Piatra Neamt, Perla Moldovei (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

CAEMENSTEFI-pai,am tot promis ca le pun...dar abia acum le-am descarcat,am si filmulete frumoase dar nu-mi da voie sa le descarc!!!sau nu stiu eu cum sa fac

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutare!!
Mi-a prins super iesirea de aseara, ma bucur mult ca v-am vazut si am mai 'ha, ha,ha' si noi impreuna. (mai ales dupa ce ne-a ajuns ginul la suflet . Vreau sa-l laud pe sotul meu care e cel mai bun tatic si sotz din cartier! . Aseara, am ajuns pe la 21 si un pic, am gasit vasele toate spalate, dat cu aspiratorul, tv si calc. inchis si tati se juca cu copii in dormitor!. Am zis ca mai plec asa, ca vad ca se descurca f. bine!

Alexa ti-am editat mesajul cu pozele, ca se latise pagina tare. Nu am apucat sa ma uit pe ele, ca m-am bagat repede sa va raspund. Razvan nu mai este contagios din momentul cand are toate bubele uscate. Deci nu e un pericol pt cei din jur daca il scoti. DAR ai grija ca are sistemul imunitar praf acum. Deci ar fi bine sa-i dai niste vitamine, fructe si legume crude cat de multe, sa-l ajute. Si daca ai cum sa-l mai tii cateva zile acasa (nu neaparat in casa), nu-l du la cresa unde pot fi copii purtatori de virusi. Desi in perioada asta, mai rar gasesti copii bolnavi. E posibil sa ii vezi ganglioni inflamati pe gat, pe dupa urechi. E normal! Nu te alarma, e reactie la varicela. Am aflat si eu dupa ce m-am panicat in prima faza .

Ema noi nu am avut premergator.

Dana ia zi, i-a placut lui Edi surpriza?

Lora

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aha, ma strambi, hai??? Las' ca-ti rup io urechile...si Danei, care doarme cand nu e cazul...stie ea!
Alexa, frumoase tare pozele...imi pare rau ca n-am fost si noi acasa sa fi putut veni la ziua Casandrei.
Emma, noi am dat demult premergatorul...nici nu stiu pe la cine o mai fi ajuns acum... Ce mai face Andrei?
Ce faceti in week-end? Noi maine plecam pe la tara, iar duminica suntem singure acasa, ca al meu sot lucreaza iarasi...din fericire, vinerea viitoare nu lucreaza...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

seara buna!

eu tocmai am venit de la serviciu,asta dupa ce am trecut vreo ora si pe la Terasa de vara,ca imi era pofta de hamsii

Carmen l-am sunat azi,mi-am cerut scuze si i-am zis ca nu se mai intampla,si raspnsul lui a fost un...mda...,abia marti dupa amiaza ma duc iar poate uita pana atunci Ma bucur ca ai mai rezolvat ceva,bafta in continuare!

Ana pai m-ati corupt cu ginul...auzi...cica nu miroase la dentist si eu ca fraiera v-am crezut

Laura pai asa barbat trebuie recompensat mai des Vad ca tu si Lora ma cam trageti de limba,dar nici ca nu va zic nimik

Lora mama,vinerea viitoare promit ca am grija de tine,nu mai scapi tu doar cu un garone amarat...mai ales ca ai barbatul acasa

Ema multumim,multumim,eu nu mai am premergatoarele,D-zeu stie pe unde or fi ajuns...

Apropos de chestii,surprize ...Dana(Ianusca) mai zicea ceva de un set de ceva si uite ca n-am apucat s-o mai intreb despre ce era vorbauite asa mai aflu si eu noutati

va las,sper sa mai am timp sa intru si maine,noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!Sa pun de o cafea ?

LAURA - vai,uitasem ca acum el are sistemul imunitar varza,de fapt nici nu stiam asta,tot pe tine te-am auzit spunand ,cand au avut shtrumfhii tai varsat de vant... si Razvan de ceva timp nu mananca nici un fruct nimic.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
Inca nu mi-am facut cafeaua, dar o beau pe cea data de Allexa. Multumesc!

Allexa ideea e ca organismul lui a luptat cu virusul de varicela care e unul destul de nasol (daca ta gandesti numai ce chestii urate ce pot intampla daca il ia o mamica gravida) si am citit, mi-a spus si pediatra apoi, ca de multe ori apar complicatii si imbolnaviri pt ca e slabit sistemul imunitar. cica cel mai des se fac pneumonii imediat dupa varicela. Daca nu vrea fructe, da-i o sticlutza de vitamine. Eu de vreo 2 ani le mai dau din cand in cand Vi-sol. Are un gust bun, de portocale si contine cam toate vitaminele. Las' ca o sa fie bine!

Lora we placut! Sa va distrati cu cumnatzica

Dana adevarul e ca esti f. tare in comunicare! Ai facut cursuri, ceva? Din fraza asta "Dana(Ianusca) mai zicea ceva de un set de ceva si uite ca n-am apucat s-o mai intreb despre ce era vorba. Uite asa mai aflu si eu noutati." Am inteles tot ce ai vrut sa spui! . Dar probabil ca pt ca nu ai copii acasa, ai motive sa fii mai cu "capul in nori" Keep up the good work!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Eu chiar beau o cafea cu voi, de la serviciu, la tara plec mai tarziu.
Dana, intr-adevar, am inteles tot...
Da' pe Laura tot o fugaresc...
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

Mey,ce repede sariti cu gura,ma documentez si eu,ca tot omu'!!

va las,ca trebuie sa ajung in oras,azi probam ochelarii!

Lora WE placut,ca nush daca mai intru!Deci si azi lucrezi...hmmmm

We placut la toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos de raspunsuri!

Nici eu nu aveam de gand sa-l pun pe Andrei ca oricum stam pe afara si merge in continuu tinut de manute, dar ma gandeam sa-l mai pun prin casa 10-15 minute sa mai pot face si eu putintica treaba ca altfel numai dupa fundul lui stau. Daca o sa gasesc e ok daca nu nu, ca oricum de cumparat n-am de gand. Multumim frumos!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Gata am gasit la o prietena premergator. Multumim frumos!

emma

Mergi la inceput