Manere pt mobila copii

Manere pt mobila copii | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Buna!
Sunt in curs de amenajare a camerei pt fetita mea si vreau sa fac niste mobila simpla din PAL cu placi rosii si galbene. Problema este ca vreau sa atasez la sertare si usile de la sifonier niste manere mai deosebite si mai potrivite unei camere de copil. Aveti idee pe unde as putea gasi ceva de genul acesta? Am vazut de ex la niste piese de mobilier gata facute manere in forma de caluti de mare sau de masinute, dar nu stiu daca se gasesc si de cumparat separat.

Multumesc,

Leah

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Am vazut chiar ieri la Bricostore Orhidea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La Bricostore si la Practiker au o groaza de modele, eu de acolo am luat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Eu nu prea am gasit manere sa-mi placa, asa ca am luat unele de la Ikea si le-am "imbracat" cu niste animalute tot de la Ikea, care aveau gaura pentru pus pe deget (animalutele, nu manerele) Si le schimb intre ele, zicem ca schimbam decorul, sa nu ne plictisim.

Mergi la inceput