Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(10)
Raspunsuri - Pagina 19
nawel spune:
ARIEL 7000,pampersi HUGGIES gasesti sigur in Carrefour Unirea.Eu i-am cumparat baietelului meu ptr.11 kg.in sus,desi el are aproape 10 kg.si i-au venit f.bine,abia nu il strangea elasticul acela dintr-o parte prea tare,mai ales cand era cu burtica plina.
roxanaz spune:
matei103
--------------------------------------------------------------------------------
Salutare tuturor,
Plec si eu impreuna cu sotia la Nisipurile de Aur in perioada 23-29.08....la Hotel Park Golden Beach....
Are cineva ceva detalii de la locatia respectiva?
Mersi
crisbar spune:
corinaplesa, multumesc de lamuriri
uite ca nu m-am gandit la asta si ai dreptate: ar trebui mai multi sa mearga in recunoastere pentru a alege in cunostinta de cauza anul urmator.
sincera sa fiu, imi este oleaca frica acum sa mai plec pe recomandarile altcuiva...oamenii sunt diferiti, gradul de satisfactie al fiecarei persoane in parte este diferit....
un singur exemplu: cineva zicea aici ca nu i-a placut la nu stiu ce hotel ca aluneca la piscina. si la hotelul nostru era la fel dar personal nu m-a deranjat atat de mult aspectul asta. ca sa nu mai stau stresata ca-si frange copilul gatul am stat numai pe plaja, avantaj pe plaja fiind si umbrelele
larissa_79 spune:
Noi ne luptam cu varicela si nu mai putem merge la mare. Medicul ne-a recomandat clar sa nu mergem anul asta mai ales ca pielea fetitei este sensibila.
Ideea e urmatoarea..trebuie sa vindem biletele. 1 camera dubla in regim UAI la Kalikra Superior - 2 pers + copil
1 camera in regim single la Kaliakra celalalt corp tot UAI( era pentru soacra). Daca stiti pe cineva care doreste aceste bilete va rog sa imi spuneti.
Biletele sunt luate prin Balkan Travel. Data plecare 23 august - 30 august. Sejur de 7 zile.
Sunt foarte suparata dar ce sa fac, binele copilului inainte de toate.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
onitza spune:
LARISA, auch! imi pare rau pentru Alexia! Te cred ca esti necajita, dar lasa mami ca la anul recuperati voi, sau de ce nu la sarbatorile de iarna! Ai dreptate, sanatatea puiutei este cea mai imp! Poate reusiti sa dati fuga intr-un wee la munte!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ariel_7000 spune:
merci de informatii referitoare la scutece. voi mai cauta. eu am gasit doar de la 11 kg in sus, se pare ca cele de la 7 kg s-au epuizat. mama cati bebei inotatori!!!
onitza, mai tre sa facem asigurarile si bagajul...ma doare deja capul cand ma gandesc.
si cu vestea cum e???
larisa, pun link-ul cu mesajul tau la noi la mamiceala, era o fata care voia tare mult sa mearga la kaliakra sup. si nu a gasit bilete. daca e interesata te va contacta.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
roxana c. spune:
Plecam peste cateva ore, prin Vama Veche. O intrebare urgenta: gasesc benzinarie pe vama sau sa punem din Mangalia? (presupun ca in Mangalia gasim)
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
OpreaL spune:
Buna seara tuturor mamicilor,
am descoperit destul de tarziu discutiile voastre despre vacanta in Bulgaria dar am ramas pana la aceasta ora ca sa le parcurg pe toate, ba chiar m-am si inregistrat ca sa intru in dialog cu voi.
Am cules informatii importante si pretioase necesare plecarii mele, impreuna cu sotul si copilul, la Nessebar pe 6 august.
Dar, asa cum sint femeile, ma roade o curiozitate: la hotel Nessebar au wireles, sau posibilitate de conectare la internet?
Baiatul meu este destul de mare, are 9 ani si sint convinsa ca nu imi va ocupa foarte mult timp; nu imi fac probleme nici vis-a-vis de apetitul lui, asa ca dependenta mea de net ar putea fi satisfacuta si in concediu daca imi iau laptop-ul cu mine!
Despre drumul pana acolo nu imi fac probleme; sotul meu a facut traseul pana la Burgas saptamana trecuta si oricum el se orienteaza mai bine decat mine!
Din discutiile voastre, nu prea am vazut pareri despre curatenia din baie, sa inteleg ca nu e nevoie sa imi iau Domestos-ul cu mine asa cum fac cand plec in Romania?
Astept cu nerabdare raspunsuri si, evident, sa plec la odihna si relaxare.
Cu multumiri,
Lenuta
ariel_7000 spune:
larisa, colega de mamicela si-a luat bilete in grecia...imi pare rau. sanatate maxima!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO