Piticodromul de Sept - Oct 2005 (208)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ziua buna si de la noi!

Bianca da ce baiat ai mai si ce poze frumoase, si Ana banana e super dulce cum sta ea in cescuta.

Miflore eu in we am luat prima data file de pangasius proaspat, i-am facut pane lui Vlad si a papat, mie imi pace ca nu miroase a peste in casa cand il faci, nu are nici gust nici miros ca alti pesti, Vlad nu se omoara cu pastravul ca din asta am tot facut pe vremea cand tineam eu regim, in plus ca are destule oase si pana ii alegeam ii trecea pofta, iar salaul nu stiu ce sa zic mi se pare fad, cautand retete pe net am gasit si eu informatia de care zici tu de la M6 dar nu cred ca nu o sa mai iau, daca ma gadnesc, crezi ca salaul sau pastravul e ala din raul de munte nepoluat? nu e din crescatorii si fii sigura ca e crescut cu "adaosuri" , da sunt si eu curioasa ce zic fetele despre pangasius, avand in vedere cate alte multe porcarii mancam.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Care e povestea cu pestele asta? Ca eu de mult numai de-asta iau si ii dau lui Matei.

Tonnia, bun venit! Acu plecati si la mare o tura?
Ioana a plecat deja in concediu?

Vazut poze, admirat copiii. Ce-au mai crescut ... mai tineti minte cand puneam cate o poza in fiecare luna?

Carmi, eu am vazut copii de varsta alor nostri pe biciclete cu roti ajutatoare, deci nu cred ca e prea devreme.

Azi am fost la control, mai stam, nu nastem inca.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Va salutam si noi ,proaspat intorsi de la mare de la turci,unde ne-a fost tare bine(promit poze in viitorul apropiat).

Am admirat copii frumosi de Carmi,Ioana,Irina,Mihaela,Bianca.

Carmi,Mihnea are de doua luni bici de aia si baga o vitezaaaaaaaa!Eu zic ca-i puteti lua zambaretului linistiti.

La pangasius nu ma bag,ca nu-s mecanic,adica habar n-am.Eu nu prea gatesc peste,de obicei ii dau lui Mihnea cand mancam la restaurant.

Ruxi,nastere usoara.Asteptam anuntul.Mi se pare ca tare repede a trecut timpul de cand ne-ai zis ca esti garavida.(drept e ca n-am purtat eu burta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxi, bine c-ai mai scris ca intrasem la idei! Cu pestele-ala nu stiu nici eu toata povestea dar ca un rezumat cica ar injecta nu stiu cine femelele ca sa fecundeze rapid si-acum au umplut lumea, pangasiusi peste tot, pestii mananca faina de peste, apele din Vietnam sunt mizerabile, chestii d-astea. N-am aprofundat prea tare.
Diana, bine-ati revenit! Poze vrem!
Ioana e-n concediu, m-apuca invidia....

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Prima oara cand am citit de bici am facut niste ochi maaari. Cine da ceva asa periculos la copii?! Apoi am pus accentul cum trebuie
Peter are una de cand era mititel. Poate i-am luat-o prea devreme, s-a obisnuit s-o vada si poate isi tot reaminteste ca nu poate s-o conduca, foarte rar se suie pe ea si atunci tot cu picioarele in pamant impinge.
De pestele acela acum aud prima oara, aici sunt 2 soiuri de peste pe care nu e recomandat sa le manance gravidele, in rest totul e ok.
Cam la o luna se panicheaza toata tara de e-coli si salmonela gasite ba in pufuleti (aia cei mai scumpi !), ba in salata, ba in rosii. Dupa cateva luni maxim toata lumea cumpara la loc, ce sa faci daca ai nevoie de ele?

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
citat din mesajul lui diana_n

Prima oara cand am citit de bici am facut niste ochi maaari. Cine da ceva asa periculos la copii?! Apoi am pus accentul cum trebuie
Peter are una de cand era mititel. Poate i-am luat-o prea devreme, s-a obisnuit s-o vada si poate isi tot reaminteste ca nu poate s-o conduca, foarte rar se suie pe ea si atunci tot cu picioarele in pamant impinge.
De pestele acela acum aud prima oara, aici sunt 2 soiuri de peste pe care nu e recomandat sa le manance gravidele, in rest totul e ok.
Cam la o luna se panicheaza toata tara de e-coli si salmonela gasite ba in pufuleti (aia cei mai scumpi !), ba in salata, ba in rosii. Dupa cateva luni maxim toata lumea cumpara la loc, ce sa faci daca ai nevoie de ele?

Diana si Peter (3 oct 2005)

ai fost tare !
Pestele cu pricina e si pe-aici si ma tot innebuneste o prietena sa-mi iau, ca e bun rau, nu am luat pana acum, Fabiano nu prea e fan peshte, din pacate.
Multumesc pt rapunsurile despre bici(cleta), ne-am hotarat sa-i luam de ziua lui, ca nu mai e mult, peste o saptamana plecam in Italia pentru aproape o luna si n-are rost sa ne agitam acum.
Copilul meu e incapatanat si fixist. I-a intrat in cap ca e ´om mare´(asta de cand presteaza la wc) si acum, daca-i spune cineva ca e copil sau baiat se crizeaza, da rauuu. I-am explicat eu ca el e copilul meu, chiar daca e ´om mare´, ca si eu sunt copilul lu´mamaia, nu nene, urlete si zbantuieli, sa nu-i mai spun lui copil. La fel si cu baiat. El nu e baiat, e ´om mare´, ca papa si fetele vin sa se joace cu el pentru ca e ´simpatit si dagutz´. Cand ma gandesc cat ma enerva acum ceva timp ca nu prea vorbea....

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Fericito! Pleci o luna!!!
Pot sa ma impusc?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
citat din mesajul lui miflore

Fericito! Pleci o luna!!!
Pot sa ma impusc?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Nu, ca o luna trece repede
La noi sunt 38 de grade afara si vreo 25 in casa, exact acum a racit Fabiano (un pic, e mucos si stranutos), toata iarna n-a avut nimic.

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Sanatate multa zambaretului, sa-i treaca repede!
Gata, nu ma mai impusc.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Salutare!!!
Oauuu vacanta de o luna?Vreau si eu!
Va anunt solemn ca Alexia are 2 maselute noi!Mai avem una si am terminat cu maselutele.
Alexia e pasionata de Fifi.I-am cumparat revista si citeste non stop.Vreu sa ii iau si desenele animate cu fifi dar nu stiu unde sa le gasesc.
In alta ordine de idei, Alexia si-a ales meseria:se va face doctor.
Mereu imi zice sa mergem la spital sa se faca doctor."Megem a spital fac eu doctol"Eu ma sperii cand o aud :"Hai sa megem la spital!"
I-am cumparat o trusa de doctor si toata ziua e cu stetoscopul in mana si consulta pe cine prinde.

Mergi la inceput