Piatra Neamt, Perla Moldovei (55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, superbe pozele, mi s-a facut un dor de duca.... Chair unele m-au pus pe ganduri, cele din Elvetia, poate reusim sa fie urmatoarea noastra destinatie! Si ce costum de baie are Iustina, n-ai treaba! Pozele de la mare erau din Italia, nu?
Laura, da, eu i-am facut lui Stefan numai DT. Avea vreo 3 ani si 3 luni si, la cate am citit pe net m-am ingrozit ce se poate intampla de la pertusissul ala. Doctorita mea mi-a zis ca exagerez dar chiar nu-mi permit sa risc cand e vorba de copilul meu. Mai bine sa nu faca componenta asta decat sa aiba ulterior reactii. E adevarat ca nu-i obligatoriu sa se intample ceva dar, poti sa stii? In farmacii nu se gaseste, trebuie luat de medicul de familie de la Sanipid (sau cum s-o mai fi chemand acum). Eu chiar i-am cerut sticluta sa ma uit pe ea, sa vad ca intr-adevar e doar DT, la cata incredere am eu in doctorita mea ... Slava Domnului, reactii nu a avut dupa, gen febra, etc. Atata doar ca a fost mai greu, el fiind mare, cand a vazut siringa s-a prins ce-l asteapta si mi-a fost cam greu sa-l tin si a plans cam tare. I-a trecut dupa vreo 5 minute si am scapat, gata!
Vreau si eu la intalneala, la 6 e foarte bine pentru mine, la Gradina de Vara!
Va las acum! Trebuie sa o iau din loc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
ma bucur ca ati prog o intalneala,e ok ajungem si noi,adica e posibil cu stefi,inca nu stiu unde si daca sta undeva,eu sunt ff suparata cu probl mele,merg ff greu si mam cam saturat,asa ca mai indur cat se mai poate,dar vin la o bere!!!!!!!!!
lora,imagini superbe sunt in pozele tale,ma bucur pt voi si cum se mai scria ,mi s-a facut un dor de duca si tot o sa plecam noi un pic dar prin august.
va pup,nu mai stau ca trb sa mai dau niste tel.,sa fac papa pt mica .
astept sa ne vedem.
pupici de la noi carmen si stefi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Carmen cand intindeam si eu rufe azi, ghici pe cine vad ca merge tacticos pe trotuar? Pe tine, bineinteles Imi place cum iti sta in rochia neagra - de la etajul 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana,cand mergeam eu azi cu microbuzul,veneam din oras(pe la 10 si ceva) ghici pe cine am vazut eu pe balcon....pe tine ,chiar am coborat, la Aurora,ca am fost in parc!

v-am salutat,ma duc in pat ca la 4 trezirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hello!
Iar va scriu taryiu ca am atipit pe la 7 si am dormit cam o ora iar apoi am avut de trebaluit )lucru pe care+l fac cam rarut in ultimul timp Sper sa nu adorm iar la 2 ca azi noapte
Eu sunt zombie in ultimele zile La servici e cald in depozit si in birou e friiiiig de la aerul conditionat, deci cand ies...risc sa fac soc termic si ma cam ia uneori cu ameteala (posibil si de la dieta mea care nu prea mai da roade).
Azi n-am fost la sport pentru ca zilele astea nu sunt apta
Ia spuneti voi la unde gasesc eu ceva frumos de imbracat pentru nunta de sambata de la Nefertitti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!!!
Gata,am ajuns acasatare imi era dor de puiutul meu,mai ales ca in ultimele doua zile nici Razvanel nu mai avea stare,ne striga mereu si nici noi nu am mai putut sa stam linistiti acolo.
Am vazut ca ati pus-o de o intalneala,eu deocamdata nu stiu ce sa zic,sa vad ce ma asteapta la serv.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Cam pustiu, munciti de zor!
Alexa, bine ati venit inapoi! Poate reusesti sa vii si tu maine! Ce mai face Razvanel?
Lora, Andreutza a venit din concediu?
Scriu pe fuga, v-am pupat, de abia astept sa ne vedem maine!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Lora, f. frumoase pozele. Ma bucur ca v-ati bucurat de vacanta. Si Iustina e o domnisoara in toata legea ... m-au terminat pozele cu costumul de baie cu sutien

Diana, felicitari pt. media mare! Mult succes si mai departe. Acum meriti o vacanta. Laura, ai o surioara tare isteata!
ce mai face Bianca? au trecut bubitele?

Lara a cazut duminca asta rau de tot cu capul in jos de la inaltime mare si am simtit ca mor cand am vazut-o. ce a suferit ea ... eu insa de 10 ori mai mult; ma doare sufeltul cand o vad asa. Slava Domnului ca n-a patit ceva mai rau si s-a ales doar cu julituri urate pe toata fata. Noroc ca e Annika cumintica.

Distractie placuta maine, sa beti si pt. mine o bere.

Cateva poze noi
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/AnnikaLaraNoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
adriana,tare frumusele sunt pozele,lara dupa cum vad seamana din ce in ce mai mult cu tine,e o scumpa,iar cea mica si ea e tare draguta,sa le pupati din partea noastra!!!!
ana,sa stii ca tot timpul cand trec pe acolo ma uit la voi,ca si stefi,incerc sa ma imbrac un pic mai elegant cand nu sunt cu ea si cand am treaba pe la vreun birou,dar cum dau numai de femei(la birouri)..nu le impresionez cu nimic si tot ma pun pe asteptari,asa daca nu e sotul meu acasa,ca poate rezolva mai repede el(glumesc),ata e la noi..
carmen sa stii ca e cam greu cu haine de ocazie pt noisi eu ma mai uit din cand in cand,daaaar sia luat o prietena (miam amintit)de la cristina nichi(la er2 sus,mai jos de diana)si ff frumoasa,simpla si eleganta si au si reduceri am inteles,de locul asta tot timpul uit si au si marimi mari,treci pe acolo.
fetele va pup pe toate si sa tina vremea pe maine seara ca sa ne vedem!!!!!!
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

CarmenE este un magazin(de fapt mai multe, dar in unul am intrat eu) aici la Aurora, la semiluna - daca stii unde vine. Aduca haine facute in Timisoara, nu sunt foarte scumpe si chiar sunt frumoase. Magazinul se cheama Madamme(nu stiu daca se scrie asa). Sunt dragutze si au si marimi mai mari- si poti sta sa probezi cat vrei.

dana deci asa, ai? Pai asa se intampla, mai ales ca la mine merge masina la foc continuu cateodata. Ecaterina vrea sa manance si ea, asa ca o schimb si de cate 3 ori/zi.

Carmen pupici la fete.

Adriana foarte frumoase poze - ne este dor de voi. Aratati bine in formula de 4 membri. Sa inteleg ca este ca la noi - Casandra e mai zburdalnica iar Ecaterina e mai linistita(pana acum) Cine stie cand v-a scapa la picioare...Pupici.

Ecaterina sta singurica in picioare si da sa faca cativa pasi, dar daca realizeaza ca nu se tine cauta manaCasandra se ocupa cu teatru - face piese de una singura, ne distribue roluriUn adevarat regizor si actor.

Mergi la inceput