Piatra Neamt, Perla Moldovei (55)
Raspunsuri - Pagina 7
lunna27 spune:
salut
eu ma pregatesc de plecat la serviciu,e o caldura afara de simti ca n-ai aer.Am fost la piata de am luat caise,caci vreau sa fac gem,as face si ceva dulce,dar las pe maine.
Lora am vazut si eu acum la stiri ce mizerie e pe litoral la noi,sincer parca nici nu ma trage inima sa mai plec undeva.Vin furtunile din noaptea asta,este cod galben si in judetul nostru
Cristina chiar n-am ce idee sa-ti dau,cred ca tot pe internet ai sa gasesti sugestii!
Alexa cum ti s-au parut statiunile,zi-ne niste impresii de la mare...preturi...
o seara linistita!
ana1980 spune:
Sa incet din nou: buna dimineatza.
Tocmai scriam ca ieri dimineatza am fost in parc cu fetele si ne-am intalnit cu Iustina
Dupa-amiaza la maicamea ca Ecaterina s-a stricat rau la burtica si era cam apatica. Azi e mai bine
vrea iar sa lerge.
Carmen imi pare bine pt tine. Sper sa mearga repede de acum.
Dana multumim pt cadou - rochitelel sunt frumoase.
Uite si cateva poze, inclusiv de ieri aici
ellinia spune:
Ana, waw, ce frumoase sunt pozele! Cel putin primele doua m-au terminat, cea in care dorm amandoua in masina si cea in care Casandra e cu palaria pe cap! 
Vremea asta imi face somn....
Sa va zic ce-am patit...cred ca am facut o reactie alergica la ceva, habar nu am la ce, ca m-am trezit azi-dimineata cu buza de sus, partea stanga, umflata...
si ma si cam doare. M-a intepat ceva pe la tara, habar n-am. Am fost la farmacie si am luat claritin, sper sa fie suficient. Mama mea era sa moara de la ochestie din asta acum cativa ani, numai ca atunci am realizat tarziu ca e reactie alergica, ziceam ca a tras-o curentul ... Daca pana maine dimineata nu se retrage, ma duc la doctor. Sper doar sa-mi revin.
Mama, ce toarna afara... si eu trebuie sa plec, ce aiurea, ieri mureai de cald, acum toarna cu galeata!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ana1980 spune:
Cristina multumim de aprecieri
Noroc ca am mobilul la mine si le pot face poze.![]()
Dimineatza am scris a doua oara, vad ca am sris si aiurea, dar ma grabeam ca Ecaterina se baga sa ma ajute si mi-a sters mesajul
lunna27 spune:
ce faceti bre,cam putina lume pe aici ![]()
eu zic ca e bine ca mai ploaua,s-a mai racorit si plus de asta era nevoie de apa la pamant,ca era tare uscat...
Cristina sper sa fie doar un curent si sa treaca repede!
Ana imi pare rau ca tot rochitele,eu n-am stiut ce au luat fetele,ca nu mai luam,promit ca la anul iau altceva
Ce scumpele sunt,ma bucur ca i-a trecut Ecaterinei!
v-am lasat,azi treb sa ajung la dentist,ca n-am mai ajuns demult ![]()
ianusca spune:
Buna fetelor!
Eu nu am apucat sa va zic impresiile de dupa intalneala!
super!!!!!!!!!!!!!!![]()

Chiar aveam nevoie de asa ceva!
Luna tot n-am inteles cum a fost surpriza!Cat despre setul de ...altadata... ![]()
nici eu nu am inteles ce ai vrut sa spui.![]()
Intrebare?
Care site de fotografii e mai usor de utilizat?si sa nu ma limiteze la numarul de albume.
lunna27 spune:
Danutzo nici eu nu stiu despre ce set vorbeai,inseamna ca am inteles eu de-aiurea
ginul ala a fost de vina![]()
In seara asta am confectionat ceva,astept dimineata sa vad ce-a iesit ![]()
sunt franta,ma duc in pat,noapte buna!!