Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

creem noi am folosit polyvital... si au un gust groaznic .Noi l-am folosit in alte scopuri nu pentru pofta de mancare...Dar stiu ca la 5 luni cand ii dadeam un alt complex de vit B se trezea si noaptea sa manance .Polyvital a luat doar la o luna.A luat in greutate ceva? Daca a luat eu zic sa nu ii dai...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Imi pare rau fetelor pt bubite , la bolnaviori.

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Avem si noi un premergator... dar crezi ca ii place...tot se maraie si se plange cand il pun in el..nu vrea... ii place sa se taraie se pare .Am zis ca il dau mai departe.Azi a inceput sa faca taras ca la armata ...un fel de mers de a busilea dar fara ridicat de burta ...Infanteristul lui mama ... Si bineinteles ca s-a dus la firele de RCS si le-a scos .

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ank, nu a luat deloc in greutate in luna asta> voi de ce luati, daca nu pentru pofta de mancare, pentru imunitate?
Ce super...parca il si vad pe Raulito cum se taraie dupa fire...nu stiu ce or avea copiii astia cu firele, telecomenziel si telefoanele

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Ca a avut lipsa de aer la nastere si am luat pt chegulete reziduale ramase in urma nasterii.
Ups .... am uitat sa sun azi dupa rezultatele de la TT

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Doamne eu stiu ca sunt mai relaxata la a doua sarcina...dar in ritmul asta voi uita si cand nasc... nu de alta dar zilele trecute faceam eforturi sa imi amintesc UM .
Creem sa stii ca nu stiu de ce trag doar la telecomenzi telefoane, cabluri, furtune, chei ... pana si masinuta o intoarce invers si invarte rotile

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!!

In primul rand vreau sa trimit un si multa sanatate bebeilor bolnaviori. sa va faceti repede bine.

Noi crestem. Stam numai in picioare. Facem si pasi singurei in patut (reuseste sa strabata in jumatate de ora o laterala a patutului). Si eu sunt impotriva premergatorului. Nici nu vom primi cadou pt ca am avut grija sa stie toata lumea ce parere am .
Suntem intr-o perioada in care mancam f f bine. De azi am inceput sa-i dau si eu mancarica mai nepasata (ca sa zic asa) si a stiut sa o mestece.
Am pus poze noi la semnatura ''Crestem, crestem''.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

http://picasaweb.google.com/civfratello/CrestemCrestem[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!!!!!

ank - hai ca esti tare cu uitatul nasterii ... o sa-ti dai seama ca ai nascut cand o tipa bb

creem, vali, roxx - pupicei la bblusii bolnaviori

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Oare acum o arata mai bine semnatura?

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui abramburika

Ciao!!!!!!

ank - hai ca esti tare cu uitatul nasterii ... o sa-ti dai seama ca ai nascut cand o tipa bb

creem, vali, roxx - pupicei la bblusii bolnaviori

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput