A fost cineva la Sambata de Sus?

A fost cineva la Sambata de Sus? | Autor: adi_dalma

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am vrea sa mergem in concediu la Sambata ...a fost cineva? ce hotel/pensiune recomandati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Am trecut eu pe acolo week-end-ul trecut, am stat doar o dupa-amiaza.
Mi-a placut foarte mult o pensiune, nu-mi dau seama acum cum se numea exact, cava cu Regina, Floarea Reginei sau ceva asemanator. Era aproape de manastire, cred ca langa intrarea manastirii era indicator catre ea.E chiar langa pastravarie (care era inchisa).
Mi-a placut foarte mult, are foisor mare afara cu balansoare din lemn, suficient spatiu de joaca si cu mingea,parcare mare, la cativa pasi de parau. Am mancat foarte bine acolo, la umbra, pe terasa. Si zona e f. frumoasa, ai unde te plimba prin padure chiar si cu copii mici, e plin de zmeura si mure (dar si de turisti, asa ca e "concurenta" mare, abia se coc si dispar ). Mi se pare un loc super pt. odihna si copiii au pe unde se juca in siguranta.

"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am fost eu de doua ori. e frumos, dar cam frig seara. Ultima data cand am fost erau multe zone in constructie pe acolo, cam dezordine, nu mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

eu te-as sfatui sa stai chiar in motelul manastirii Brancoveanu unde ai super conditii cu numai 60 sau 70lei pe noapte. Mancare gasesti la restaurantul din fata manastirii unde chiar facem revelionul de cativa ai buni. Nu o sa-ti para rau!
Vacanta placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

pensiunea diana. suna-ma cand ma intorc si iti dau detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fost , am stat la academie , conditii 2-3 stele , curat si racoros . in general trebuie rezervare - mai ales ptr wk . ultima data am avut camera la mansarda si nu prea mi-a placut , cel mai mult mi-a palcut apartamentul :)

enjoy !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

eu sunt din zona (orasul Victoria)... iubesc bucatica aia de pamant tare mult...
sunt multe pensiuni acolo... diana e cea mai cunoscuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Cine a mai fost de curand?
Vrem sa mergem si noi 3-4 zile la inceputul lui august.
Cati km sunt din Bucuresti pana acolo? Ce traseu ati ales?
Multumesc!

Mergi la inceput