Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BB, as fi vrut sa te ajut cu informatia respectiva dar chiar nu am habar unde e respectiva universitate. Probabil chiar daca as fi stiut unde e, habar nu as fi avut sa-ti explic cum ajungi . Desi sunt bucuresteanca de cand ma stiu, sunt cam varza la capitolul strazi (mai putin sectorul 2, pe care-l stiu aproape tot). Intotdeauna ma duce sotul unde vreau si nici macar nu sunt interesata cum ajung acolo .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!!!!!

Aha, care va sa zica bb numai strigata apari ... cum bre, sa nu ai ce sa zici, ca inainte erai mai activa ... Nu, serios acum, ma gandeam la voi ce mai faceti.

aralia, roxx, adra - pai si eu votez, da' in liniste, fara sa comentez .. multumim pt. voturi .

In leg. cu medicamentele ... nici noi, slava Domnului, nu suntem bolnaviciosi, da' suntem prevazatori, deci farmacia de vacanta o avem cu noi.

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna! Am aparut si eu cand s-a culcat toata lumea?
Am vazut toate pozele, super! Si Bogdan "bolnavior", Stefania junioara, Raducu si Cata (sunt la pachet) :))... Am vazut ca toti sunt harnicuti, merg, vorbesc... Maria aici tot pe limba ei zice, nu pot intelege nimic. Parca nici mama nu suna cum trebuie... doar bla-bla e clar in continuare. :)) Daca o imping cu doua degete "eu mama", "tu Maria" rade in hohote. In legatura cu mersul eu o sa o las singurica, nu o sa o tin deloc. Deja are momente in care dupa ce merge tinandu-se de mobila isi ia manutele si sta vreo 2 sec apoi cade. Ea incearca si nu cred ca mai dureaza mult pana reuseste.
Adra, la mine nu a ajuns Miffy. Sa merg la posta sa intreb?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Bea, Logam, Lumi, La multi ani!

Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

alina, ai net acum? de la upc?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristi07

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

daaaa.. inca
Am sunat la rel cu clientii si au zis ca imi ramane contract de protocol si in CIC. Acum sa vedem.

Primul orice
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui Vasari

quote:
citat din mesajul lui cristi07

daaaa.. inca
Am sunat la rel cu clientii si au zis ca imi ramane contract de protocol si in CIC. Acum sa vedem.

Lucrezi la UPC?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Va invit la un nou capitol!

Mergi la inceput