Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

asa as mai vrea sa stau cu voi dar nu mai pooooooooot
vrea si ea la tastatura...urla daca o las jos din brate
asa ca mai bine ma retrag ca numai ma enervez
poate mai reusesc sa intru la noapte

va urez o zi faina!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui roxx

quote:
citat din mesajul lui cristi07

mamici la ce pagini sunt pozele??? sa nu stau sa le caut :(

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Antonia la pag.6, Luca la 21, Eva la 33, Silvia la 36

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

thanks

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

vali, trimite-mi un PM cu tel tau!

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui logam

Ce sa ma fac cu constipatia asat ca deja m-am saturat? Tot la 3, 4 zile merg la si atunci ma chinuie de zici ca iar nasc. Nu mai pot! Cum alaptez nu-i voie sa bag nimic contra constipatiei? Help!

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Cu Activia de la Danone ai incercat? Acum o sa sune ca in reclama, dar chiar functioneaza! Dar trebuie sa papi unul pe zi, cand te opresti din papat, te opresti si din....
Si mai e un produs ffff bun pe care l-am luat eu in sarcina ( si eu am aceeasi problema) se cheama Lepicol, e un soi de pudra pe care o dizolvi in apa si bei.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

fetelor, sa va zic ceva: ieri am fost cu Lucas la pediatra pt ca se pare ca a facut alergie la soare, cred ca a fost o reactie, ceva ca eu tocmai il dadusem cu crema protectoare inainte de a iesi din casa si probabil ca intrandu-i soarele in ochi s-a frecat... ma rog ceva de genul asta.... a mai patit cineva asa ceva? Oricum am fost cu el repede la dispensar si cat am asteptat sa intram i-a si trecut... noroc ca doctorita il vazuse o clipa cand am intrebat-o daca ne poate primi, neavand programare.... ca altfel poate nu-si dadea seama ce e sau trebuia sa se ia dupa simptomele descrise de mine... in fine, daca tot eram acolo am profitat sa o intrebam si de mancarica si venind vorba de piureuri i-am spus ca lui Lucas nu-i plac cele facute in casa si atunci mi-a zis sa pun putin ulei de masline si putina sare... da, ati citit bine, sare... sare normala, dar foarte putina... si mi-a mai dat niste mostre de 5 cereale cu miere, cica sa ii pun din alea in piureul de fructe... cereale cu miere... hm... si doctorita e tanara... cea ce dinainte, care a iesit de curand la pensie n-ar fi permis asa ceva... Ei, ce parere aveti?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Jasmin, mierea este periculoasa din cauza bacteriilor care pot da botulism, probabil mierea aia din cereale este suficient prelucrata si verificata cat sa nu fie periculoasa.
Sarea ai spus chiar tu ca este foarte putina, fiind vara ei transpira mai mult asa ca este eliminata mai repede. Desi...sarea este periculoasa pentru rinichii lor la varsta asta. Eu nu i-as da sare, as incerca cu uleiul sa vad daca papa. Mai poti incerca sa-i pui plante aromate in piure gen patrunjel, etc....

quote:
citat din mesajul lui Jasmin012

fetelor, sa va zic ceva: ieri am fost cu Lucas la pediatra pt ca se pare ca a facut alergie la soare, cred ca a fost o reactie, ceva ca eu tocmai il dadusem cu crema protectoare inainte de a iesi din casa si probabil ca intrandu-i soarele in ochi s-a frecat... ma rog ceva de genul asta.... a mai patit cineva asa ceva? Oricum am fost cu el repede la dispensar si cat am asteptat sa intram i-a si trecut... noroc ca doctorita il vazuse o clipa cand am intrebat-o daca ne poate primi, neavand programare.... ca altfel poate nu-si dadea seama ce e sau trebuia sa se ia dupa simptomele descrise de mine... in fine, daca tot eram acolo am profitat sa o intrebam si de mancarica si venind vorba de piureuri i-am spus ca lui Lucas nu-i plac cele facute in casa si atunci mi-a zis sa pun putin ulei de masline si putina sare... da, ati citit bine, sare... sare normala, dar foarte putina... si mi-a mai dat niste mostre de 5 cereale cu miere, cica sa ii pun din alea in piureul de fructe... cereale cu miere... hm... si doctorita e tanara... cea ce dinainte, care a iesit de curand la pensie n-ar fi permis asa ceva... Ei, ce parere aveti?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

quote:
citat din mesajul lui Aralia

Cu Activia de la Danone ai incercat? Acum o sa sune ca in reclama, dar chiar functioneaza! Dar trebuie sa papi unul pe zi, cand te opresti din papat, te opresti si din....

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

CONTINUARE in CAP.94

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
citat din mesajul lui Aralia

Super funny rima !! M-am tavalit pe jos de ras!!

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni), , Transfagarasan , la piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Anca ma uitam la pozele cu talibanca mica si am vazut ca nu e coborat nivelul la patut. Nu ti-e teama de cazaturi din moment ce a inceput sa se ridice singura?

Mergi la inceput