Muresence...la apel!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
Buna gagici....
Brigita, stomatica aftoasa? Of saracii de voi..., chiar azi m-am intalnit cu sotia unui coleg de-al sotului si amandoi copii au stomatita aftoasa si i-a internat in spital, fetitza are gura plina si de 5 zile nu mananca nimic, iar baiatul a luat de la ea . Bine ca v-a trecut. Unde plecati 3 sapt? Unde faceti concediul?
Mai fetelor...daca sunt mai multe cazuri de stomatita ar trebui sa avem grija ca asta e virala!!!!!
Dr Molnar e in concediu de maine...sefa mea chiar l-a sunat azi si a spus ca pana in 18 august e in concediu, dupa care vine o sapt la servici si pleaca iar. Deci daca aveti treaba cu el,,,cautati-l dupa 18 august.
Anca, lasa testele ca nu au rost. Bebelina va fi sanatoasa . Ganditi-va la nume deja lasati ecografiile si testele in pace.
Ieri am fost la o colega de facultate,.,,a nascut si am tot zis ca merg si am ajuns cand fetitza are 4 luni(i-am dus ceva jucarii si haine)..doamne ce dulce e am luat-o in brate...ce a trecut timpul de cand nu l-am mai tinut pe al meu asa.
Annacska se trece 27 +...varsta sarcinii. Derutezi fetele . La voi ce bebe vine?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
brigita spune:
BIANCA 10 zile mergem la Mamaia, apoi alte 10 la munte:Salard sau Stanceni,ramane de vazut. De afurisita asta de stomatita n-am scapat, azi a fost a treia zii,se pare ca trat. administrat din timp a ajutat( se pare ca a meritat banii),nu avem decat trei bubite-n gurita,nu s-a extins,dar e suficient,nu mananca decat ft. putin.Cred ca o doare rau de tot,ar vrea ea sa manance, e mancaciosa,dar nu poate.Parca azi a inceput un pic, dar mai bine tac.Oricum are din ce slabii,nu asta ar fii cea mai mare problema.Pediatra a zis ca sunt ft. multe cazuri de stomatita, sper sa scapam cu bine.
Inca o data si
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...
Biancas spune:
Brigita, concediu placut si vreme frumoasa
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
kover spune:
na'ca am venit si eu acasa!gata cu concediul,am inceput serviciul.anca:felicitari pt caruciorul roz de la semnatura.brigitta:concediu placut,bianca:la mare am fost la Jupiter la hotel de doar 2 stele(cometa),si a fost curatenie,camera spatioasa,personal dragut.dar am mincat la rest Rustica,pt. ca nu ne-a placut la rest. hotelului.la toata lumea,prezenta si "neprezenta"mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Biancas spune:
Kover, bine ca v-ati simtit bine si v-a placut, unde ati fost si la cate stele ce conteaza. Te poti simtii la 2 stele ca la 5 daca nu ai prea multe pretentii
kover spune:
noi am intrat in program "normal":in fiecare zi semnam prezenta la weekend.azi am intilnit-o(scuze!ea m-a vazut)pe Aura.tot plina de energie ca intotdeauna.a facut si ea citeva schimbari,e super plina de activitati,dar o las pe ea sa va povesteasca.nu v-am povestit ca am prins intr-o dupamasa cu cortul o ploaieeeee!!eram ingrijorata de reactia copiilor,dar Kristian dormea bustean,iar cu Robert faceam puzzle.dupa aceea a trebuit sa le dau pe linga tricou si pantaloni scurti:cizme de cauciuc.intotdeauna am zis ca sint foarte adaptabili copiii acestia.cosmina oare cum este?sigur a nascut!asteptam vesti de la tine.dar Oana,Camelia,olim,Diana,Criss?dar Sanduta si Emicor?,sau mai era florelacri,si citeva care s-au pierdut.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Criss75 spune:
Eu nu m-am pierdut, sunt aici doar ca de la serviciu nu mai am timp sa intru, sunt foarte ocupata.
Pe unde o fi Diana? Nu stie nimeni nimic despre ea? De mult n-a mai intrat pe la noi.
Criss si Alex (11.05.2003)
kover spune:
criss:aha!!!!deci stai in umbra si urmaresti....ce mai face frumuselul?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Criss75 spune:
quote:
citat din mesajul lui kover
criss:aha!!!!deci stai in umbra si urmaresti....ce mai face frumuselul?
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/
Frumuselul e bine, multumesc de intrebare, creste pe zi ce trece si se maturizeaza, insa in continuare e la fel de mamos. Nu se poate dezlipi de fusta lui mami. Si lui mami ii place...
Ma gandesc oare ce soacra o sa fiu?
Criss si Alex (11.05.2003)
kover spune:
criss:las' ca daca n-o sa fii soacra buna,iti va face nora ta educatie.apropo de maturizare:noi am inceput(ma refer la Robert)conversatii serioase,si ma lasa tablou!dar ce o fi in mintea lui uneori?ca avem si chestii haioase de genul:"eu cind ma fac mare ma fac mamica".la care eu foarte serios ii explic ca se va face tatic,el o tine pe a lui ca vrea sa se faca mamica,asa ca mine.cind il intreb de ce?raspunsul a fost:"sa beau cafea si sa ma rujez".noapte buna!ai mei deja dorm.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/