Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 11
danonique spune:
Cam cat mai dorm puiutii vostri ziua ca Albert nu doarme decat cate o jumatate de ora de 3 ori pe zi.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Shose spune:
Pupici muuulti fetelor i clopotzicilor.
N'am mai intrat demult....si mi cer scuze ca am citit din cand in cand pe diagonala.
Noi suntem bine, cu bb in deplasare la ai mei. Am facut cateva modoficari prin casa, am varuit houlu, am pus niste rigips pe tavan si a fost santier la noi.
Bblusei ii e mai bine la casa la bunici cred. E si mult mai racoare si in plus sta pe afara cat pofteste (cand nu'i canicula).
Multumim abia acum de aprecierile pt pozele de la botez.
lauricea si i'am transims mamei vbele frumoase. Te bunica Pipetului
Miri am ras de m'am prapadit. Sa stii ca ai nostri sunt "aceeasi" masura. Tre' intalnitzi neaparat
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Danonique am vazut poze frumoase din vacantza. Sa va distratzi si in Spania si uite'asa imi mai vine sufletul la loc. Si noi o sa plecam cateva zile in vacantza fara Pipet, si imi faceam numai mustrari.
Laurici mireasa a fost fenomenal de frumoasa si gratioasa. mama pe ea de dragalase...iar de cavaler nu mai vorbesc. L'as manca cu totul in poza cu sticla. Pacat ca Eleni a lipsit de la eveniment... hihihiii. Dar cu siguranta va fi prezenta la nunta de aur.
Am citit ca Ginette se lupta inca cu infectia urinara. Ii suntem alaturi chiar si numai printr'o imbratisare si un gand bun. sa treaca mai repede si sa nu ne mai amintim niciodata de ea.
Ce fac zuzicile mele pereche: Cretzulina si Irinuku'?
Sper ca sunt bine
Un gand bun si pt mamica Mishu cu bb C alergic. Io stiu ce inseamna alergiile. Mama e alergica si nu vreau sa'mi amintesc prin cate a trecut numai in ultimele luni. si sanatate muuulta.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
cristacoman spune:
Dana, a mea doarme bine. Astazi s-a trezit la 9 (cred, ca eu dormeam) s-a culcat la 10.30, s-a trezit la 12 a mancat la 13.00 s-a culcat. Acum sa vedem cat doarme, dar de obicei cam 2-3 ore cel putin.
Si in premiera astazi s-a culcat singurica, ea care de obicei adoarme la san. I-am dat sa suga, am vazut ca a adormit si o pun in patut. Acolo deschide ochii mari si incepe sa se plimbe prin patut. O las si plec sa vorbesc cu voi. Cand m-am dus sa vad ce face, dormea.
Vroiam sa va spun despre pasatul fructelor (la legume noi nu am ajuns inca): eu le pasez cu furculita-pepenele galben, pe razatoarea de sticla dau marul, piersica si para. Am si robot de la Bosh, este super bun - dau pe razatoarea mica morcovul si apoi il storc prin tifon si ii dau sucul.
Cu mixerul verical moulinex i-am pasat ciresele, deoarece aveau coaja.
Pot pasa toate fructele cu el si se fac super bine, dar nu vreau sa o invat cu ele pasta, din acest motiv le dau pe razatoare ca raman un pic mai mari. Atat timp cat le mananca nu-mi fac probleme. Singurele fructe crema care le mananca sunt cele de la borcanas, asta cand plecam pe undeva.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Mare%202008/
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow
ramonab spune:
ei ca am revenit ca sotu meu s-a oferit sa ii dea papa la razvi.
dana al meu inca doarme destul de mult ziua: dim de la 7.30 pana pe la 10-10.30, apoi de pe la 12 la 14, de la 15 la 16.30-17 si apoi daca mergem afara dela 19 mai doarme vreo juma deora in carucior da nu mai mult si apoi pt noapte de la 22.
Noi am fost ieri la vaccin, a plans saracu un pic ca l-a intepat in picioruse de 2 ori. Cu greutatea bineinteles ca suntem in urma abia 6.200 si 65 de cm.
Mi-a zis doctora sa ii pun la masa de fructe si ceva mai consistent cum ar fi ceva branzica sau cereale pt ca e prea mare distanta intre masa de lapte de la 7 si legumele de la 2 chiar daca ii dau la 11 fructe.Azis ca alea is doar desert daca nu pun si ceva mai consistent.
O sa ii fac si un examen de urina sa vedem sa nu fie iar ceva balaur care ii opreste cresterea ca data trecuta.Sper sa nu fie cazul.
Dar oare pot sa ii fac urocultura chiar acum daca ieri a primit vaccin?Nu o sa afecteze rezultatul?
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
zeririlouiza spune:
Da Cristina ne cunoastem, cum sa nu, si daca imi mai functioneaza mie bine memoria ultima data ne-am vazut in carrefour, dar nici una dintre noi nu era gravida, vai ce mica e lumea
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
ramonab spune:
Roxana imi pare ca a iesit iar infectie urinara.[pu] sa treaca repede.
In legatura cu pasatul legumelor, eu am un robot de bucatarie cu blender de la ceva firma fantoma (vortex)dar e foarte bun, adica imi paseaza f bine legumele, le face pasta.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
Ereena spune:
zeririlouiza,poate ca ai spus cum se numesc picaturile de la medic pt piscaturile de tantari si nu am fost eu atenta?
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
emabucuresti spune:
La multe lunite si la multi ani
Razvan, Eric, Adela, Yasmin Elena, Daciana Medeea, Eric Alexandru
Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
zeririlouiza spune:
Ereen hai ca am sunato pe prietena mea care a avut aceasi problema ca am fost impreuna la mare, se numesc ZYRTEC, acum cred ca asa se srie, oricum sunt pentru infectie, ca ai nostri copii ai facut infectie, aveai impresia ca au puroi acele ciupituri, acompagnate de calciu mi le-a dat acum au trecut de tot dupa 5 zile de administrare
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara