Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica eu am dat comanda in jurul orei 17.30. am primit mail de confirmare si in Suivi imi apare ca si EN COURS D'ENREGISTREMENT.
Tot asa-mi aparea pana acum.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ar fi frumoasa daca ar fi ca in poza.Tocmai de asta am intrebat...Eu stiu ca cyclamen e un roz aprins

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Ar fi frumoasa daca ar fi ca in poza.Tocmai de asta am intrebat...Eu stiu ca cyclamen e un roz aprins

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

pivoine e chiar culoarea bujorului (ala roz). Mie imi place.

Din aceasta lista de culoi uitati-va la "Rouge magenta":
http://fr.wikipedia.org/wiki/Liste_de_couleurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Citeste si avizele clientelor de pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Moamaaa,nu as imbraca niciodata asa ceva.
E draguta si culoarea pivoine,daca cyclamen asta e naspa, iau rozul asta.
In ultimul timp mi-am tot luat roz si voiam sa mai colorez putin garderoba

Da...am citit si zice ca e exact culoarea din poza.Cel putin eu asta am inteles.Sar'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nu mai inteleg nimik!
nu stiu cat timp a trecut de cand v-am zis despre comanda de la ora 13 si uite ca acum apare la "en curs de preparation "cu preturi facturate cu tot.
a ramas en cours de enregistrement ultima comanda doar.Sa inteleg ca astia lucreaza la ora asta?
astept cu nerabdarereducerile de maine!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Ma sfatuiam cu voi referitor la costumul de baie"http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces-perles.aspx?productid=324101471&documentid=321408&categoryid=23110031&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
L-am primit si este foarte dragur.Am luat pe negru,margelele sunt finute,negre dar din pacate azi l-am comandat a doua oara pentru ca am luat mar.46 cu sutien C si mi-e prea mare sutienul.
Ca si costum de baie este foarte dragut ,sunt foarte incantata de el.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324113409&documentid=299108&categoryid=22904855&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
pantalon de in-Ok
-http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-forme-cargo-les-essentiels.aspx?productid=324112791&documentid=321408&categoryid=23110316&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
pantaloni usori -frumosi
-cam asta e!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

quote:
citat din mesajul lui Viairo

la OP 4 din Iasi e un colet pe un nume cu L parca.
eu mai merg cu ciocolate la tipele de la coletarie si sunt tare dulci, am fost astazi pentru coletul din 26 si a cautat postarita de 2 ori in toate hartiile ei.

Viairo poate e coletul din 26. Maine ma duc la oficiu desi intotdeauna am primit aviz destul de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Scuze ca dau buzna, dar are cineva putina rabdare sa imi explice cum se procedeaza pt a face o comanda si cum se plateste, cand vine marfa? Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Gasesti explicatii detaliate pe prima pagina.

Mergi la inceput