Gura Portitei!
A fost cineva?Cum e?
Sorana 20+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
Raspunsuri
pumpkin spune:
Mie imi place mult la Gura Portitei pentru ca poti sa vezi marea fara sa ai in spate hoteluri de beton....
Esti putin izolat de lume pentru ca se poate ajunge numai cu barca si de-asta nu am mers nici cand eram insarcinata si nu as merge cu un copil mic... desi eu sunt destul de aventuroasa de felul meu. Sunt doua locuri in care poti manca pizzza, preparate yummy din peste, pui, mamaligutza, etc. Te poti caza in propriul cort (pe plaja), la casute din lemn sau in niste bugalow-uri.
Ai intrat pe www.guraportitei.ro/index.html" target="_blank">site-ul lor ?
lorellay spune:
Tocmai ca am citit regulamentul si spune ca nu se poate cu cortul propriu.si ca nu ai voie sa mergi acolo cu mancare la tine.
Asa e?
Preturile la mancare sunt mari acolo?
Casutele au baie proprie?
Sorana 20+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
pumpkin spune:
Casutele din lemn nu au decat doua paturi si cam atat ... sunt casutele clasice nici vorba de baie... Exista doua grupuri sanitare ca in champinguri si erau destul de curate.
Eu mi-am luat mereu mancare si baxuri de apa, bere. Exista si un mic magazin unde gaseai bere, apa, inghetzata, pufuleti si preturile erau ca pe litoral. Si mancarea la restaurant/pizzerie era rezonabila ca pret.
Se pot inchiria barci si hidrobiciclete cu care sa plutesi/vaslesti/pedalezi pe lac iar ca sa pescuiesti trebuie sa platesti o taxa.
Eu am fost ultima oara in 2005 si era voie cu cortul. Se pare ca de atunci s-au mai schimbat lucrurile...
catutza spune:
E voie si acum cu cortul, a fost un coleg de 1 iunie acolo
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
mihaelabala spune:
lorellay nu ai ce sa cauti acolo,parerea mea, cu codrin
socrii mei se duc acolo in fiecare an si nu sunt nici ei nici eu de acord sa-l ia pe luca(4ani)
o pustietate si caldura de afara.........