Poate fi o solutie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am citit undeva ca au fost expuse niste opere de arta din gunoaie....

Tocmai s-a facut repartitia pe sectii a copiilor care trec in clasa a XI-a la liceul de arta. Fiul meu cel mare este la sculptura....Da' nu-l pot pune sa lucreze gratis. Cumpara cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Pai da te duci cu rahatii in punga dar si cu certificatul ca ai caine si cu cainele dupa tine ca nu vad alta solutie(asa toata lumea o sa-si faca rost de certificate ca au caine!!!) si poate asa vedem mai multi caini adoptati. Dar poate nu dau neaparat bani ci pote se ofera vaccinuri pe gratis pentru cainii pe care ii au, tratamente gratis sau mancare pentru caini, tuns gratis altceva decat bani si atunci stapanii de animale ar fi cointeresati ca animalul pe care il are sa fie la fel de curat si sanatos ca si strada pe care umbla.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Vai, Inaioana, tu, prietena mea....Si eu tocmai ma oferisem sa vand, sa fac si eu un ban cinstit...

Si iata ca suntem pe pagina a doua....

Mergi la inceput

Mi-Ro, pai asa nu faci bani. Doar ca nu mai cheltuiesti cu cainele. Nu, nu, nu, eu vreau sa vand! Natur sau sculptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fomalhauti, am alergie la rasism.
Asta nu are legatura cu alergia la rahatii de caine si stapanii lor fara bun simt.Le am in paralel.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
citat din mesajul lui inaioana

Fomalhauti, am alergie la rasism.
Asta nu are legatura cu alergia la rahatii de caine si stapanii lor fara bun simt.Le am in paralel.

Inaioana te joci cu cuvintele.Daca traiesti in aceasta tara ai putea fi tu acuzata de rasism.
Orice munca, mai ales daca este in beneficiul comunitatii, nu trebuie combatuta sub niciun motiv, indiferent cine o presteaza!Munca este o activitate cinstita si de aceea trebuie respectata si recompensata ca atare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Off topic: Vad ca in fiecare saptamana tu ai cate o curiozitate.

Am citit doar primul mesaj, dar ceea ce spui tu este nerealist. Ce proprietar de caine crezi ca ar face asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Atunci cei care ar trebui sa faca munca in folosul comunitatii (daca vor fi condamnati sa faca asa ceva!!!) sa imprastie pliante si pungute prin parcuri la stapanii de animale cacacioase. Sa le explice frumos cat de bine este sa fie o societate curata pentru animalul lor. Si primaria sa organizeze stapanilor de caini diverse activitati (concursuri, miss Azorica si mister Azorel) in care sa se tina discursuri in care sa se promoveze curatenia strazilor.Ce sa mai zic!!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
citat din mesajul lui MihaelaV

Am citit doar primul mesaj, dar ceea ce spui tu este nerealist. Ce proprietar de caine crezi ca ar face asta?

Mihaela

Sa creem un topic pe prima pagina :"curiozitatea saptamanii" sa nu mai stea sa tot deschida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
citat din mesajul lui MihaelaV

Mihaela

Mihaela, acela care va fi obligat prin lege daca bunul-simt ii este strain.

Mergi la inceput