Strumfi de un an (iul-aug 2007) (87)
Raspunsuri - Pagina 18
cafera spune:
Tot aman sa va povestesc de fete, pentru ca sunt plina de emotie si nu stiu sa descriu mai frumos relatia dintre ele.
Ilinca parca a depasit un prag cu implinirea a 11 luni si parca a trecut de la bebe la fetita. Mi se pare pentru ca si-a castigat si ea semiindependenta locomotorie. Adica merge de o manuta si se deplaseaza cu placere acum si in 4 labe. E foarte preocupata si nu prea mai vorbeste, sta chiar foarte serioasa. In schimb o striga pe Alexia toata ziua: SISI sau SIS. Se joaca pana oboseste cu surioara ei si vad ca nu ii displace sa fie pe post de papusa a Alexiei.
Are 6 dinti: 2 sus si 4 jos
, iesiti diferinti rau de "ca la carte".
Mananca aceeasi mancare de bebe, dar am incercat si cu cascaval si i-a placut.
Ii place piersica si o serveste in modul urmator: dezbrac copilul si il pun in lighenusul ei pt servit masa ( o noua inventie), cojesc piersica si ...e o adevarata distractie, pentru ca atunci cand o scapa o poate recupera.
Marea i-a placut si i-a priit.
Alexia, a implinit 8 ani si ma uit la ea ca la delicata viitoare domnisoara si fara modestie imi place ce progenitura am si imi creste inama de amandoua.
ghinetz spune:
Salut.
Vreau sa multumesc mult tuturor celor care ne-au felicitat de ziua noastra. (adica a lui Victor, da nu'sh ce am de vorbesc la plural).
pentru toate fetele care si-au facut timp sa scrie aici un gand frumos pentru noi.
si celor care nu au reusit, dar care s-au gandit la noi. Si multumesc mult si pentru complimentele pe care mi le-ati adresat. Eu sper sa le merit. Sigur, toate gandurile voastre m-au emotionat pana la
, asa ca, Luna, alina.a ma alatur si euclubului vostru de plangacioase. Plang seara cand ii adrom si ma uit ce comori poate avea o mama. Aseara au adormit in acelasi pat si cand am mers sa-l mut pe Stefan la el in pat stateau mana in mana, nu stiu cum au ajuns asa...Apoi...cand imi mai vorbeste si altcineva frumos de ei...
plaaaang! (daca mai vorbiti frumos si de mine e jale! asa ca fie ma laudati mult de acum sa ma obisnuiesc, fie o lasati mai moale...![]()
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
cafera spune:
Oana, nu mai plange tu, ca asa mama deosebita cu asa baieti frumosi e rusine sa planga. Sau vrei sa plangi si sa vina sotul sa iti dea un pupic?
Eu am muncit azi toata ziua, nu am simtit duminica. Se apropie motul si...asta e. Sper sa reusesc.
ghinetz spune:
La multi ani, Alex!!!mamii ti-am mai zis, te admir de numa, pentru varsta ta si pentru curajul de a face un bb departe de casa. Si uite cu ce minunatie te-a mangaiat Dumnezeu!!!!
La multi ani, Adela!!! karli tie in particular ti-am ami spus: sunt o plangacioasa. (acum am declarat si public)Si ma emotioneaza frumosul de numa. Asa ca se explica de ce am lacrimi in ochi cand o vad pe Adeluta in poze. Io sunt pe lista de soacre, da? 
La multi ani, Miruna. Simona/siminoc uite ca nu am ami reusit sa te sun. dar m-am gandit la voi si sper sa citesti forumul sa iti confirmi. Sa cresteti mari si sa iesiti mai des in Copou.
La multi ani, Alessia!!! clau, am doi baieti, da? Deci si pe lista ta de soacra vreau sa fiu. (valen pe Sarah nu am uitat-o, sa stii. O iau de fina, o cunun, da tot ma fac neam cu ea ca mi-e draga de mor). Clau, nu te-am ami vazut pe la noi. Hai, macar intrati sa povestit de mot, de tavita etc
La multi ani, Mara Teodora! Nici pe mami a ta nu am vazut-o de mult. Doar in pozele cu Simo, ultima data. Stiu ca acum nu are timp nici atata, ca e ocupata cu tortul, cu lumanarile, nu stie ce sa faca cu "motul" taiat si de astea. Or deja spala farfuriile dupa musafiri.
La multi ani, Matei!
La multi ani, Mihnea Ionut!
Gata. Mi-au iesit 7. ![]()
Hai ca daca erau mai multi sigur ma prindea 14 iulie. Si atunci era cu Vive la France, cu alte alea....(si iar mi-am amintit de Franta. Si de sot.
)
(in seara asta v-am inundat, nu alta)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
ghinetz spune:
Sigur, numai mie mi se putea intampla...uitam sa felicit exact colegii de "generatie".
Raducu, Mara, Alexandra... Sa cresteti mari si frumosi. Sigur ca ieri m-am gandit si la voi. Ca stiu eu, acolo intr-un ungher ascusns al sufletului meu, ca pe voi trei si pe Victor al meu va leaga ceva aparte.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
valen spune:
ah, e miez de noapte, (la voi, la mine nu), asa incat:
Alex, Adeluta, Miruna, Alessia,Mara, Matei, Mihnea (vad doar prenume care incep cu "a" si "m", cred ca s-au vorbit fetele...)Ca tot mi-am amintit, ia sa strig io catalogu': Vivela, Brazuca, Nona, Loredana, Andutzi...prezente?
lorinaoo1 spune:
Neata! Si ce dimineata frumoasa! A revenit Caferuta
Sa va fie de bine vacanta la mare, cu incisivi cu tot si asteptam pozici noi si, nu ma indoiesc, f interesante 
Aseaaaa, si sa nu uit...
La multi ani 

Eric - selut
Denis Stefan - nusica
Andreea Ioana - monicabo
Victor -Constantin - ghinetz
Mara Teodora - ioanaiub
Alexandra Stefania - nicoll_mada
Radu Stefan - andreea c
Alex - mamii
Miruna - siminoc
Matei - BBpuck
Mihnea Ionut - estecri
Alessia Maria - claucia
Mara Teodora - AndraZ
Adela Patricia - karligutza
Eva - anamiha
Bogdan Andrei - danis
Teodor - mereutac
Luca Matei - mamiCamelia
Sa cresteti mari si frumosi, sa va fie viata ca o zi de primavara si sa va impliniti in orice domeniu ati alege (moooama, ce departe ma gandesc eu
)!
Lavi si
Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
Miillyy spune:
Buna dimineata si o
de la mine!
Vreau sa ii felicit din suflet, cu scuze pentru intarziere pe:
Victor -Constantin
Mara Teodora
Alexandra Stefania
Radu Stefan
Alex
Miruna
Matei
Mihnea Ionut
Alessia Maria
Mara Teodora
Adela Patricia
Eva
Bogdan Andrei
Teodor
Luca Matei
La multi ani si sa fiti sanatosi, fericiti, destepti, cuminti, iubiti etc. etc. etc...
M. si
Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
otim spune:
LA MULTI ANI Eva
LA MULTI ANI Bogdan Andrei
LA MULTI ANI Teodor
LA MULTI ANI Luca Matei
Laurentiu Ovidiu
Otiliei