Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Lala, ea se culca in jur de 10.30-10.45.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Mare%202008/
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

roli, eu am vb cu tipa care face programari

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

buna seara ne mai tineti minte? din pacate nu am timp deloc de calculator, am un copil care ma tine tot timpul in prinza, sunt zile, ca cea de azi, in care prima masa am avut-o la 15.30 si atunci pt.ca am lasat-o in patut sa planga. in afara faptului ca este o rasfatata si ma vrea mai tot timpul in preajma ei, Daria este o papacioasa de morcovei, de luni, pe care i-a mancat cu mare placere, nu am mai stat sa ii si strecor sa-i dau doar sucul, i-am dat cu tot cu pulpa, de sambata incepem si cu piersica si apoi caisa. Ce mi se pare ciudat este faptul ca nu mi-a spus pediatra sa-i dau mar. dar cred ca o sa-i dau oricum.
Dintisori inca nu ne-au iesit in schimb nu ne mai ajunge patul mare, ne rostogolim de pe o parte pe alta, dam din maini si din picioare tot timpul, inclusiv in timpul mesei. si vreau sa va mai spun ca Daria doarme numai pe burtica, eu o pun pe spate ea se rasuceste.
Am fost si la mare 1 saptamana, i-a placut ff mult, nu a dormit pe plaja decat 1 data 30 min, in rest canta si se juca. in apa nu am bagat-o, dar i-a placut sa o vada. Cam atatea despre noi, imi pare tare rau ca nu mai pot intra pe forum sa vorbesc cu voi, sper ca in scurt timp sa-si faca si Daria un program si sa fiu si eu putin mai libera, asta daca nu va trebui sa ma tin dupa ea prin toata casa. va pupam dulce, noapte buna

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna, buna! Din pacate azi am intrat f. tarziu..Am fost si eu si mi-am facut Papa Nicolau-ul, verificare sani etc...Am facut si poze cu doctorul care l-a adus pe Matei pe lume..un tip extraordinar..un doctor f. bun si un om deosebit! Daca ati fi toate aici vi l-as recomanda fara sa clipesc! Ha! Ce bine ar fi sa fiti aici toate!
Asa as avea si eu prietene aici...

Cum am venit, am intrat sa votez clopoteii nostri si pe verii lor! hi, hi...Am votat, astfel, pe langa clopoteii deja stiuti si pe Vanessa de Gya si varul David!

Laura, he, he, hi,hi..m-ai facut sa rad! Ma gandeam ca poate ai si tu ceva sange grecesc dar nu-i nimic...faptul ca te-ai indragostit de un grec...spune ca iti plac astia cu sange de grec...deci...poate iti place si de mine (nuuuu, nuu la modul in care iti place de sotul tau!!!)...
Draga Laura, Matei este liber...nu i-a cerut nimeni prietenia (cum suna ..)..Deci, daca si frumoasa Eleni il place..batem palma!!! si ducem neamul de greci mai departe! Ha, ha...

Ginette, mai da' ce rau imi pare! Of..saraca Adelutza dar si saraca de tine..cred ca esti cu nervii la pamant! Uite o pt. dulcea Adelutza!

Tot nu mi-a zis si mie nimeni cum e cu lasatul pe covor...Voi ii lasati sa umble liberi (fetele ale caror bebei se tarasc)..caci al meu nu mai sat pe pledul lui..o ia la goana pe mocheta..si nu stiu daca sa-l las sau nu..Noi am spalat mocheta tocmai in ideea asta..dar tot imi este nu-stiu-cum sa-l las asa..pe jos...

Nemary, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata! Pupam Dariuta dulcica! Si Matei a facut un hobby din a dormi pe burta..numai asa ii place in ultima vreme..el care a dormit numai pe spate...

Irinouka? Ce faci? Nu ne mai dai nici un semn?
Fetele care n-au mai scris demult..Rugam un semn de viata, please! Sa mai stim si noi ce va mai fac clopoteii...
Nici nu mai nominalizez caci sunt foarte multe fete care ne-au abandonat...

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oita spune:

Buna seara,tuturor,sunt si eu pe aici, chiar daca imi deschid pc dis-de-dimineata,nu reusesc sa -l mai ating pana inspre pranz,,,of,of,,si mesajul asta,de 10 min ma straduiesc sa-l scriu,,,,mai ales la ora asta,cand voi sunteti la somn,,,

hi,hi,cand intru eu,ultimul mesaj e mereu al tau,Cati,,parca te-as urmari,nu alta !! Felicitari,am inteles ca Matei a rostit drag cuvant,mama!abia astept sa zica si bebi,dar,vorba cuiva,ea pare mai mocofana,asa,,,BTW,am trimis deunazi cateva poze cu bebi pe mail-ul comun,sper ca le-ati putut vedea.Cati,uite,daca vrei,poi sa-mi dai nr tau de telefon si eu te sun si mai vb din cand in cand,asta pot sa fac chiar si cu bebi in brate,spre deosebire de scris,,,Nu prea stiu ce sa -ti zic de mochetele alea,stiu cum sunt,nu stiu daca e asa safe sa stea direct pe ele,,,,noi acum doi ani am pus hardfloor,caci de la nenorocitele de mochete sotul meu a dezvoltat o alergie nasoala la prafu' din ele,,,deci,,,eu zic sa ai mare grija.Aa,si despre bisericuta te-am intrebat caci o stiu f bine,parte din sufletul meu e acolo,o sa-ti pove poate,vreodata,,,am stat in studentie in spatele bancii de import-export de la izvor,,,ma rog,,,multe chestii,si,nu in ultimul rand,preotul de la Sapientei e chiar unchiul meu,,,probabil tu i-ai prins pe parintele Sarbu,si Voicescu,nu?!incerc sa trimit mesajul asta si sper sa pot reveni

pupicei tuturor zuzelor si clopoteilor,stiute si nestiute ,,

Oitza si Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oita spune:

,,,,,,so,daca te-a suparat cu ceva preotul la botez,spune-mi,ca sa-l cert!

pup

Mergi la inceput

Ha! haaa! Oitza! Eraaam siguraaa! Cand am fost sa-l impartasim pe Matei, prima data dupa botez, parintele ne-a spus ca are o nepoata in state..si cand m-ai intrebat ce si cum despre bisericuta am fost aproape sigura insa, te-am lasat pe tine sa spui daca este asa sau nu. Suuperr!

Noi l-am prins din pacate, destul de putin pe parintele Voicescu, care a murit la scurt timp dupa ce am inceput sa mergem noi la bisericuta... apoi a venit parintele Cojoc de care ne-am atasat imediat.. Parintele ne stie..poti sa-l intrebi de botezul de pe 3 mai, al celor din America (ne-a zis ca a fost unul dintre cele mai frumoase botezuri) iar pe Alex (sotul meu) il stie in mod deosebit caci pe bunica lui, care merge de mult de tot la bisericuta asta, o cheama tot Cojoc, si o cunoaste si pe dansa f. bine...
Ce chestie..noi am stat, de la sfarsitul facultatii, vreo 7 ani, vis-a-vis de Banca Romana de import export...Ha! Inca o data ma mir de ce mica este lumea asta, totusi!...
Sigur ca-ti trimit nr. meu de telefon..Mi-ar face chiar f. mare placere sa mai vorbim!
Tu unde stai? Cumva in Huston? Parca asa am inteles de la printe...

Multumim de felicitari..Daaa..a spus el..nu stiu daca a spus cu adresa..insa a rostit asa de clar ca m-am topit toata...

N-am stiut ca ai pus poze pe mail..Acum ma duc sa ma uit...De ce nu pui la semnatura?

Pup, pup

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

...Am vazut pozele!!! dar Joanna ta este o ciresica delicioasa! Ce-mi place numele asta Joanna! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Cand ai timp asa, pune mai multe poze!

SUFLET DRAG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Ana!La multi ani GinaM!Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi.
La multi ani puiutilor nascuti pe 09 si pe 10.

Sunt cheauna, nu mai pot, pana la ora asta am lucrat, ziua bubulina ma solicita f mult e o rasfatata vrea numai in brate sau sa ma joc cu ea,ma culc la 3-4dim si ma trezesc max8.30,de mancat mananc pe apucate de ex mi-am dat seama acum ca toata ziua am papat doar o farfurie cu ciorbita la mama,nu stiu cum de mai e bun lapticul meu.

Sambata plecam(eu cu bubulina)o sapt la mare sa vezi atunci rasfat,din pacate fara tati care este mai ocupat ca mine.

Intreba cineva de crema protectoare eu am pt Sofia cu factor50 de la mustela am intrebat pediatrul si mi-a spus sa iau cu factor mare ei sunt f sensibili si nu au toate straturile de piele formate inca.

Crista inca o data multumesc!Si la botezul tau tot Viorel ti-a facut poze?Cred ca tot orasul il stie,distractie placuta la munte daca nu mai apucam sa vb la tel.

Lala20 eu sambata o sa trec prin Slobozia, la un moment dat spuneai ca nu gasesti ceva prin orasul tau,parca cautai ceva in farmacii, daca te pot ajuta cu cea mai mare placere iti pot cumpara si aduce.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Multumim foarte, foarte mult pentru voturi, fetelor dragi! Azi n-am avut mai deloc timp..Am intrat in viteza sa votez si eu si am vazut, asa, tangential ca a votat si Ellenuta si Miutza! saruuuu'maaaanaaaa!

SUFLET DRAG

Mergi la inceput