse? Eu stiu ca sunteti niste nestemate ,scumpe la vedere,dar chiar asa?

Azi dis de dimineata am facut (din nou ) o sedinta foto cu ai mei copilasi. Incepand de aici puteti vedea si voi cum a iesit.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

sunt dulci!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Pai uite cu un papanicolau iesit prost adica clasa 3,si saptamana asta termin tratamentul si merg iar sa-l repet sper sa fie bine ca sunt tare necajita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna, fetelor!
Multumim de urarile pentru ziua de ieri. Nu am intrat ca m-am petrecut fain dar am citit azi si m-am simtit bine ca v-ati amintit de mine.
Asa ca facem cinste, cu intarziere, dar cred ca-i primit. Poftiti, poftiti

Sper sa ajunga la toata lumea

Creem, sper sa va faceti bine cat de repede! sa treaca.
Crezi ca toata lumea da la bbi de papa ca la carte? Stai linistita ca pe mine m-a tinut cartea pana am listat-o. Pe cand am rasfoit-o, gata. Papa cand vrea si ce vrea ca nu o pot forta. Ba mai si rade tati de mine ca mi-au trebuit carti.

Aralia, sincer imi pare rau de veste. Cel mai bun lucru e sa te bucuri de comoara ta si sa nu te mai gandesti.

Si nu in ultimul rand uram la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

pentru Briana Maria de annitha_cl, Bogdan Mihai de mbontos, Mikail Efe de ralucaaa, Alexiss de SufletDInger, Eric de Eladea2005. MUlti pupici de la noi!

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
citat din mesajul lui creem

Mihuta, tocmai ca la copiii alaptati se face si mai greu diversificarea..cel putin asa vad eu la noi. Iardr. trec de la "alaptat exclusiv la cerere pana la 6 luni" ca asa zic normele...la diversificare cu program strict...pai copilu obisnuit la cerere...o sa pape asa repede la program? si neaparat anumite mancari la anumite ore?

De ex azi, s-a trezit la 7 a supt putin , la 9 am fost la eco, am venit pe la 10 fara putin, ea obosita..i-am dat tzatzi si a adormit. S-a trezit acum...i-am facut mar cu banana si biscuite...nu vrea, ce ii fac? o las sa flamanzeasca? ..nu cred...o sa incerc peste putin timp cu iaurt cred, ca de legume n-am timp...alea o sa i le dau pe la 3. Gresesc?

Poze Maria Sofia

Ecaterina, din propria mea experienta, am constatat ca daca Eric nu vrea ceva iar eu il fortez, mai apoi da afara... isi face greata si gata papa... asa ca nu-l oblig... nici noi n-avem program fix de masa, sau 'da fructe la 10 si piure de legume la 14'... ii dau daca vrea, daca nu o sa incerc mai tarziu.. ideea e sa pape sa se obisnuiasca cu gusturile si textura... deocamdata..
de ex, cand am fost la o renumita pediatra, mi-a spus sa-i dau piure de morcov, telina si patrunjel.. si al meu copil voma de fiecare data... pana cand am scos telina si patrunjelul, la recomandarea unor mamici, si acu papa mai bine... nu mai da afara ca atunci... deci...fa asa cum crezi tu ca e mai bine...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

noua mea achizitie...

Eric, ingerasul mamii...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui uberbax

Pai uite cu un papanicolau iesit prost adica clasa 3,si saptamana asta termin tratamentul si merg iar sa-l repet sper sa fie bine ca sunt tare necajita!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Te sfatuiesc sa il refaci la doua laboratoare diferite!
Imi pare rau, te cred ca esti nrcajita! Multa sanatate!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Fug sa schimb fata ca a facut kk la mine in brate

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput