Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

roli, cica interve3ntia va fi facuta in clinica.nu stiu cum naiba o sa procedez pe ca programarea pt consultatie o am la sora-sa deci eu nu o sa vb cu el.si daca zice medlife imi bag picioarele, chiar nu am atatia bani

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

of!
Daca ai avea cu cine sa-l lasi pe matei cateva ore te-ai duce la badiu in ambulatoriu la municipal..
nu te-ar costa nici prea mult si cred ca ai si rezolva problema...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

laura, tocmai m-au sunat de la dispatch: nu pot spune ca 100% nu e vina mea, dar s-a trimis un mail la management in care se spune asta. vina mea e ca am lasat ghiseul deschis. dar asta e greseala incepatorului, pe care sigur n-am s-o repet.

multumesc de incurajari, vorba unei colege: a murit cineva? nu! a sarit in aer avionul, nu! deci...

prin urmare mi-au cerut sa raman o juma d eora in plus ieri. sper ca s-a terminat cu tensiunea si ca o data cu mailul nu mai cerceteaza mai departe ca sa nu stau cu amenintarea sabiei deasupra capului... dar tot ma intreb... am facut-o eu oare?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Crista imi pare rau... sa ai grija de tine si la fel stiu si eu cu cafeaua. Am vazut pozele voastre de la mare si mi-au placut la nebunie. Antonia a crescut mult si rade mai in toate pozele. Ce frumos dormea ea... Va pupam!
Ginnette imi pare rau pentru povestea cu analizele. Poate daca le repetati vor iesi bine si nu mai trebuie sa indure Adeluta iar branula... Va pup si multa sanatate.
Multumim fetelor care ne-au votat in concurs. si

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui miri_mik

laura, tocmai m-au sunat de la dispatch: nu pot spune ca 100% nu e vina mea, dar s-a trimis un mail la management in care se spune asta. vina mea e ca am lasat ghiseul deschis. dar asta e greseala incepatorului, pe care sigur n-am s-o repet.

multumesc de incurajari, vorba unei colege: a murit cineva? nu! a sarit in aer avionul, nu! deci...

prin urmare mi-au cerut sa raman o juma d eora in plus ieri. sper ca s-a terminat cu tensiunea si ca o data cu mailul nu mai cerceteaza mai departe ca sa nu stau cu amenintarea sabiei deasupra capului... dar tot ma intreb... am facut-o eu oare?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Sa fie intr-un ceas bun si sa se opreasca aici cu "cercetarile" lor!Eu zic sa nu te mai intrebi nimic !!!
Esti acasa?
Cred ca nu...
Ia uita-te tu la o fotografie cu fetisoarele baietilor tai...
Mai conteaza ceva???
Ei sunt tot ce este important.
Pe restul le rezolvi sau mergi mai departe si lasi timpul sa le rezolve!!!
Hai , pupici!
Ia sa vad maine un mesaj care sa inceapa cu "muuuah" cum faci tu de obicei!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

miri iti trimit si eu o si un ca sigur va fi bine si vei trece si peste asta.

Ereen nu stiu despre ce interventie este vorba dar la medlife gasesti preturile pe internet afisate, daca nu suni la iei si intrebi pur si simplu sa-ti faci o idee, si da sunt scumpi adica sau scumpit acum in ultima vereme foarte mult

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Am intrat sa va salvez cu un capitol nou...si acum ma bag sa citesc din urma...
A si un pupic pt miri

LaLa_20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Miri ca sa treaca supararea. Stii cum se spune, numai cine nu munceste nu greseste... Eu sunt convinsa ca nu a fost vina ta si sunt sigura ca toate zuzele te sustin, oricum din greseli invatam si le vei atata tu lor. Ce face Sacha, s-a acomodat cu madame? Se mai trezeste noaptea?

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
citat din mesajul lui iepuruta

buna dimineata fetelor! eu nu am vazut ca avem capitol nou si postam in continuare la cel vechi
quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:
citat din mesajul lui cynthia_

Pentru fetele care au fost la mare cu ce crema protectoare ati dat bebei? Mie pediatru mi-a zis sa nu-i iau cu factor prea mare(50)ci undeva 20-30 ca sa nu-l aduc alb cum il duc sa-l prinda un picut soarele in putinul timp in care il tin pe plaja.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

eu ma dau zilnic cu crema cu factor de protectie 50 si pot sa spun ca sunt bronzata.
Factorul de protectie retine doar ce este rau pentru epiderma...
si pe dimitris l-am dat cu spf 50 si vreau sa-ti spun ca s-a bronzat asa de frumos si asa de bine ca si in februarie mai se vedea diferenta dintre poponetul alb si restul corpului...

si Eleni - 05.02.2008

! nu mi tramine decit sa copiez de acolo si sa postez aici! Ultimul meu mesaj si raspunsul pentru jelimoni era:
Fetelor vreau sa ma multumesc pentru urari si pentru primirea calduroasa! ma bucur ca fac parte din grupul vostru!
jelimoni, si mie mi a refuzat la inceput legumele si puiul dar a acceptat cu placere fructele (in special marul copt) si atunci m-am smecherit ii amestecam cite o lingurta de legume pasate sau pui fiert in fructe!! acum ca am descoperit ca ii place mincarea din borcanel o sa i dau borcanel apoi incetul cu incetul o sa adaug cite o lingura din mincarea facuta de mine la mincarea din borcanel pina o sa inlocuiesc borcanelul...sau cel putin asa sper.
fetele multumesc pentru incurajari in ceea ce priveste pe Ioana. totusi pozele sunt inainte de a slabi..o sa postez citeva si de dupa "cura de slabire"
laura si eu vreau sa vb pt. acum stiu sigur ca ne cunoastem....dar nu stiu sa intru pe pm....
pup toate fetele si sa aveti o dimineata buna

iepuruta multumesc!acum ma gandeam sai dau morcove cu mar...sper sa mearga si la noi...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

fetele poze noi aici,inclusiv cu colacul lala!!
http://community.webshots.com/album/563042718PyarHg?start=12

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
citat din mesajul lui veronicka

laura puiul meu mananca in somn destul de bine zic eu sau si nopatea chiar cand ii asa semiadormit(ametit)la masa de dimineata ii dezastru, si acum a tras de cateva ori si a inceput sa povetesca cu titica. la amiaz ii dau iar in somn ca asa macar stiu sigur ca mai manaca cate ceva, apoi la masa de seara refuza categoric sanultrage de 2 ori si pace eu l-as lasa pana ii vine foamea crunta dar dr a zis a nu mai mult de 4-5 ore. voi ce stiti? ca daca ii dau din bine lapticul meu il mananca

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfg
Veronica -mami lui Marc-Andrei

S-ar putea sa curga mai usor din biberon si de aia il prefera. Nu are chef sa munceasca sa traga la tzitzi, pt ca e un pic de efort. Pitica mea transpira toata la o masa asa efort depune iar cand se joaca nu transpira deloc desi da din maini si picioare de obosec eu privind-o....Deci, poate asta o fi explicatia.

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]

Mergi la inceput