Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
citat din mesajul lui alina.a

...si zici mile ca ai trecut si tu pe ceai?eu am ajuns la 64 de kg de la el dar dimineata ....sti tu

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

si nu ne zici si noua ce fel de ceai mai exact ???

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gata gata scriu:e ceaiul verde chinezesc(antiadipos).dar...mare atentie dimineata la prima ora o buda prin preajma ca face un tranzit mai ales in primele 2 saptamani....eu beau seara o cana dintr-un pliculetz,dar neindulcit.si nu excese cu mai multe plicuri pt ca da aciditate gastrica.dar asa e ok e ceai verde,eu nu am avut probleme cu el.
deni dar te faci fotomodeala?io daca ajung la 62 ma imbat.cu ceaiul merge dar sa nu exagerezi cu mancatul,cam 2-4 kg pe luna.dar e jale cu kk-tu'

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Alina, eu ma oftic tare cu ceaiul asta. Tot verde chinezesc recomandat de tine beau si eu de vreo saptamana, dar nimic ... Maica-mea si soacra-mea beau si ele si la fel ca tine ... partie la toaleta ... si se lauda ca au slabit si se fataie asa slabe si pline de ceai in fatza mea. La mine - no effect...cred ca imi trebuie ceva mai tare

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Doamne ce limbaritza am . Somebody stop me!

M. si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am slabit 7 kile in 3 luni dar am tinut un regim de mi se facuse lehamite de mancare. Am mai dat un kil inainte de motul lui Tudor ca nu am mancat dar am pus repede 2 kile juma in weekendul trecut la Amsterdam. Am reusit sa reslabesc la 62 dar e greu, trebuie sa fiu atenta ce mananc ca altfel ma ingras la loc. Dar ce ma fac cu colaceii?

Stiu de ceaiul ala chinezesc, nu mersic! Asta ar trebuie sa ocup singura buda la 40 de oameni plus conditiile nu taman frumoase. Las' ca ma remodelez, remodela mi se va zice

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

deni dar te faci fotomodeala?io daca ajung la 62 ma imbat.cu ceaiul merge dar sa nu exagerezi cu mancatul,cam 2-4 kg pe luna.dar e jale cu kk-tu'

Pai depinde si ce inaltime aveti, nu?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Pe mine ma enerveaza ca, cu toate ca am ajuns la kg-le de dinainte de sarcina, nu ma incap camasile de le aveam. Cred ca mi s-au latit oasele si nu cred ca se rezolva cu ceai verde kkacios

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Suna chiar bine ' remodela'

Mergi la inceput

Eu zic ca mi s-au latit oasele dar de fapt sunt de vina tzatzele, care nu mai sunt la locul lor. Au plecat la vale, la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
citat din mesajul lui Miillyy

Alina, eu ma oftic tare cu ceaiul asta. Tot verde chinezesc recomandat de tine beau si eu de vreo saptamana, dar nimic ... Maica-mea si soacra-mea beau si ele si la fel ca tine ... partie la toaleta ... si se lauda ca au slabit si se fataie asa slabe si pline de ceai in fatza mea. La mine - no effect...cred ca imi trebuie ceva mai tare

M. si Mihnea

indraznesc sa-ti dau si eu un pont: incearca ceai verde capsule de la parapharm, poate ai mai mult succes

si eu incerc sa tin regim, mananc mai putina paine si cat mai multe salate de rosii, la pranz mananc mancare gatita ca trebuie sa-i tin isonul sotului meu, in rest dimineata biscuiti de secara cu branza, mai un "fagaras", seara ceva usor, un iaurt, o salata ... pe cantar nu se prea vede, doar 2 kg in minus, dar am observat pe haine, si lumea care ma vede mai rar imi spune ca am slabit ... am ajuns la kg dinainte de sarcina dar tot as mai avea ceva in plus, poate vreo 5 kg, de care cred ca imi va fi greu sa scap ... aici in vecini s-a extins un cabinet de cosmetica, spuneau ca vor face si impachetari anticelulitice, abia astept sa primeasca "patul" si restul de dotari si sa ma inscriu si eu, ca nu ar strica ceva remodelare, sport nu prea am timp sa fac, doar muschi la maini de la cat am carat-o pe Mara in brate, la vreo 9 kg si de la impins caruciorul ...

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput