Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bunny - da si mie te rog

14+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Acu', acu' dau... Fac pachet... (n-am emoticon cu kiss together sau buddies sau ceva de genul...)

In zona asta, din cauza caldurii, se face mai repede porumbul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Am topit de dimineata un pachet mare de curmale, vreo 4 banane, 2 pachet de sticksuri, 3 piersici, apa 2 litri.......aseara o farfurie (castron) de paste cu branza....si tot asa! sunt foamea in carne si oase!

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Mie mi-e dor de porumb copt pe gratar! Adevarul ca nu am mancat inca anul asta porumb fiert!......doar boabe la conserva

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Mi-e fooooooaaaaaaaaaaaaammmmmmmeeeeeee!!!!!!!!
Si mancarea mea vine intr-o ora!!!

14+ cu Matei Teodor

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

...nu stiu fetelor ce este cu mine caci am si eu o foame...mama, mama si de cateva zile mananc salata de vinete intr-una iar acum cu porumbul fiert sunt facuta tandari de pofta...

13+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, eu ma tem sa nu va fac rau, tot mentionand mancaruri care va fac pofta... Sa nu va dau o stare naspa... :(

Azi am facut 16 saptamani de sarcina... Si la Gyneco Center nu raspunde nimeni la telefon, ma-sa... Vroiam sa-mi fac inca o echo, sa fie mai recenta, saptamana care vine (nu stiu inca ziua, tre' sa sun si acolo, dar vroiam sa ma programez intai la echo si, in functie de ziua de la echo, la laborator) ma duc la TT...

Acum am sunat la Romar. Nu imi trebuie ultima echografie, doar biletul de la medic si buletinul. Costa 97 de RON si rezultatele le am a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

eu acum am mancat ciorbita de rosii care m-a uns pe suflet si,culmea,am mancat cu mare pofta un risotto cu ardei si ciuperci pe care tocmai l-am facut!culmea pt ca eu nu mananc orez de fel!!!!!!!!!!!!!ciudate gusturi are bebe,nu vrea carne deloc!...eu care devoram micii cu mustar,pulpe de pui si kfc-ul!!!!!!!!!

10,7,8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Mancacioaselor!

Eu am primit Mars de la un stagiar care a absolvit ieri facultatea si nu l-am putut refuza.
In rest azi: o banana, doua nectarine, juma litru lapte acru, doua mere si 6 biscuiti cu ciocolata.

Diseara sunt singura cu fata asa ca fac mincarica de cartofi si morcovi ca ne place noua si lui Paul nu (el e la un dineu cu colegii) si peste la abur cu un pic de usturoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Haideti sa va spun una tare: ma mangaiam eu azi pe burta si dupa ce am luat mana simt asa..un fel de baldabag...ca in apa ..zic..neahhh..mi se pare..mai pun iar mana pe burtica, iar mangai..iar iau mana...din nou..aceeasi faza..Stiti ce fericita am fost sa simt chestiile astea?Cred ca bebelina simte ca pun mana si se rasuceste sau ce face ea pe acolo...super tare!!!

Justme 14+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput