Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

onitza, am gasit un review proaspat despre GHV, aici:
http://supereva.ro/bulgaria-pareri/varna--nord--/sv-constantin/grand-hotel-varna/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta723.htm

off topic: cum e cu vestea???

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Roxana,multumesc de sfat.O sa iau cu mine ptr.copii niste medicamente,un sirop,supozitoare cu glicerina si cu algocalmin,spray nazal(olynth si cel cu apa salina),crema bepanthene-buna la toate,niste plasturi cu rivanol ptr.eventuale julituri,tantum verde spray ptr.gat, termometru,otocalm-picaturi;ma gandeam chiar sa cumpar sa am la mine un antibiotic,augmentinul de ex.Cel mai mult mi-e teama de otita,mai ales ca fetita mea e innebunita dupa apa si cu greu o mai scot de acolo.As vrea sa-i cumpar niste dopuri ptr.urechi.Tu ai folosit ptr.fete asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Adialex, noi plecam pe 3 august.

Nawel, nu stiu ce dopuri, n-au avut, nici probleme n-au avut, si daca pe Ana o mai scot din apa - uneori- pe Oana n-am nicio sansa, numai in apa sta.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valial spune:

Salut ,

Dupa multe cautari am luat si noi bilete la SOL Nesebar Palace incepand cu 4 AUG. Desi am citit ceva review uri negative alegerea am facut o pentru parc ul mare cu umbra si locurile de joaca. Mai merge cineva pe 4 AUG ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davira spune:

alegerea este foarte buna;eu m fost in perioada 30.06-07.08 la nessebar mare cu familia-doi copii 4 si 7 ani ;eu m-am simtit foarte bine;recomand cu toate increderea;
pur si simplu asta-mi trebuia:comoditate-nu vroiam sa stiu de grija minarii-este mincare destula si diversificata, de curatenie-este exemplara
locuri de joaca si parc ,distractie pentru copii la maxim
nici nu aveam chef sa merg in oras sa vizitez,atit de placut era
o singura neplacere:cind am ajuns nimeni nu sttie de acest complex;zici ca sint cazuti din luna bulgatii astia;este in partea opusa nessebarului vechi, pe linga spital, mai sus
un mic pont:sa aveti monede de 50 bani romanesti-merg la automatele de bombonele si mingiute
eu am avut din intimplare si copiii ma asasinau cu fisele;am incercat si a mers
sejur placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
citat din mesajul lui valial

Salut ,

Dupa multe cautari am luat si noi bilete la SOL Nesebar Palace incepand cu 4 AUG. Desi am citit ceva review uri negative alegerea am facut o pentru parc ul mare cu umbra si locurile de joaca. Mai merge cineva pe 4 AUG ?

Noi mergem la Sol Nessebar Palace din 4 august !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Davira,am si eu o intrebare:ai stiut de la bun inceput ca vei fi cazata la SOL NESSEBAR MARE?Si eu urmeaza sa plec luni intr-acolo,dar cei de la agentia prin care am luat biletele mi-au spus ca nu stiu la care din cele doua MARE/BAY voi fi cazata si se va hotari in functie de disponibilitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davira spune:

da,pe bilete trebuie sa scrie
la mine, scria ;poate depinde de agentie
mergi cu incredere ca te vei simti foarte bine;cel putin fata de litoralul romanesc este cu mult peste...
nu va carati cu nimic la voi ;eu am luat ceva lapte cu mine, fructe, biscuiti,etc(ptr copii,normal care-ti cer cind ti-e lumea mai draga lapte, biscuiti etc)
nu mi-au folosit la nimic
gasiti acolo de toate
mie mi-a placut tare mult
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valial spune:

davira: Ma bucur sa vad ca nu e chiar asa de nasol cum am vazut in ultimile review uri.Noi avem la cel de 5 stele si ar tb sa fie asemanator cu "nesebar mare". In sfarsit m am linistit. Am o intrebare : pentru copii gaseai la fiecare masa ceva de mancare "mai sanatos" ?

Camelia: Noi am vrea sa plecam dimineata devreme ca sa doarma o bucata de drum juniorul. Voi cand plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Pentru Nessebar
Mi-am adus aminte: se pot inchiria de acolo carucioare pentru copii. Ceva de genul 9 leva/zi minim 3 zile.

Mergi la inceput