Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristina26 vi in romanica?treci prin arad?te mananc daca nu ma suni sa o punem de o intalneala.pe deni am ratat-o
deni m-ai dus in eroare....pai frumosul de dodo are plete pe langa eli a mea.dar tot demential e si fara bucle.mama mama si cand ma gandesc ce soacra vei fi, mi-e mila de puhoiul de fete din fata usi voastresuper tare faza cu spalatul,e pe faza bladutz,de ce sa lase copilul nespalat?
eu deja calculam DPN-ul lui simo,zau
la capitolul socre eu o tot studiez pe milena,pare de gasca.eli a mea se anunta cu figuri....
dana felicitari pt primii pasi ai dariutei.
luna ma bucur ca sunteti mai bine.
mada v-am vazut in pozele cristinei,niste frumosi,emily e adorabila,mai vreau poooozeee.felicitari pt job

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mie mi s-a parut si asta incredibil, dar daca e adevarat?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123403

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

barbatu' e plecat ,fata doarme,io pe net cu chef de vorba....
la capitolul romaneasca zilei sa va povestesc una tare...
niste prieteni isi cumpara o vilutza intr-un cartier de casute noi construite intr-o comuna de pe langa arad.casele ca design arata toate la fel.ei oameni fff ocupati(el cu job-ul ea cu micutzul de 7 luni) nu mai trec cam o luna pe la santier.mandru tare ca e proprietar el se hotaraste sa arate noua casuta unui prieten.ajung la cartier si se opresc in fata casei.prietenul ii zice:
"-bai frate dar nu mi-ai spus ca in banii astia ti-o livreaza si cu centrala termica,cu aer conditionat,uite iti pun si calorifere,au si zugravit...."
asta ramane consternat ca nu avea in plan asa ceva.merge la muncitorii din casa si ii intreaba de ce-i zugravesc livingul in mov si pun faianta in baie.
muncitorii il scot afara din casa ca nu e el proprietarul,ei sunt angajati de familia X sa amenajeze casa.
prietenul nostru iese afara si suna directorul firmei cu care avea contractul cu casa si se lamureste situatia.....
cheile tuturor vilelor erau si la paznicul cartierul,baiat prieten mare cu sticla.vecinii lui au numarat gresit si au crezut ca asta va fi casa lor,au cerut cheile de la paznic,asta luat in freza ia crezut ca ei sunt proprietarii si fara proces verbal de primire le-a dat cheile.astia au adus muncitori si s-au apucat de renovat ferm convinsi ca asta e noua lor casa....culmea, ea e dr oftalmolog....
in fine casa e pe numele prietenului nostru si schimbul actelor costa asa ca vecinii si-au luat caloriferele centrala si aerul conditionat,au lasat in urma gauri ziduri sparte si bai incepute,geamuri zgariate si s-au mutat in cealalata casa,de despagubit nici vorba...norocul prietenului nostru este ca nici el nu a semnat proces verbal de primire a casei si cu amenintarea unui proces s-a apucat firma de retusuri in casa dupa vecini.astfel ei trebuiau sa se mute in noiembrie in casa noua si....pauza,nici acum nu e gata....traim in romania....
scuze de of topic dar e de filme frate...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara fetelor,

Am intrat sa va salut ca mi-a fost dor de voi. Am avut o perioada mai stresanta pt ca imi cautam de munca si o introduceam pe Catarina la cresa. Acum s-au linistit spiritele am gasit un job mai bun iar Catarina se descurca bine la cresa :).
Alina imi pare rau de accident, ma bucur ca sunteti bine si sa ii dea Dumnezeu sanatate accidentatului.
Cristina 26 ai fetita superba, sa iti traiasca.
Monica ma bucur ca sarcina decurge bine. Multa sanatate si o sarcina usoara.
Acum ma duc sa mai citesc dar inainte vreau sa va spun ca bubulina mea a dat primii pasi in weekend.
Noapte buna

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu va zic noapte buna, iti zic si tie Stefania noapte buna, nu inainte de a te felicita pentru reusitele din ultima vreme: job mai bun, adaptarea Catarinei la cresa si primii ei pasi....

eu n-as putea da un termen exact cand a mers Adeluta, cert e ca s-a desprins din mainile noastre si a mers singurica dar pret de cativa pasi, iar mersul acela singurica prin casa daca o las undeva pe langa canapea nu l-am vazut...... acela am sa-l notez eu in calendar! voi pe care il numiti "mers"?

de exemplu azi s-a desprins de pe mine prima data fara sa isi dea seama ca ramane fara sprijin, si fara vreo jucarie in mana, apoi a realizat ce a facut si a repetat... se bucura de reusita ei si a mai incercat ... cred ca stiti senzatia, adica se vede pe chipul copilului cand face chestii de genul asta (la fel si cu ridicatul in picioare in patut sau in alta parte tinandu-se de ceva... mersul de-a busilea...)

va pup
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

alina, super tare faza cu casa. Asta da : !
Si zici ca ma iei de soacra,ha? Eu zic sa puneti mana pe treaba si sa faceti zestre la fata, ca altfel...ne mai gandim Noroc ca e frumoasa si la o adica merge si fara zestre.

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Felicitari Catarina. Ea oricum punea pasi demult.

Alina imi si inchipui faza. Ce poti sa zici??!!!

Jadi ma asteptam sa-l vad cheliutza, cheliutza. II sade bine asa, il aranjeaza E un adevarat cavaler.

Karligutza, DAria a inceput exact asa. Statea in picioare fara sa se spijine de nimic insa nu avea curaj sa puna pasi. Pe 27 a facut singura 3 pasi pana la taica-su. In 3 zile deja facea 5-6-7 pasi, iar acum la 12 zile merge toata camera, pica, se ridica iar si tot asa prin toata casa. ASa ca Adela a facut prima etapa. Cat de curand va pune pasi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Eric

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineata si la multi ani fericiti Eric!

stefania_97, felicitari pentru primii pasi!

Deni, mi-a placut tare faza cu spalatul (Bladutz si-a luat in serios rolul de frate - si-o fi zis "Astia il mai lasa mult murdar pe asta micu'? Ia sa rezolv eu problema!") De fapt intotdeauna imi plac povestile tale- sunt spuse cu un umor aparte.

Mihnea al meu nu merge inca singur, dar il asteptam cu sufletul la gura.Pana atunci il mai lasam sa cada in funduletz, sa vada si el ce il asteapta . Cred ca ii este frica, se intinde dupa mana mea ca sa il tin ...
De fapt cred ca o asteapta pe Elisa a Alinei ca asa e el, cavaler(ei au cam avut aceleasi etape de dezv.)

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Eric si toate cele bune in lume!

Da mai, Vladut e om de baza la casa omului, dimineata face pipi la oala, apoi isi trage chilotii pe el si apoi varsa oala si o spala si dupa toate astea vine si ma cheama sa imi arate, normal ca il felicit mult si il pup si am observat ca se simte motivat ca tot repeta ritualul! Si in general, de cand merge la gradinita este mult mai independent, vrea sa faca singur, sa se imbrace singur si are un program mai ordonat (nu zic si inainte avea program ca asa am considerat ca e normal sa aiba o rutina zilnica, sa stie ca se doarme la pranz si ca seara dupa baie avem desene si apoi lapte si somn). Dar mai ales simte nevoia sa se erijeze in frate mai mare si sa aplice pe Dodo tot ce vede. Si banuiesc ca va fi un frate bun asta daca si Dodo va face ca el deoarece nu pare un copil la fel de rabdator ca Vlad, se enerveaza repede, sare la bataie. Seamana intre ei ca sunt cuminti, ca dorm noaptea si ca au mutrisoare asemanatoare dar ca personalitati sunt total diferiti, zic eu, aia de citesc carti de psihologie infantila

Acum despre mers, Dodo a inceput sa merga de o manuta dar inca nu sta singur in picioare. Partea proasta ca el vrea sa alerge nu sa mearga si din cand in cand ramane suspendat de mana. Nu vrea sa foloseasca nici un prewalk si are nu mai putin de 3 in casa plus unul pentru afara. Nu merge nici de-a busilea parca a inceput sa se tarasca pe burta dar nu fenomenal. Dar cred ca in maxim 2 luni va fi pe picioarele lui, copiii astia sunt foarte buni cand vine vorba de invatat si mai ales daca le place, vor persevera pana vor reusi. Stiu ca Vlad ca si Dodo de altfel, a fost foarte fricos in prima instanta, apoi a capatat curaj din ce in ce mai mult ca apoi sa il pacalim si in loc de o mana sa ii dam orice in mana, el se simtea in singuranta ca tine ceva in mana si defila ca Statuia Libertatii cu o gheata in mana. Se tine si el de ceva . De ajutor ne-au fost si buburuzele de impins dar cum spuneam, nu sunt 2 copii la fel, Dodo e alt gen si refuza tot ce incercam cu Vlad si reuseam!

Hai ca iar m-am intins prea mult! Si sa nu uit, avem timp si de alea alea, nu ma plangeti degeaba

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput