Mamici norocoase de sept-oct 2008(91)
Raspunsuri - Pagina 6
claudinna spune:
neata si de la mine!
eu am dormit f bine, mi-am mutat domiciliul la demisol unde e f racoare. azinoapte a fost furtuna pe la noi, a plouat, dar acume ok, e soare
ma gandesc sa-mi fac o programare la dr pt vineri, ca si ieir am avut ceva contractii. e drept ca nu-s dureroase, dar daca merg tr sa ma opresc. imi apar in gneral cand merg, cand ma ridic de pe pat sau de pe scaun...se intareste burtica si e o senzatie asha ciudata. am luat ieri 2 no-spa si 1 no-spa forte. mi-au trecut dar cred ca tr sa merg totusi la medic...
mai pateste cineva? a intrebat cineva medicul ce-i cu ele?
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 56 ZILE!!
32+
Florin Razvan
monica_dicut spune:
clau
io traiesc cu ele de ceva timp, si am chiar unele dureroase. Teoretic sunt contractii BH pt ca se pregateste uterul pt marea incercare. Mai nasol e daca sunt multe si dese. Ia no-spa dar intreaba si doc.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI 

AMR 67 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andy.p spune:
claudinna si eu patesc la fel,de fiecare data cand am fost la dr,mi-a spus ca daca nu sunt dureroase sa nu ma ingrijorez si sa iau no-spa.Si de acum incolo vor fi mai dese ,uterul sa pregateste .Ar trebui sa mergi si tu sa intrebi,sa vezi ce-ti zice tie.
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
ratonelu spune:
nushu.....vezi ca poate nu e de la ureche...iti spune o vesnic indurerata ..din cauza urechilor....
totusi...de multe ori ma durea urechea....si de fapt era de la masea....ori gat....
pe cuv...si io tratam urechea ca tolomaca...

carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
claudinna spune:
se vede ca sunt in luna a 8???
pozici
totul pentru bebe
AMR 56 ZILE!!
32+
Florin Razvan
anca81 spune:
Claudinna, daca nu sunt foarte dese contractiile - adica peste 4/20 minute sau 8/ora - si nedureroase, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Ia in continuare No-Spa daca cedeaza de la el dar intreaba-ti si medicul.
Da, se vede ca esti in luna a opta. Esti foarte frumoasa!
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
claudinna spune:
merci frumos, anca!
tu ce faci azi?
pozici
totul pentru bebe
AMR 56 ZILE!!
32+
Florin Razvan
musettepink spune:
Andy
felicitari pt semnatura!!!!!!!!!

Felicic si eu am avut o perioada in care imi curgea sange din nas,dar am citit in carte ca e normal asa ca nu m-am mai gandit.Eu zic sa stai linistita ca face parte din sarcina.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 10s
!
30+
LUCA
anca81 spune:
Claudinna, sunt OK, "scormonesc" pe net in cautare de informatii despre problemele mele. Incerc sa ma detasez - desi nu prea-mi iese - si sa gandesc pozitiv.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
alexa si mami spune:
Moni, Laura
si eu. Clau, spor la renovari! Nusha, io maninc zilnic 3-4 clatite
moama, ce o sa ma cert cu cintarul acasa:)
alexa si
mami