Muresence...la apel!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Multumesc mult fetelor , intre timp am mai primit 2 rezolvari....una e potriveste cu a voastra, alta nu. Deci distanta e de 110 km .
Brigita, bine ai revenit.Hai cu detalii, poze ca sunt curioasa. E problema de clasa a 4 cica, e in culegerea de clasa a 4, e un caiet de vacanta de fapt.
Anca,multumesc mult pt detaliere .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Bianca, parca la tv spuneau ca elevii nu vor mai primi teme de vacanta.
Brigitta bine-ai revenit. Hai ca incet incet, odata cu toamna se reunesc si muresencele.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Buna dimineata la
Criss lor niciodata nu le-a dat o anumita tema de vacanta, le-a spus sa lucreze ce vor. A primit si lecturi suplimentare de citit de la viitoarea profesoara de lb romana deci...nu stiu ce spuneau la tv

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mno, acuma m-ati provocat. Aruncati cu pietre, cu moloz - va dau eu ca tre sa scap cumva de el - eu nu sunt de acord cu vacanta fara teme. Nu vorbesc de acele 100 de probleme rezolvate din culegerea x, sau 30 de lecturi citite si rezumate in caiet, vorbesc de ceva, orice.
Eu una, ca si invatatoare, sau profesoara, nu pot pleca in ultima zi de scoala acasa si sa le spun elevilor `in vacanta nu aveti absolut nimic de facut!`. Pai daca eu le spun asta, sarmanii parinti care-ar mai vrea sa-si vada odrasla citind o poveste cat de mica, mai au vreo sansa sa le-o ceara? Ar mai fi o sansa `haide mami, uite ce personaje frumos colorate, sa vedem cum le cheama, de ce fac asta sau cealalta`, `ajut-o pe mami la cumparaturi si spune-i cat e kg de mere si prune la un loc`, insa cati dintre noi fac asta? Mai sunt si copii carora le face placere sa faca teme, insa sunt putini. Timpul ne alearga si pe noi din spate, locul de munca obositor e pana seara tarziu, iesirea la iarba verde e doar relaxare, nu ne mai arde de altele...
Prefer sa le dau la premiu sau nu neaparat, o carte interesanta povestindu-le doar inceputul, sa le sugerez parintilor anumite caiete de vacanta in care sa faca ceva, orice, ce le place lor, dar sa stie ca au ceva de facut, sa se simta responsabili. Temele nu sunt doar pt exersarea cititului sau a rezolvarilor de probleme; ii fac pe copii sa se simta responsabili.
Oare noi facem totul din proprie initiativa? Cate nu facem - pentru noi - pentru ca ne-o impune cineva sau ceva? Sau oare aceasta `proprie initiativa` nu e ceva ce vine din copilarie si care e deja comportament?
Pupici si spor! Fug sa caram moloz....

24+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

'neata fetelor!
Hai ca am apucat sa pun niste poze!
In legatura cu temele, sunt de partea Ancai.
Ca de obicei, fug ca am treaba, azi fac gem!Mai urmeaza o tura de castraveti, zacusca , ketchup, si gata.
Pupici

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

si uite si poze....

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Buna seara...
Anca sa stii ca iti dau perfecta dreptate. Poate daca nu as avea copil la scoala as zice ca nu ai dreptate. Dar ai. 3 luni e foarte mult ca un copil sa stea sa nu faca nimic, sa nu lucreze ceva din ce a lucrat la scoala. Ar uita mult, foarte mult. Nu sunt de principiu sa li se impuna sa faca anumite exercitii, prefer sa fie cum a fost la Sandra...li s-a spus sa lucreze ce vor, la inceputul semestrului sa duca caietele sa vada si invatatorul ce au lucrat. In clasele 1,2 si 3 le-a dat cam neconditionat cate un FB la mate si un FB la romana copiilor care au lucrat, Sandra lucra cam jumatate - un caiet la o materie. In clasa a 4 cand au intrat...au dus toti caietele dar invatatorul a dat aceste FB-uri doar copiilor care a considerat el ca merita. Sandra a fost printre acestia, cred ca a contat si dificultatea si corectitudinea exercitiilor nu doar volumul. Deci si eu spun ca daca nu lucreza in vacanta ar uita pana merg la scoala. Parerea mea.
Brigita frumoase pozele, am recunoscut o terasa (cea cu flori) din Mamaia si un magazin de souveniruri tot din Mamaia. Sper ca nu ma insel... Printesele sunt , Timea are un ghiozdan super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Foarte frumoase poze, Brigitta.
Eu sunt obosita, stresata, avem curtea de conturi pe cap, vor sta pana in 15 octombrie. Sper sa n-o luam razna pana atunci...

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Criss ia si viseaza atunci...

http://www.ultramarine.ro/romana/Luna%20de%20miere%20Bora%20Bora.htm

Mergi la inceput

Pe unde sunteti gagici? A inceput weekendul

Mergi la inceput