Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
BillyBilly spune:
Hello burtici!!
Raluca am ratat cu totul discutia despre rezultatele analizelor dar vad ca intre timp s-a luminat treaba. Off, of... paranoia medicilor e in floare...pe nervii burticilor . Imi pare rau ca ai trecut prin atata nebuneala. Din pacate suntem victime usoare, orice nebun isi poate face damblalele cu noi. Ma intreb daca realizeaza la cat stres si nervi ne supun cand peste tot ni se recomanda sa fim calme, fericite, senine... Eu asa cum am mai zis, sunt anti-analize-facute-pe-banda daca n-am motive serioase si nu ma ajuta cu nimic sa aflu ca bb-ul are vreo problema, n-as avea inima sa-l dau afara. Si mi-am atras si un doctor care-i pe aceeasi lungime de unda cu mine...nu ma streseaza cu idei nefondate.
maryb si eu iti multumesc pt impartasirea experientei... chiar ajuta! si sa-ti traiasca dragalasul cu cuculet. V-am vazut in poze
cristi intrebai de ce pe tine nu te-a trimis doctorul la analize de DT si altele? Exista si varianta viabila de a fi perfect sanatoasa si in afara de orice suspiciuni. Eu numai asa ma gandesc la mine si la copilul meu..si la fel va doresc si voua! uitati-va in jurul vostru: sunt chiar atatia copii cu sindrom down in jurul vostru de este cazul sa ne innebuneasca astia cu atatea teste? Parca am vorbi de gripa aici...
Catalina
15+
Bebelusa
Selene_Bunny spune:
@Daiopri, @anca
E a mea povestea, asta mi s-a intamplat pana acum. Reala 100%. Mai e o parte, dar aia e mai putin relevanta, poate o sa v-o spun si pe aia, ca vad ca am chef de confesiuni, macar sa stie lumea cat de nesimtiti sunt unii, LOL. Uitasem sa spun ca, atunci cand m-am dus la ei cu legea in dinti, o afisasera si ei, in sfarsit, pe pereti...
Azi
La 9.45 eram la CAS Galati. Afara, puhoi de lume. Un agent de paza facea o lista (tare haios tipul) si striga oamenii inauntru. Bineinteles ca se misca randul ca melcul. Din fericire, si-a dat seama ca sunt gravida si m-a bagat peste rand, a zis ca am prioritate, ba a mai si glumit, ca ar fi trebuit sa am burtica mai mare. Zic: "am patru luni!", la care el: "sa-ti traiasca!" Ajung inauntru, trei ghisee deschise, lume multa. Stau si eu la un ghiseu, vad ca lumea incepe sa intrebe daca sunt bune documentele, daca nu erau bune, ii trimitea sa le refaca. Ma duc si eu sa intreb, nu e buna adeverinta, pentru ca trebuie sa fie vizata de CAS Cluj, dupa care sa fie trimisa la Galati, ca sa ia ei cunostinta de faptul ca mi-s platite asigurarile. M-au intrebat daca angajatorul vireaza contributia in contul CAS Galati, am zis ca nu, atunci clar, trebuie stampila de la Cluj. Hm, sa vad eu cine reface adeverinta (e un model specific, a zis sa-l descarc de pe site-ul CAS Galati) si cine o duce la vizat la Cluj, ca eu bani de drum de Cluj n-am (acceleratul direct, Galati-Cluj, nu functioneaza). Bineinteles ca trece timpul si eu vroiam sa fac analizele de sange odata cu TT, saptamana viitoare, noroc ca aveam de anul trecut cuponul de analize, pe care nu-l folosisem. Ma prezint cu el la doctorita de ieri, ea, draguta, imi da analize pe cupon, atatea cate se pot da, restul urmeaza sa le platesc. Acum vreau sa-mi fac programare la Gyneco Center, pentru o echografie mai detaliata, daca se poate. Din nefericire, doctorita mi-a confirmat ca Galatiul nu are aparatura performanta, deci... la Bucuresti cu mine. :((
Ieri, la cabinet, era inca o graviduta, cu sarcina mai mica decat mine, ea mi-a zis ca ei i-au cerut galatenii si copie dupa actele de studii, si copie dupa cartea de munca... Mie, azi, mi-au zis ca nu-mi trebuie nimic in afara de adeverinta vizata de CAS Cluj, am intrebat de doua ori, cine stie ce bazdaganii le mai vin prin cap...
Si stau acum si ma intreb: daca rahatoasele astea de acte NU apar in lege, de ce amarul le mai cer???
Na, cam atat, deocamdata, pupici pentru toate fetele. Raluca, stiu ca un rezultat naspa te pune pe ganduri (vad eu cum o sa fie la mine :D), dar, avand in vedere numarul mare de erori, eu zic sa te bucuri de bebe.
Leditia spune:
quote:
citat din mesajul lui cristi_2003
merci raluca - am trimis deja pe cineva dupa no spa, ca al meu sta bine mersi acasa nedeschis
13+ cu Traian Carol
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Eu mai iau no-spa doar la nevoie!Dar oriunde merg,merge si el cu mine.Si nu mai iau demult 3 pe zi sau mai multe ca-mi dublase doza prin sapt 8-9.Pur si simplu iau daca ma doare ceva,daca-s ok nu iau si se intampla sa nu iau zile bune..
POZE
Minunica mea
13+
Selene_Bunny spune:
La Cluj, prima data cand am fost, am intrebat initial la poarta, la casuta de informatii, ce acte imi trebuie, de acolo mi se spusese ca si copie dupa cartea de munca, ajunsa in camera propriu-zisa, aflu altceva (v-am zis deja), spun ce mi-a zis de la poarta. Raspunsul: "pai dumneata ai absolvit o facultate, esti mai desteapta ca aia de la poarta..."
cristi_2003 spune:
bunny - nici nu se poate comenta
nici eu nu iau no spa decat daca doare ceva - au fost saptamani cand nu aveam nevoie. in principiu eu nu iau medicamente decat daca e necesar. niciodata nu am luat 3 pe zi - daca cu 1 trece, inseamna ca ajunge.
13+ cu Traian Carol
mvb spune:
Cristi 2003 si pe mine m-a durut burta toata noaptea. O durere surda, dar continuua. Nu pot sa spun ca ma durea f tare, insa simteam ca se intinde ceva. BB al meu nu-si face casuta, el isi face vila cu etaj, are nevoie de spatiu. Cred ca se intinde uterul. Eu am observat ca de o saptamana, burta imi creste vazand cu ochii. cred ca de asta ne doare burta.
Eu oricum mi-am schimbat toata garderoba si am doar haine de astea largi si f bune camuflatoare. Insa acasa cand ajung imi trag un tricou sexi sa vada tati cum stau lucrurile si ce dotari noi avem. Ei bine prin tricoul ala, am ditamai burtoaca......burtoaca mami!
Just te speriai ca manaci mult.....si eu sunt la fel....ca o rasnita toata ziua-toata ziua bag la moara.....mai putin noaptea! Si eu care mancam te miri ce pe zi!
13 +
mvb3
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Scrieti mult si nu mai reusesc sa tin pasul.... mai incerc acum cit doarme gaza dar trebuie sa arunc si un ochi la mesajele cu intrebari de la clienti.
Andreea, ziceai cindva demult ca ti-a trecut deja vacanta, si mie la fel si te inteleg... acum incerc sa fac din zilele libere ceva minivacante, sa vad daca reusesc.
Edinutza, ce draga imi e Spania...acolo am hotarit acum 2 ani si ceva ca vreme bebe si a venit Francesca... sa stii ca nici aici nu se da nimic de dureri de burta, cate bordeie, atitea obiceie...
RalucaAlexa, imi pare rau de veste, insa la urma urmei e doar o sansa din 64, Nu? Mult mai multe sanse sunt ca e bine. Nu am ajuns cu cititul departe, care e urmatorul pas, faci amniocenteza? Incearca sa nu te stresezi, iti tin pumnii.
Vad intre timp ca te-ai mai linistit si ai fost la doctor, ma bucur si sa vezi ca va fi bine!
Si imi place atitudinea ta, si la kilograme, si eu te iau de exemplu, asa vreau sa fiu si eu... kilogramele nu sunt importante, bebeii sunt!
Miereamara, ce vacanta frumoasa si ce poze nemaipomenite! Sfatul meu: sa faceti cit de multe iesiri in doi acum cit se mai poate, ca dupa... noi facusem prima iesire in doi cind Francesca avea 9 luni aproape, patru zile in Oslo. (btw a ramas si singura iesire de citeva zile si fata are acum 1 an si 7 luni).
Selene, nu imi vorbi despre medicii de familie din Cluj. Tati meu s-a pensionat pt ca avea anii munciti (a muncit de la 14 ani) si doctorul il tot batea la cap ca e om sanatos si nu mai munceste (de la 60 ani). La o saptamina dupa ce ii facuse din nou observatia respectiva (stiind si ca tata avea probleme de inima pe care le catalogase drept mofturi) tati meu s-a dus. Sa nu crezi ca mama a primit scuze de vre-un fel sau condoleante sau macar un pic de intelegere cind a mers dupa aceea la el cu probleme de somn si altele( logic in situatia tragica in care era). I s-a spus ca nu-i nimic, trece.
Naty, succes cu vindut si cumparat de apartament! Noi trebuie sa decoram doar o camera pt Francesca si nu-mi vine deloc...e camera cu computer, din ea trebuie sa iasa bibliotecile si computerul si sa facem camera de domnisoara.
Andreea, felicitari pt rezultat, sa creasca mare bebica!
MVB, si eu zic ca sunt dureri de crestere, eu compar acum durerile cu cele de la prima sarcina si "simt" ca sunt dureri de crestere. (adica e ciudat sa zic simt, e ce a fost si prima data si la fel simt acum, ma rog, nu sunt intr-o perioada de exprimare clara, ma intelegeti voi).
RalucaAlexa spune:
si eu pap mai tot timpul! Cate ceva, nu mult, dar tre sa simt stomacu' plin :))
cris- ai luat no-spa? a mai trecut?? te doare si spatele sau numai burtica?
selene- imi pare rau de expresie da' situatia descrisa e exact "ca-n filnele cu prosti!!". Dar, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!
andre_a - ma bucur ca au iesit bine analizele! ti-am spus eu ca eu is mai "norocoasa" din fire!!
astept cu nerabdare sa vina ora 16. la 16:30 am programare la un alt doctor! are un aparat mai bun si sper cu ocazia asta sa aflu si eu ce hram poarta colocataru meu!! :))
14+
galmita mea
cristi_2003 spune:
raluca - un pic a trecut si incerc sa stau linistita sa treaca de tot
doar burta ma doare - spatele pe mine ma doare in general, din facultate, da acuma chiar nu.
13+ cu Traian Carol
RalucaAlexa spune:
cris stai linistita ca trece!! si mie mi s-a intamplat sa ma doara burtica un pic mai tare ca de obicei. Eu nu am luat no-spa niciodata, iar in momentele alea chiar ma gandeam sa iau - dar bineinteles nu aveam la mine!!!! pana la urma treceau de la sine!!
14+
galmita mea