Poate fi o solutie?
Raspunsuri - Pagina 3
b.nica spune:
quote:
citat din mesajul lui ramirisquote:
citat din mesajul lui MihaelaV
Off topic: Vad ca in fiecare saptamana tu ai cate o curiozitate.
Am citit doar primul mesaj, dar ceea ce spui tu este nerealist. Ce proprietar de caine crezi ca ar face asta?
Mihaela
Sa creem un topic pe prima pagina :"curiozitatea saptamanii" sa nu mai stea sa tot deschida.
Ramiris sa inteleg ca acesta postare este un atac la persoana fara nicio justificare decat ca ai ceva personal cu mine?
angipangi spune:
hai ma,ca,chiar acest subiect nu are nici o relevanta.Ce au indienii cu kk de catel?
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
ramiris spune:
quote:
citat din mesajul lui b.nicaquote:
citat din mesajul lui ramirisquote:
citat din mesajul lui MihaelaV
Off topic: Vad ca in fiecare saptamana tu ai cate o curiozitate.
Am citit doar primul mesaj, dar ceea ce spui tu este nerealist. Ce proprietar de caine crezi ca ar face asta?
Mihaela
Sa creem un topic pe prima pagina :"curiozitatea saptamanii" sa nu mai stea sa tot deschida.
Ramiris sa inteleg ca acesta postare este un atac la persoana fara nicio justificare decat ca ai ceva personal cu mine?
Nu, era chiar o sugestie constructiva, daca Mihaela a remarcat ca ai o curioziatate pe saptamana ma gandeam ca meriti un fel de rubrica permanenta...cine stie, poate mai au si altii curiozitati si chiar iese ceva.
Ti se pare jignitor ca m-am gandit la asta?
O biata sugestie nevinovata si tu o consideri atac la persoana.....
ramiris spune:
quote:
citat din mesajul lui ricea
hai ma,ca,chiar acest subiect nu are nici o relevanta.Ce au indienii cu kk de catel?
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
Indienii fac kk.
Contra cost fac chiar la buda.
Fomalhauti spune:
quote:
citat din mesajul lui b.nica
kk oricine il face unde nu trebuie, miroase!
Si unde trebuie, tot miroase.
Fomalhauti spune:
Va dati seama ca Guestus este in concediu si rateaza subiectul?! Nu-l putem pune la pastrare (subiectul) pana vine Guestus?
mi_ro spune:
De ce va certati ca cineva are o curiozitate in fiecare saptamana. Conteaza asta? Conteaza solutia. Si pentru cei care sunt enervati ca cineva are anumite curiozitati lunare, saptamanale sau zilnice trebuie sa stie ca nu sunt obligati sa raspunda la subiect. Eu chiar raspundeam si ma gandeam ca mai da cineva o solutie la problema si cand colo fetele se cearta pe faptul ca se deschide un nou subiect.
Pe mine chiar ma deranjau cei care treceau pe strada cu cainele si il lasau sa faca pe unde ii vine. Am fost anul trecut in tara pentru 5 luni si-mi scoteam copilul afara pe la ora 9-10 iar pe alee intalneam din metru in metru cate un kk si credeti-ma ca nu erau facuti de maidanezi. Aveam unul pe scara care era extrem de curat si isi ingropa ceea ce facea. Stapana lui care il hranea avea grija sa faca curatenie dupa el. Problema erau cei care-si scoteau cainii intre 5 si 7 dimineata. Daca am atras atentia cuiva ca ar trebui sa faca curatenie dupa propriul caine s-a uitat la mine ca la ultima gaina sovietica si a plecat mai departe. Problema este ca daca nu o sa schimbe mentalitatea oamenilor nu o sa fie nici curatenie. Trebuie foarte multe facute in Romania, trebuie gasite solutii pentru schimbarea mentalitatii oamenilor ca nu este nici o rusine sa iei cu punguta fecalele cainelui si sa le pui la cos.
Daca ar fi sa nu am rude si prieteni in Romania nu stiu daca as veni asa de des. Mi-e tare draga tara dar am avut experiente neplacute sau chiar din ce in ce mai neplacute de cate ori am fost in vizita. Si-mi pare rau, tare rau ca avem o tara frumoasa.
B.nica sa stii ca mie chiar imi plac curiozitatile tale.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
ramiris spune:
quote:
citat din mesajul lui Fomalhauti
Va dati seama ca Guestus este in concediu si rateaza subiectul?! Nu-l putem pune la pastrare (subiectul) pana vine Guestus?
Eu am propus sticky pe prima pagina, dar s-a considerat atac la persoana de catre autoare.