Piatra Neamt, Perla Moldovei (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ianusca eu astept sa-mi dai datele firmei cu pampersul de la Bucuresti. Ca as vrea sa aduc mai multi. Da-mi un PM. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Bea cineva o cafea aproape de amiaza???
Ce mai faceti?
Ana, frumoase poze!
Iully, LA MULTI ANI cu sanatate si noroc in viata pentru CRISTIAN!!!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele??????
va citesc ,sunt la curent,eu umblu de nebuna,mai rezolv cate ceva si acu mai stau linistita iar o bucata de vreme pana astept iar un ultim rezultat,ma bucur ca sunteti bine si abia astept sa ne vedem vineri!!!!!!daca nu se schimba ceva,tot pe la 18 si tot acolo la gradina de vara.
emma ,ana faine pozele!!!!pupici

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Iully LA MULTI ANI!!pt micutul Cristian,sa creasca mare si sa fie sanatos!!
te mai asteptam pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani , Cristian!

Traiesc! Doar ca mi s-a dat un dead-line la servici care acum mi se pare total nerealizabil si habar n-am cum o sa o scot la capat. E si ambitia si orgoliul meu la mijloc, ca vreau sa fac o treaba f. buna in timp f. f.f scurt. Ma rog ... acasa suntem bine, dar nu apuc sa pun mana pe calculator. Soacra'mea e la Iasi pana vineri sau sambata, deci nu stiu daca vineri ajung la intalneala , mai ales ca vineri asteptam si musafiri din Iasi, viitorii nostri fini. Dar poate fac cumva si ajung macar sa va salut. Ma duc sa termin de facut mancarea si poate mai intru, daca nu adorm . pupi multi!

Am vazut poze frumoase cu pui mic al unei Eme foarte frumoasa si 2 fete cuciete si frumoase alea Anei.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

La multi ani Cristian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Ana ai un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ianusca multumesc Daca se concretieaza in afacere, ai procent Dar mai intai aduc pt mine si finuta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Suntem si noi pe aici - la Viena ploua de zor, e vreme de dormit; Annika doarme de cateva ore bune, dar mie culmea tocmai acum nu mi-e somn; ma apuca mereu somnul atunci cand e ea activa sau cand e Lara acasa si are chef de joaca si tipat ... off.

Ana, biata Casandra a ramas fara scaunel de masina? il foloseste Ecaterina, nu? Sunt tare dragute amandoua cum dorm ele ca ingerasii.

Va tineti de intalniri, vad ... f. frumos.
Vreau sa va spun ca ma gandesc des la voi si la timpul petrecut in Piatra Neamt. Mi-a placut tare mult acolo, ma gandesc mereu cu nostalgie si mi-ar placea sa ne reintoarcem macar pt. cateva zile.

va pup
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
stiu ca e tarziu dar ofer o mare cafea pt cine mai doreste,cu zahar sau fara,cu lapte ca e mai dupa amiaza si eventual un biscu cu cereale.....ce ziceti???ce faceti voi???veniti maine la intalnire???dana tu ce zici??ianusca ,carmen!!,allexa,emma??!!ana,cristina,lora sa nu cumva sa lipsesti,laura daca poate,iuly,adriana tragi o fuga repede cu avionul,criss pe unde esti???mira poate vii si tu?!andreutza pe unde esti??si daca am mai uitat pe cineva,asteptam!!!

va pupacim carmen si stefi

Mergi la inceput