Piatra Neamt, Perla Moldovei (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

Lora, ardeii ingrasa...porumb de fiert inca nu este...da' cu prima ocazie plec la ciordit:)):))...hamsii va aduc de la mare:-??...bun asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!
cateva pozici
http://www.dropshots.com/carmenstefi#date/2008-07-06/21:52:43
noi suntem lenevoase de la vreme,va pup pe toate ,vreme buna la mare cristina,felicitari laura pt surioara ta cea draguta!!!
carmen sis tefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna seara fetelor. Ma chinui de 2zile sa intru si tot nu ajung.

Multumesc pt urarile de Sf Ilie. Noi ne-am mai plimbat, am mai primit musafiri, deci destul de ocupati.

Intrebare de baraj: Cum as putea sa o conving pe soacramea sa nu-i mai dea chiar orice de mancare Sofiei, ca e totusi cam mica pt anumite tipuri de mancare?(de ex mici+cartofi prajiti in ulei - m-a dat pe spate cand am vazut) O face ca o chestie de intrecere inre noi. Eu nu ma ambalez deloc, dar ea vad ca tot da curs. Imi tot zice mie ce si cum ii da sa manance ca eu nu ii dau orice si ma considera pretentioasa.

Plecam si noi in concediu pe la incepututl lui august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Ce mai faceti? Dormiti cumva pe o asa vreme frumoasa???
Ana, nu stiu cum ai putea sa-i spui, cred ca mama copilului ar trebui sa-i spuna ce sa-i dea de mancare si ce nu. Poate ca ea accepta si considera ca e bine.
Carmen, frumoase poze!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
vin cu o cafea mare pe vremea asta,ce faceti voi???ne vedem oare vineri????ce ziceti???
ana,ce sa zic ,sa pupi fetele mai intai ,iar cu soacra ii zici o data de doua ori si gata ,cum zicea si lora ar trb sa ii zica mama fetitei sau ea stie ce se intampla??zic si eu.
va papacim carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
citat din mesajul lui alexDG

Neatza feteleeeeee!
SUNT STUDENTAAAAAAA!

asa...deci dau cafea, suc, pizza, salata de vinete, bere, limonada, si ce mai vreti voi...va pup mult si mersi pt sustinere

zuza...tusha de shtrumphi...

felicitariiiiiiiii!!!!!!!!!!

Hamsii si porumb am inteles ca se gasesc la Mariachi.... asa ca asteptam fata la mariachi sa faca cinste cu de-astea ca eu oriucm primesc salata de vinete...hihihi!

emma

Mergi la inceput

Ah AlexDG gata ne-ai multumit pe toate. Eu n-am mai avut rabdare sa citesc tot . Da' salata de vinete tot n-o dau....chiar daca dai tu ardei...hihihi. ce rea sunt....

ce vreme de cacao... il asteptam pe tata sa iesim si noi afara, ca la noi in bloc se dau gauri la greu si ne-au spart capetele de atata zgomot...beah.

http://community.webshots.com/album/563865046GQcpso

emma

Mergi la inceput

Alooooo fetele! Ati iesit afara ca ati vazut soarele? hmmmmmm

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hello!
Cred ca v-ati obisnuit deja cu aparitia mea mai raruta.
Noi am tot petrecut pana aseara, cand am pus capat sarbatoririi sotului.Dar sambata avem nunta si iar o facem lata!
Va multumesc pentru urari si la randul meu doresc numai bine sarbatoritilor de zilele acestea
Diana felicitari pentru rezultatul grozav obtinut la facultate
Allexa fratele tau n-a mintit.Ieri si azi au fost doua sarbatori pacatoase :Maria Magdalena si Foca.Mama ma suna in fiecare an sa ma avertizeze ca e bine sa le respect.
Ellinia concediu placut.Te asteptam cu poze!
Carmen he,he ce v-ati distrat!M-a dat gata burtoasa ta mica
Ana nu stiu ce sfat sa-ti dau in privinta soacrei.Si a mea mai spune uneori ca ea a dat de toate la copii ei si uitee ce mari si sanatosi sunt
Dana cum mai merge serviciul?Ce-ti fac strumphy?
Eu sunt in continuare sportiva fara rezultate la cantar , la servici au cam inceput sa se adune sarcinile extra (sa vedem daca vor fi si banii pe masura).
Edi e la mama.Sotul la servici.In weekend ne impartim intre casa, socri si nunti...Cam asta e viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Haideti la o cafea!
Ce vreme de dormit...
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput