Treehouse sau Baumhaus sau casuta inalta din lemn
Se fac asemenea casutze in Ro? Noi nu avem copac in gradina dar vrem sa le facem o casutza inalta, pe 4 pari, din lemn. Dedesubt am vrea sa punem cutia de nisip, lateral poate un leagan.
Deci, stie cineva o firma unde putem vedea si comanda asa ceva? fara montaj, daca e prea complicat datorita distantei.
Mersic!
-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Raspunsuri
GeorgetaR spune:
Noi le construim acum copiilor asa ceva. Uite si ceva poze, deocamdata e in curs de executie. La final va fi acoperita cu tabla, va avea rame la ferestre si usite batante semi-inalte (ca lalocalurile din filmele despre Vestul salbatic)si pe lateral vor fi doua leagane.Si, bineinteles, va fi foarte colorata.
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2347686110103343481jWyvAs
Nu stiu daca se intelege bine din poze,uita-te la tot albumul, la noi groapa de nisip e in fata casutei, se urca prin stanga pe scara si se coboara pe tobogan prin dreapta direct in nisip, in fata are si un balconas, iar la parter e "garajul".
"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE
tinatache spune:
se intelege si e f faina. Voi ati facut singuri sau lucrati cu o firma?
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
GeorgetaR spune:
Ti-am trimis PM.
POZUTE
eld spune:
Georgeta, e super casuta copiilor! Si noi vrem sa le facem in toamna asta, dar ne gandeam sa punem nisipul sub casuta.
Voi veti vopsi lemnul?
GeorgetaR spune:
quote:
citat din mesajul lui eld
Georgeta, e super casuta copiilor! Si noi vrem sa le facem in toamna asta, dar ne gandeam sa punem nisipul sub casuta.
Voi veti vopsi lemnul?
Eld, mami de fetite -Theodora (25.01.03) si Irina(5.05.08)
Da, am luat deja lac colorat pentru lemn, verde, rosu, portocaliu si albastru. Noi am pus nisipul in fata din cauza toboganului, mi se pare mai safe sa alunece in nisip, dar castigi spatiu cu nisipul dedesubt si ai si umbra la el toata ziua.
POZUTE
tinatache spune:
aici au mare trecere casutele la culoarea lemnului. Am sa intreb si eu piticii ce prefera. Nemtii sunt mai conservatori, poate ne "coloram" noi sa dam tonu:)
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut