Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)
Raspunsuri - Pagina 9
piolica spune:
hello! am intrat repede-repede sa va multumesc pentru urari.
am avut o problema cu site-ul, imi tot dadea un run-time error, vad ca acum e ok, asa ca multumesc la toate gravidutele care s-au gindit la mine azi. nu nominalizez, lista ar fi foarte lungaaaaaaaa
eu am inceput bine azi, m-am dus la yoga de dimineata, la prinz in pauza de masa m-am dus la piscina (piscina exterioara, a fost superrrr, am fost si ieri si vad ca bebelinei ii place in apa), iar in seara asta astept surpriza de la sotul meu.
anca, iepurila, maryb, am vazut ca mergeti la eco. sa veniti cu vesti bune.
30+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Nerantula spune:
Nushulica, iata ce raspuns am primit la un mail in care intrebam despre disponibilitatea balansoarului de la babycomfort:
"Buna ziua,
Din pacate Balansoarul de linistire si alaptare nu il avem pe stoc si nici nu putem spune cu exactitate cand il vom avea.
S-a facut comanda pentru el dar furnizorul nu poate da o data exact cand il vom primi. In momentul in care il vom avea pe stoc va aparea si pe site ca disponibil.
Cu respect,
Netcu Catalin
BabyComfort Romania
Dep. Comenzi"
28+ AMR 82 zile!!
Haiduc iubit
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
Nushulica, iata ce raspuns am primit la un mail in care intrebam despre disponibilitatea balansoarului de la babycomfort:
"Buna ziua,
Din pacate Balansoarul de linistire si alaptare nu il avem pe stoc si nici nu putem spune cu exactitate cand il vom avea.
S-a facut comanda pentru el dar furnizorul nu poate da o data exact cand il vom primi. In momentul in care il vom avea pe stoc va aparea si pe site ca disponibil.
Cu respect,
Netcu Catalin
BabyComfort Romania
Dep. Comenzi"
28+ AMR 82 zile!!
Haiduc iubit
astia is cu capu pai mie mi-au zis ca il primesc in max o saptamana ca e facuta deja comanda la furnizor...ce sa mai zic
eu o sa insist cu telefoanele nu ma las asa usor ca-l vreau neaparat
da prin magazine pe la noi oare nu sunt??sa nu-mi ziceti de ikea ca la noi in iasi e abia in constructie cred ca in iarna sau la primavaa se deschide
25+ DAVID
tzitziri spune:
Nerantula, e adevarat ca e ff frumos balansoarul ala dar eu cred ca se pot gasi si alte variante. Eu de ex am luat tot sambata din Ikea un fotoliu cu un cadru mai flexibil ( si are taburet la picioare...mai inalt (ca un scaun), dar cred ca e tocmai mai comod de intins in el..e in catalog la pagina 42 parca.Si am dat 3 mil...
27+
bebe David
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Nerantula, e adevarat ca e ff frumos balansoarul ala dar eu cred ca se pot gasi si alte variante. Eu de ex am luat tot sambata din Ikea un fotoliu cu un cadru mai flexibil ( si are taburet la picioare...mai inalt (ca un scaun), dar cred ca e tocmai mai comod de intins in el..e in catalog la pagina 42 parca.Si am dat 3 mil...
27+
bebe David
Nu am catalogul ..
28+ AMR 82 zile!!
Haiduc iubit
tzitziri spune:
quote:
Originally posted by Nerantulaquote:
Originally posted by tzitziri
27+
bebe David
Nu am catalogul ..
28+ AMR 82 zile!!
Haiduc iubit
vezi ca e pe siteul lor..sau poate gasesti altceva mai dragut:)
www.ikea.ro
27+
bebe David
Nerantula spune:
Aaaa, da, stiu modelul asta, dar pare mai confortabil cel indisponibil ... ma rog, cel putin pana il testam, ca nu vrem sa il luam pe NV
28+ AMR 82 zile!!
Haiduc iubit
andy.p spune:
CD cred ca asta va fi pana la urma solutia la care voi apela,vreau sa stiu sigur daca am ceva sau nu.De platit inca o data nici vorba...mi-au zis ca e vina lor asa ca...
29+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
m-am uitat si eu acum pe catalogul ikea dar ca si nerantulei mi se pare mai misto cel de pe babycomfort dar la ikea se pot face si comenzi online? ca as lua alte chestii ca am vazut o gramada de chestii interesante
am intrat pe webshots si am vazut poze de piersicutza f frumoasa graviduta si strengarel de andy p
25+ DAVID
sanziana27 spune:
Eva se poate scoate toata laterala, dar Dragos inca e mic si mi-e frica sa nu cada din pat, asa ca-i fac doar un loc prin care sa urce si sa coboare si ii mai las laterala de zabrele.
26+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008