Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)
Raspunsuri - Pagina 8
Nerantula spune:
Ilia mi se pare foarte buna ideea de a repeta eco, bineinteles, nu merg legata la ochi pe mana lui Pop, statisticile sunt doar niste statistici, stiu ca si el poate gresi, insa, asa cum spuneai, nu ma voi linisti dupa urmatoarea eco 'buna', ci voi considera un aspect la care o sa am si o sa solicit o atentie sporita, indiferent cine va fi implicat.
28+ AMR 82 zile!!
Haiduc iubit
sanziana27 spune:
Eva da sunt foarte multumita, ca e al 2 lea pe care il comand si Dragos are tot patutul asta!
La nivelul de sus e foarte comod de luat bebelusul in brate (l-am tinut la nivel superior pana la 7 luni), acum e intr-adevar foarte jos, dar l-a ajutat sa se ridice in picioare si sa mearga in el.
Are un sertar foarte incapator si se face junior.
Noi vrem sa-i taiem cam 5-6 zabrele pe o parte ca Dragos sa urce singur si sa coboare din pat (ca nu-l mai pot ridica eu peste patut)
26+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008
andy.p spune:
Hey fetelor .M-am intors.Sunt super nervoasa am fost sa-mi scot urocultura si se pare ca mi-au pierdut-oAm crezut ca mor de nervi,sa sun m,aine ca poate e la alborator daca nu sa aduc alta,scuze bla,bla,bla.Problema e ca initial mi-au dat un rezultat de anliaza urocultura cu numele meu care era pozitiv la Kin..nu mai stiu,exact ce are si bitza facusera si antibiograma,dar cand m-am uitat numai numele era al meu ,nu varsta sau CNP.Acuma daca era totusi analiza mea si eu stau asa fara sa iau antibiotic????
29+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
quote:
Originally posted by sanziana27
Eva da sunt foarte multumita, ca e al 2 lea pe care il comand si Dragos are tot patutul asta!
La nivelul de sus e foarte comod de luat bebelusul in brate (l-am tinut la nivel superior pana la 7 luni), acum e intr-adevar foarte jos, dar l-a ajutat sa se ridice in picioare si sa mearga in el.
Are un sertar foarte incapator si se face junior.
Noi vrem sa-i taiem cam 5-6 zabrele pe o parte ca Dragos sa urce singur si sa coboare din pat (ca nu-l mai pot ridica eu peste patut)
Pai nu se scot zabrelele alea laterale? La al nostru se scot! Stiu ca eu cand eram cam de 8 luni am sarit din patutz, m-a gasit mama plina de sange (nimic grav!!!), copil curios! de atunci au scos o laterala de zabrele, ca sa urc si sa cobor lejer. Asa e si patutul lui Luca, se scot zabrelele, avem si marginea de lemn joasa pe care o vom pune atunci cand le scoatem; la al tau de ce nu se scot?
29+ LUCA
LUCA
AMR 75 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andreea_ada spune:
salut fetele , am revenit si eu in peisaj ,cer scuze pt absenta numai k in weekend m-am tot plimbat pe ici pe colo si am uitat sa semnez prezenta
preety spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri .
Andreea_and ce carte de gravide citesti? Intervalul in care s-ar umple tamponul am inteles ca ar fi o zi, oricum dr a zis sa pun vata ca pe vata se vede mai bine ce si cum...
Sper sa nu fie nik si sa fiu eu paranoia!
Acu oricum incerc sa stau cat pot de linistisa si de calma (ca sapt trecuta m-am tot "alterat" la servici si de miercuri mi-a aparut trasnaia asta... desi nush dak o fi vreo legatura!!!)
24+ cu mult dorita Sorina
CD27 spune:
quote:
Originally posted by andy.p
Hey fetelor .M-am intors.Sunt super nervoasa am fost sa-mi scot urocultura si se pare ca mi-au pierdut-oAm crezut ca mor de nervi,sa sun m,aine ca poate e la alborator daca nu sa aduc alta,scuze bla,bla,bla.Problema e ca initial mi-au dat un rezultat de anliaza urocultura cu numele meu care era pozitiv la Kin..nu mai stiu,exact ce are si bitza facusera si antibiograma,dar cand m-am uitat numai numele era al meu ,nu varsta sau CNP.Acuma daca era totusi analiza mea si eu stau asa fara sa iau antibiotic????
29+bbelina
Eu zic sa repeti analiza, e cel mai sigur, sper ca nu iti trebuie alta trimitere, ca e vina lor practic
Nu intra in panica degeaba
laura si andy (07.04.2002)
28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
alexa si mami spune:
toate burticutele, copilasii si bblusii lor. am citit cap trecut, la actualul sunt restanta:) PIOLICA Multa bafta la eco Anca si Iepu.
alexa simami
_irina_ spune:
Monica vezi sa nu fie transpiratie. Eu am patit la lucru de cateva ori ca simteam ceva umed si alergam la baie ca disperata. Si imi dadeam seama ca e de la transpiratie, e numai pe margine umed.
Am constatat "cu bucurie" ca de cand am inceput sa iau in greutate am inceput si sa ma frec intre picioare si sa transpir mai mult. Ma simt ca o balena.
Dar deja ma gandesc ca la anul cand o sa povestim pe forum o sa fim o gaska vesela de fotomodele. Si imi mai trece supararea.
29+ - Andreea