Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)
Raspunsuri - Pagina 14
miflore spune:
Gata, m-am scos, am pile la doctor de-acum.
Felicitari pentru maselute!
Noi avem toti dintii in gura.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Carmi spune:
quote:
citat din mesajul lui miflore
Gata, m-am scos, am pile la doctor de-acum.
Felicitari pentru maselute!
Noi avem toti dintii in gura.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Adica, cati? Sa ma apuc si io sa-i numar pe-ai feciorului, ca habar n-am cati are... Lui i-au iesit dintii fara ´zgomot´, asa ca nici nu stiu cand i s-a umplut gura, da or fi toti?!?
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
kid2003 spune:
Io cred ca toti pestanii de cultura sunt toxici pentru ca sunt hraniti cu porcarii meniti sa ii aduca mai repede la maturitate, iar cei pescuiti din mari sau oceane sunt oricum toxici pentru ca apele sunt mizerabile...La fel sta treaba si cu puii umflati cu pompa, care sunt taiati la 3 zile si 3 kile, vacile indopate cu antibiotic...ce sa facem? Mancam si murim...incet, din ceva tot o sa murim. Iar daca gaini as putea sa cresc acasa, cu pestii nu stiu cum sa fac, iar aia de acvariu par cam amarati.
Divaghez rau, va rog sa ma opriti. Meditez si eu des la chestiile astea pe care le bagam in gura dar m-am resemnat. Fii-mea e mare fan peste si il mananca oricum...La noi in casa exista un semivegetarian, respectiv sotul meu care de 2 ani nu mananca deloc carne decat peste asa ca sunt nevoita sa cumpar toate felurile, familiile de pesti, care mai de care mai urati, inclusiv creveti (si aici ma opresc ca la caracatite si alte animale marine pe care le vad la Metro nu ma bag). Asa ca ta-su mananca zilnic peste si Alex la fel (de la el, fac mereu o portie mai mare, ea singura nu papa daca ii pun in farfuria ei, numai de la el). S-a obisnuit saraca cu toate ciudateniile, mai agata si cate un os dar nu se lasa.
Iar eu...urasc pestele, nu il suport, asa ca macar sunt la adapost de otrava, heheee....
Irina, felicitari pentru serbare!
Noi va anuntam solemn ca iesim din cursa Pampers...de 10 zile nu am mai folosit niciunul, asa ca am asteptat o cifra rotunda sa va comunic Bunica si matusa au obisnuit copilul de tot in Anglia cu oala, pe avion s-a tinut voiniceste si acasa cere tot timpul pipi (e valabil si pentru nr 2, e un nume de cod).
Sunt usurata si increzatoare. Din sept merge la o gradi noua, de lb germana unde nu o primeau cu Pampers.
Revederea cu Alex a fost frumoasa, mi-a fost dor de ea si de 5 zile de cand e acasa parca avem si noi un rost.
Singura problema e cu somnul. Iar se trezeste la fiecare 3 ore, o duc in patul ei si tot asa...Acum o pun pe seama camerei ei noi, dar zau ca daca mai am o luna din asta, de nesomn, apoi bebe, ma duc pe campii!!!
Va pupez, hai ca stau cu laptopul pe burta si m-am incins toata! Mai vin io!
bb2
miflore spune:
Kidut, felicitari pentru iesirea din cursa!!! Noi mai avem de lucru la nr.2 dar deh, fiind constipate merge mai greu...cu nr. 1 e aproape perfect!
Hihihi, ce ma distrez, tu gatesti zilnic pesti da' nu-i mananci!
Sunt total de acord cu teoria ta, incet-incet ne infectam cu toate.
Ce putin mai ai, burta e mare?
Carmi, hm, buna intrebare....nu mai stiu cati sunt, minim 20...or fi 22? sau 24?
O sa-i numar in week-end.
Va pupez!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Sunt 20 de dinti si masele la varsta asta.
Simona, felicitari! Cum iti mai merge cu burtica mare? Ca eu am inceput sa ma simt balena, iar seara nu mai am tupeul sa ies singura cu Matei. Mi-a facut figura odata, a luat-o la fuga si de-abia s-a oprit cand am tipat tare de tot dupa el.
Si noi am iesit din cursa. De duminica nu ii mai pun nici macar la somn pampers. A avut un singur accident ieri la somnul de pranz, bause foarte multe lichide si bona nu l-a dus la pipi inainte de culcare. Oricum noi la nr. 2 aveam probleme mai mari, acum face pe unde vrea, adica ori la wc, ori la una din cele 3 olite, in functie de preferinta.
Ma astept sa aiba un regres cand o sa vada ca surioara are pampers, dar sper sa trecem repede peste faza asta.
In rest face crize peste crize, nu vrea deloc sa iasa cu bunicii afara si nici bunicii nu sunt tocmai rabdarea si tactul in persoana. Asa ca tot noi suntem caii de calarit.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
locca spune:
Si am uitat sa raportez efectuarea vaccinului. In manuta, fara urmari mari, doar in ziua aia s-a plans o singura data ca il doare. Sa zic ca e parca mai agitat si doarme mai putin de marti, cand i l-am facut, dar asta ni s-a intamplat la absolut toate infanrixurile.
Gata, ma duc, ca si mie mi s-a incins burta de la laptop
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
alinam spune:
Ziua buna!
in concluzie putem sa le dam pesti ca nu sunt mai rai decat puii .
Kid felicitari,noi vrem premiul nu ne lasam convinsi nici de olita nici de wc ,da am o curiozitate care era premiul?
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
miflore spune:
Ok, l-am sters si pe Mateiu de pe lista! Felicitari!!!
Chiar, cate kg ai luat? Si tu, Simona?
Alina, esti pe lista. Ca si noi. Premiul nu e hotarat dar am zis ca sa fie ceva pentru mama personal. O masina, ceva simbolic...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Alina, nu era nici un premiu, dar am putea sa il inventam... Gen "Olita de aur"...Lasa ca se invata Vlad, eu am vazut cum e, poti sa incerci tu mult si bine pana nu face "click" acolo la ei in cap nu se intampla. Iar acest lucru poate fi la 2 sau la 3 ani jumate. Cunosc un baietel cu pampers de 3 ani si 2 luni, traieste in Germania, parintii sunt romani. A venit in vizita vara asta, este destept foc dar face in Pampers. Doctorii de acolo i-au zis ca nu inseamna nimic asta vizavi de dezvoltarea baiatului (ma refer la cea intelectuala). Cand aparatul lui va fi gata se va intampla.
Ruxi, da, sunt balenski, ce sa fac...ma misc sa stii, nu stau locului o clipa. Cel mai greu e seara in pat, ma doare extrem de tare spatele cand ma pun la orizontala. Pe scaun si in picioare e mult mai bine, oi fi defecta.
Sa stii ca nu cred ca va avea un regres cu olita, cand se naste surioara. Alex are o prietena buna, de 4 ani cu un fratior de aproape un an. A vazut pampersi la bebe si i-am spus ca sunt numai pentru bebei mici, fetitele mari si frumoase, cum sunt ea si prietena ei nu poarta asa ceva (am exemplificat aratand chiloteii Marei, prietena, hi hi). Sa stii ca a fost mandra, si-a tot aratat chilotii in seara aia si a fost de acord sa strangem toti Pampersii din casa sa ii punem bine, pentru bebe (pana in weekend am avut Pampers in camera ei).
Mifloricico eu nu m-am uitat in gura ei...dar mi se pare ca ar fi cam toti, ma pun pe numarat, ca vad ca voi stiti exact nr lor, vad ca si Casiana stie perfect . Nu iti spun cate kile am luat pentru ca nu stiu, nu m-am cantarit si sunt very happy ca nici doctorul meu nu e prea curios din fire. Pot sa iti spun ca sunt in limite oarecum decente, deci nu am auzit nici o remarca de la nimeni (al meu sot e cel mai transant, el imi zice mereu de kg si cand le pun, de data asta zice ca sunt ok, deci tb ca nu e f grav).
Casiana, detaliaza cu Fifi asta...ce e? Ca eu nu am auzit, sunt si desene? Si revista? Habar nu aveam. Alex a primit un dvd cu Barbie de la cineva (Barbie in Spargatorul de nuci). Este absolut fascinata de "Ttzesa" aka Printesa, l-a vazut de n-spe ori...Papusa nu avem inca in casa, am zis sa o tin departe de microb, dar se pare ca deja l-a luat.
bb2
miflore spune:
Buna dimineatza zane!!!
Haide, mai, Tonnia, tot despachetezi?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI